For at tilpasse og forbedre vores indhold og for at øge værdien af de annoncer, der vises på siden, indsamles der oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, kan du slette dine cookies samt undlade videre brug af hjemmesiden.

Hvilke informationer indsamles om mig? – Og hvorfor? Det kan du læse mere om herunder.

Cookies

Cookies er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende. Formålet er, at websitet kan genkende den, huske indstillinger, målrette annoncer og udføre statistik. Cookies indeholder ikke en skadelig kode som fx virus.

Man kan godt blokere eller slette cookies.
Se mere i denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis man blokerer eller sletter cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræde oftere. Man kan også risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, man ikke kan få adgang til.

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter

Personoplysninger

Om dine personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv angiver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster følgende informationer, behandles desuden: Telefonnummer, navn, e-mail og adresse. 

Din sikkerhed
Vi har sikret og oprettet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende lovgivning.

Hvad er formålet?
Oplysningerne anvendes til at identificere dig som bruger og vise de annoncer, som vil være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsending af nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere services og indhold.

Opbevaringsperiode
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt ift lovgivningen, og vi sletter dem selvfølgelig, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaringen. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af dine oplysninger


Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alder m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover nogle tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give oplysningerne om dig en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@travelmore.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

House of Media ApS,
Adresse: Hollufgårds Allé 2, 5220 Odense SØ
Mail: info@travelmore.dk
Tlf: +45 40354998