Tag med Greenland Travel på deres nye rundrejse udenfor alfarvej i Grønland. 8-dages rundrejse i Grønland kombinerer de mest populære attraktioner i Grønland med to unikke og uspolerede steder i Nordgrønland. Du skal lede længe efter en mere varieret rejse, som kombinerer natur, kultur og historie.

Er du en aktiv og nysgerrig rejsende, så er rejsen noget for dig. Du får naturoplevelser så imponerende, at du ikke tror dine egne øjne. Og i uspolerede områder skal i sejle, vandre, køre på ATV og sågar prøve gletsjervandring.

Greenland Travel tager dig med til unikke naturperler, som selv den mest erfarne grønlandsrejsende drømmer om. Undervejs overnatter i på hoteller og lodges med fremragende beliggenhed, der kan tilfredsstille enhver livsnyder.

Rejsen giver dig et godt indblik i livet, som det leves i dag i, i små bygder og moderne byer i Grønland. Du får også et kulturelt indblik i de tidlige inuit-indvandringer i Grønland. Flere steder undervejs besøger i tidligere bopladser og mærker historiens vingesus.

I skal opleve nogle af de mest populære attraktioner i Grønland. Først skal i overnatte i Camp Ice Cap på Indlandsisen ved Kangerlussuaq. I besøger og bor i den lille by Qasigiannguit – hvalernes hovedstad. Om sommeren mødes pukkelhvaler i hobetal tæt på kysten. Området byder desuden på fine vandremuligheder og kulturoplevelser.
Herefter skal i opleve en ny teltlejr, Camp Qinngua, hvor i skal hygge, fiske, vandre og plukke muslinger.

Rejsen sluttes af med flere dage i isbjergenes by, Ilulissat. Her kan i komme tæt på UNESCO Verdensarv-stedet Ilulissat Isfjord, og der bliver tid til vandring og spændende udflugter til vands og lands.

Vi kan også tilbyde denne rejse med rejseleder.

 

Rejse til Grønland

Rejseplan: 8-dages rundrejse i Grønland

Pris: Fra 28,875 kr. pr. person i dobbeltværelse.

 

Rejsetilbud

Highlights

 

Rejse til Grønland

Inkluderet i rejsen