Tag på en herlig rundrejse i Grønland med de bedste højdepunkter: Indlandsisen i Kangerlussuaq, hovedstaden Nuuk og Ilulissat Isfjord i Diskobugten, som er UNESCO Verdensarv. Du rejser med både indenrigsfly og kystskib langs Grønlands vestkyst og oplever de mest populære steder og byer på denne rejse til Grønland. Rejsen er med kyndig rejseleder hele vejen.

Du rejser i maj, hvor du får en fornemmelse af det grønlandske forår med temperaturer, der måske ikke umiddelbart frister til kortærmede T-shirts, men som på grund af den tørre luft virker mere behageligt friske. Midnatssolen regerer nord for Polarcirklen fra midten af maj og giver lange solfyldte nætter. En dejlig og uforglemmelig ferie fuld af store indtryk – og naturfristelser i rigelige mængder.

Greenland Travel har sammensat rejsen, så der også er lidt tid til at gå på opdagelse på egen hånd, men deres dygtige og passionerede rejseleder er med hele vejen med informationer, fortællinger, guidede ture og praktisk hjælp. Tag med på en helt særlig helhedsoplevelse rundt i enestående Grønland.

 

Inkluderet i rejsen