Hotel Pinenhus ligger roligt og uforstyrret et stenkast fra Limfjorden med en smuk udsigt til Sallingsundbroen. På Hotel Pinenhus vil du opleve en høj service, engagement og omsorg for gæsterne, med det mål at lade alle gæster føle sig godt tilpas under hele opholdet. Der er en behagelig og hyggelig atmosfæren, uanset hvor på hotellet du befinder dig.

Beliggenheden er helt perfekt for oplevelser i Mors området. Tag f.eks. i Jesperhus Blomsterpark, der kun ligger 5 km fra hotellet. I kan også besøge Spøttrup Borg, der er den mest vellignende og velbevarede middelalderborg, man har i Danmark.

Dueholm Kloster, som i dag fungerer som et museum, er kun 10 km væk, men øen Fur kan også anbefales som udflugtsmål, hvor I efter en kort færgetur har tid til at opleve den lille ø i Limfjorden.

Ophold på Hotel Pinenhus: Dette er inkluderet i prisen

Pris fra kr. 1.099,- pr. person

Rejsetilbud

Udsigt fra Hotel Pinenhus udover Limfjorden

Nyd den smukke udsigt ved Limfjorden

På hotellet findes der både syv superiorværelser med terrasse, en juniorsuite og to suiter, udover de almindelige værelser. De fleste værelser har fjordudsigt og ellers har alle værelser eget badeværelse, gratis Wi-Fi, skrivebord, lænestol og TV.

Der lægges stor vægt på at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, så du får det bedst mulige ophold. Derfor står personalet også klar til at hjælpe dig og sørge for, at du har det, du har behov for. Du kan desuden finde en hyggelig bar og en niveauopdelt panoramarestaurant, hvori der serveres lækre og velsmagende retter fra eget køkken.

I Fristedet kan du gå ned og spille pool, mens du nyder dine drikkevarer fra baren, som du gerne må tage med derned.

På hotellet er der et wellnessrum med spa. Nyd også en dejlig gåtur i de smukke naturomgivelser og dyp tæerne i vandet.

Ved det gamle færgeleje kan du desuden studerer mindesmærket for de to færger, der før i tiden var forbindelsesleddet mellem Mors og fastlandet, før Sallingsundbroen blev bygget.