Yogarejser er populært som aldrig før. Det er godt for både krop og sjæl og kræver ikke meget udstyr. Gennem en blanding af fysiske og mentale træningsøvelser med særlige kropsstillinger, vejrtrækningsteknikker, afspænding og meditation opnår man velvære og balance.

Yogarejser er den perfekte måde til at opnå indre ro og komme i bedre kontakt med dig selv, så du er bedre rustet til det hektiske hverdagsliv. Se her vores 4 bud på den perfekte yogaferie.

Yogarejser i Thailand


I dag dyrkes yoga over hele verden, men det var i Asien det hele startede. Så det er oplagt at tage på yogarejse til Asien, fx Thailand.

På den sydthailandske ø Koh Samui finder du tropiske omgivelser og den helt perfekte ramme for at komme ned i gear og stresse fuldstændigt af. Slå dig ned på det forførende Samahita Retreat, der ligger på stranden på den sydlige del af øen.

Her kan du dyrke yoga under åben himmel, tage en dukkert i saltvandspoolen eller fordybe dig i meditationshaven. Resortet tilbyder en bred vifte af wellness og vægttabs- og detoxprogrammer. Se mere på samahitaretreat.com.

Yogarejser til Zanzibar


Bering Rejser tilbyder flere yogarejser, her i blandt en 10 dages yogarejse til eksotiske Zanzibar! Prisen er fra 4870 kr. pr. person (fly tur/retur er ikke inkluderet). På denne rejse bor I på østkysten af Zanzibar i den hyggelige landsby Paje.

Her en paradisisk strand og en afslappende atmosfære! I kan både dyrke en masse yoga, nyde solen på stranden og hygge jer med en masse andre aktiviteter. Zanzibar har ca. 1 million indbyggere og består af to hovedøer og flere små øer. Denne afrikanske perle er det helt rigtige sted at lade batterierne op! Se mere her


Fantastisk yogaferie på Kreta


Bravo Tours er også ét af de selskaber, der tilbyder yogarejser. Hvad med en uges yogaferie på Kreta med yogalæreren Eva Wessel? Man forstår godt, at disse rejser er populære, for det er en uge, der står i afslapningens tegn. Du kommer helt ned i tempo og får genskabt balancen mellem krop og sind.

På turen er der kun én yogafri dag, og ellers starter alle dage med to timers morgenyoga. Hotellet har desuden en lækker spa-afdeling. Eva Wessel, der er jeres yogalærer i ugens løb, er certificeret yogalærer med flere efteruddannelser, og hun underviser i yoga på fuldtid. Så I er i de absolut bedste hænder hos Eva.

yogarejser til Kreta

Yogaferie på Club La Santa, Lanzarote


Club La Santa er kendt verden over for deres enorme udvalg af aktiviteter for alle os, der elsker aktiv ferie. Yoga er også på programmet i forskellige variationer og tilbydes af en masse dygtige instruktører. Der er masser af meditative afspændingsaktiviteter hver eneste dag på Club La Santa. 

Derudover arrangerer Club La Santa året rundt særlige sundhedsevents, fx pilates, Yoga Week (13/9-18/9-2019), sundhedsevent med TV-lægen Charlotte Bøving og ”Lær at trække vejret med Lotte Paarup”. Så kig evt. i deres eventkalender på hjemmesiden, hvis du gerne vil lægge din ferie netop på det tidspunkt, dine foretrukne events finder sted.

Yogarejser Club la Santa