For at fejre Global Wellness Day d. 11. juni (en dag med fokus på reducering af hverdagens stress) har Booking.com set nærmere på sine mere end 28 millioner registrerede enheder (inkl. 6,4 millioner huse, lejligheder og andre unikke overnatningssteder) og udvalgt 6 af de bedste resorts for at hjælpe rejsende med at få ro i sindet.

Fra den vidtrækkende ørken i Chile til det Indiske Ocean i Mauritius. Vælg dit foretrukne sted i verden til et fredfyldt ophold med hvile og afslapning.

 

Cap Malheureux, Mauritius

Wellness Day

Mauritius er berømt for det blå vand og de hvide strande og er et perfekt rejsemål til et både fredfyldt og luksuriøst ophold. Cap Malheureux ligger på nordkysten. Og her finder man det idylliske Paradise Cove Boutique Hotel. Dette resort er kun for voksne og ligger direkte på en privat strand.

Der er en frodig tropisk have med infinity-pool, fire restauranter og barer samt spa og mulighed for en række forskellige aktiviteter. Fx snorkling og ture på en båd med glasbund. Resortet har fokus på både fred og ro og bæredygtighed, og har fået mærkatet “bæredygtigt overnatningssted”. Pga. sine tiltag med at beskytte miljøet og bidrage til den lokale økonomi og lokalsamfundet.

 

Byron Bay, Australien

Denne by ved stranden er perfekt for dem, der er på udkig efter sol, hav, sand, fred og ro. Det bæredygtige overnatningssted Crystalbrook Byron (tidligere Byron at Byron) er et besøg værd. Dette fantastiske resort ligger blandt 18 hektar land. Og er perfekt for dem, der gerne vil koble af i krop og sind og komme tættere på naturen. Der er gratis, daglige udendørs yogatimer og endeløse vandrestier i den omkringliggende regnskov.

De rejsende kan tage på en afslappende Brunswick River Sunset Eco Cruise for at udforske Byrons dyre- og havliv, inden de vender tilbage for at nyde en lækker middag på restauranten Forrest. Her er 80% af ingredienserne lokalt producerede, inkl. lækker fisk og skaldyr der er anskaffet på bæredygtig vis.

 

 

Nordcalifornien, USA

Der er her fyldt med luksusresorts for at sikre, at turister får en rolig og fredfyldt tur på bl.a. det elegante Auberge du Soleil, An Auberge Resort. Resortet ligger i en 33 hektar stor olivenlund og har 50 værelser og suiter. Her tilbydes tilpassede vinsmagningskurser og Napa Valleys første gourmetrestaurant.

Gæsterne kan slappe af ved den udendørs swimmingpool i én af badehytterne. Eller nyde de flotte omgivelser på en vandretur gennem bakkerne eller få genoprettet den indre balance med et besøg på La Pagode. Dét er hotellets japansk-inspirerede wellness-område, der ligger gemt væk inde i den store udendørs skulpturhave.

 

Dibba, Oman

Wellness Day

Med bjergtoppe, fantastiske landskaber og krystalklart vand er Dibba det ultimative rejsemål for dem, der ønsker at slappe af i naturen. Six Senses Zighy Bay vender ud mod det Arabiske Hav og kan byde på det bedste fra to verdener når det kommer til en beroligende udsigt. Der er bjerge på den ene side og en fantastisk privat strand på den anden side.

Dette resort i landlig stil er et bæredygtigt overnatningssted og tilbyder luksuriøse villaer med privat pool og et stort spa- og wellness-område, hvor der bl.a. er skøn marokkansk hamam.

 

Bressanone, Italien

Bressanone er også kendt som “Brixen”. Det er én af de ældste byer i Sydtyrol, en provins i det nordøstlige Italien. Det er det perfekte rejsemål for dig, der leder efter en kombination af kultur og afslapning. Med et ophold på det elegante wellness-resort Forestis Dolomites kan du nyde den fabelagtige panoramaudsigt over Dolomitterne, som står opført på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Dette familiedrevne hotel ligger afsondret på den sydlige skråning af bjerget Plose i de sydtyrolske alper. Det har en stor spa, hvor gæsterne kan få bodyscrubs eller skovsaltbade, samt en restaurant med friske råvarer fra lokale bønder. Hotellet har vinduer, der går fra gulv til loft, og som giver en fabelagtig udsigt over de omkringliggende skove. Her tilbydes desuden en række forskellige oplevelser. Oplevelserne skal styrke både krop og sjæl, bl.a. vandreture på snesko om vinteren og skovyoga om sommeren.

 

 

Krabi, Thailand

Wellness Day

Det luksuriøse Phulay Bay, A Ritz-Carlton Reserve, der ligger i en tropisk have, er det perfekte overnatningssted for dig, der gerne vil væk fra byens stress og jag. Resortet ligger ved Andamanhavets bred og er et elegant, traditionelt overnatningssted med luksuriøs spa og pool. For gæster der gerne vil prøve noget nyt, tilbydes en række unikke kulturelle oplevelser, herunder thailandsk madlavning og undervisning i batikmaleri.

Resortet har også fået Booking.coms mærkat som bæredygtigt overnatningssted for sine mange bæredygtige tiltag. Du kan tage ud til Wareerak Hot Springs, der er kendt for sine beroligende og terapeutiske mineralrige kilder – det perfekte sted at slappe af og nyde vandets helende egenskaber mens du er omgivet af jungle.