Weissenhäuser Strand: Populær tysk feriepark ved Østersøen

Artiklen er skrevet i samarbejde med Weissenhäuser Strand

 

Ferien- og Freizeitpark Weissenhäuser Strand, en af Tysklands mest populære ferieparker, ligger lige ud til Østersøen – kun ca. 30 min. i bil fra Puttgarden eller små 2 timer fra grænsen i Frøslev.På det familievenlige feriecenter med den 3 km. lange hvide sandstrand kan hele familien være sammen, hygge sig og opleve de mange forskellige, sjove og udfordrende aktiviteter hele året rundt. Uanset om det er i sol, regn eller sne.

 

Et væld af muligheder

weissenhaeuser strand
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

Her kan I året rundt vælge blandt mange forskellige overnatningsmuligheder, inkl. 13 forskellige typer ferielejligheder, 2 typer feriehuse eller 3 kategorier af hotelværelser på ****Strandhotel.

 Hele familien kan boltre sig med mange spændende og oplevelsesrige aktiviteter som f.eks. Subtropisches Badeparadies (det store badeland), Abenteuer Dschungelland (lege- og aktivitetsland), Dünenbad med wellness- og fitness-områder, Waterpark med bl.a. udendørs vandrutschebane og wakeboard- og vandski-anlæg, eventyr-minigolf, fodboldgolf, legepladser, boldbaner og ikke mindst den omliggende natur med sandstrand, skov, marker og charmerende dyr, der må klappes og nusses.

På Weissenhäuser Strand behøver ingen i familien at sulte eller kigge forgæves efter livretterne. Parken har en række restauranter, bistroer, caféer og barer samt eget supermarked.

 

Ferielejligheder

Glæd jer til de rummelige og velindrettede ferielejligheder. Her bestemmer I helt selv feriens indhold og tempo – og kan gøre lige, hvad I vil. 

Der bydes på hele 13 forskellige typer med plads til 2-8 personer. De ligger alle kun en kort gåtur fra stranden, det smukke naturlandskab og de mange faciliteter og attraktioner.

 

Feriehuse

Feriehus
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

I de 2 forskellige, komfortable og velindrettede feriehuse med plads til op til 10 personer bor I i jeres eget fritliggende “sommerhus” med egen terrasse og plads udenfor.

I bestemmer helt selv feriens indhold og tempo – og kan gå ud og ind af jeres feriehus, lige som I vil!

 

****Strandhotel 

På det hyggelige **** Strandhotel skal I bare nyde ferien – alt det andet er der sørget for. Hotellet ligger roligt lige bag diget og stranden, og byder på store, komfortable værelser i 3 kategorier. 

Her kan I slappe helt af, mens I nyder komforten og den fine service med bl.a. stor morgenbuffet, fri adgang til wellness-området Dünenbad med bl.a. swimmingpools og stort saunalandskab, hyggelig hotelbar og alle ferieparkens faciliteter – indenfor slentre-afstand!

 

 

Aktiviteter

 

Subtropisches Badeparadies

Subtropisches Badeparadies
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

Subtropische Badeparadies er Nordtysklands største og mest “action-fyldte” subtropiske badeland på mere end 10.000 m2.

Det omfatter nu også et “biograf-bad” og et bølgebad med Nordtysklands længste indendørs bølger og 470.000 liter vand. Det svarer til indholdet af ca. 26.100 badekar. Det fås ikke større, flottere eller sjovere! 

Så skynd jer at pakke badetøjet og kom ned og kast jer ud i det – uanset årstiden. Her er sjov og vandballade for både store og små. I de flotte omgivelser venter der jer store badeoplevelser og masser af afslapning på samme tid.

 

Abenteuer Dschungelland

Dschungelland
Billede: weissenhaeuserstrand.de

 

Udfordrende aktiviteter, eksotiske dyr og tropisk klima – næsten! Det kan I opleve på ferien på Weissenhäuser Strand. 

Kom indenfor i det 6.000 m2 store Dschungelland med masser af oplevelser og aktiviteter for hele familien. Ja, det er faktisk det eneste af sin slags i hele verden. Det er vildt! Uden at være farligt!

 

Alverdens dyr

Her kan I se og opleve små alligatorer, slanger, øgler, varaner, skildpadder, skorpioner, frøer og insekter i naturtro, delvist åbne terrarier. I kan gå på eventyr helt på egen hånd i klippehulerne. Det er spændende, men selvfølgelig helt ufarligt. 

I kan også opleve de farverige fugle, de charmerende, legesyge asiatiske dværgoddere og jordegerne, der har stjålet hjerterne hos alle vores gæster.

 

Aktiviteter for børn 

Men Dschungelland er ikke bare fyldt spændende og anderledes dyr! Der er i høj grad også spændende, udfordrende og sjove aktiviteter for alle børn. 

Glæd jer til det store boldhav! Det er faktisk Europas største af sin slags med i alt 300.000 farvestrålende bolde. Lige til at springe ud i eller rutsje ned i!

Ta’ med ind i “Det forbudte Tempel” med labyrinter, gravkammer og en interaktiv piratbiograf. Hvis I altså tør? I guldvaske-anlægget “El Dorado” kan I finde “guld” og mærke suset og spændingen, der greb de gamle guldjægere.

Prøv også verdens største indendørs junglesti – oppe i trætop højde! I det store og enestående klatre-anlæg kan både nybegyndere og erfarne balancekunstnere prøve kræfter med 16 forskellige stier med forskellige sværhedsgrader. 

Her er udfordringer til både den mindste eventyrer og den store vovehals. De har også en traditionel klatrevæg med mange forskellige udfordrende baner for dem, der elsker at klatre lige op i luften.

 

Rejsetilbud

kirgisistan
Nordlys i Tromsø
Marokko - et eventyr i farver

I samme kategori

sommer harzen
Magiske destinationer i London
ø-ferier
****Strandhotel

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)