Elsker du vinylplader og elsker konen at rejse, så kombiner de to ting!

Verdens største plademesse holdes i hollandske Utrecht, her vil dørene åbnes 16 og 17 november 2019 for den største plademesse i verden.

I Danmark er den største plademesse i Nørrebrohallen. På denne Liste over danske plademesser kan du altid finde Danmarks bedste liste over vinylmesser i Danmark.

Hvordan kommer du så til Utrecht, der ikke lige ligger ved nogen lufthavn? Man tager et fly fra CPH til AMS, hvorefter man taget toget til Utrecht, det tager cirka 30 minutter og er en ganske flot tur.

For at glæde konen, kan man eventuelt tage et ophold før og efter den store musikmesse og lave det til en hyggelig miniferie i det hollandske.

Utrecht

På plademessen i Utrecht skifter de ondeste plader hænder, vi taler om vinylplader op til 70.000 kroner. Sidste år blev en Billy Nicholls plade solgt til en japansk samler for 9.700 euro. Japaneren betalte i kontanter og ville i øvrigt ikke interviewes eller fotograferes. Pladens titel er ironisk nok “Would you believe”.

Mangler du lige en plade med Hornumkoret fra midtfirserne, ja så er det også i Utrecht det foregår. Du kan simpelthen finde alt i vinyl og på CD i det hollandske.

Nu tænker du nok at ingen gider give noget for en CD, men der tager du fejl. Har du et tidligt tjekkoslovakisk pres trykt på Popron med Depeche mode, så står du og kigger på en 300 kroneseddel. Ikke dårligt for en CD i tvivlsom kvalitet og AAD format.

I Danmark er vinylfeberen også over os og salget af vinylplader stiger og stiger, det drejer sig både om nye plader og ikke mindst de brugte LPplader. Måske kan en tur på loftet betale din næste ferie, hvis du har nogle værdifulde plader liggende?

Travelmore ønsker dig og konen en god tur til Utrech og Amsterdam!