Rejs rundt i Europa og oplev et hav af skønne destinationer, der egner sig perfekt til en vingårdsferie. Du kan krydre din ferie med noget mere eksklusivt ved at give dig selv muligheden for guidede dage med vinen i fokus. I den følgende liste vil vi guide dig gennem vingårdsdestinationer i blandt andet Frankrig, Italien og Mallorca.

Læs med og book din næste ferie i de links, du finder til sidst i hvert afsnit.

 

Frankrig

Når man har sagt Frankrig, har man også sagt vin. Og her er der altid tale om kvalitetsvin! Hvis du elsker vin og rejser rundt i Frankrig, anbefaler vi at køre en lille omvej for at besøge nogle af de bedste vingårdsdestinationer, vi kan komme i tanke om. Her kan der blandt andet også tilbydes behageligt klima og skøn natur. Det er alt sammen med til at skabe de bedste forudsætninger for at producere de velsmagende og skønne vine.

Læs mere om en vingårdsferie i Frankrig her. 

 

Provence

I det sydlige Frankrig finder vi landets ældste vinregion: Provence. En vingårdsferie i Provence vil give dig muligheden for at opleve vinens vej fra drue til flaske, hvilket er en herlig og lærerig oplevelse. Stedet er specielt kendt for sine rosévine. Dog produceres der også rød- og hvidvine af høj kvalitet. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet, hvis du vælger Provence som din næste vingårdsdestination.

Du kan læse mere om vingårdsferie i Provence lige her.

 

vingårdsferie

 

Italien

Rejser du til Italien med formålet om en vingårdsferie, vil du bestemt ikke blive skuffet. Her er det muligt at nyde skønne, lokale råvarer lige udenfor døren. På en vingårdsferie bliver du hurtigt ramt af en rar og behagelig stemning, hvor mad og drikke er i fokus samtidig med, at du kan udvide din horisont. Alt dette er selvfølgelig også muligt, hvis du vælger Italien som din næste vingårdsdestination.

Italien har et hav af skønne steder at byde på, hvor vinen er i fokus. Alt dette kan du læse meget mere om lige her.

 

Piemonte

Én af de allermest vinproducerende regioner i Italien er med sikkerhed Piemonte. Det er herfra, at nogle af landets ypperste rødvine dyrkes, og regionen er præget af vinmarker, så langt øjet rækker. Hvis du besøger Piemonte, vil du få mulighed for at krydre mad og drikke fra ét af Italiens bedste steder – og vi lover, at din horisont vil blive udvidet. Det bliver en vingårdsferie, du sent vil glemme.

Læs mere om vingårdsferie i Piemonte lige her.

 

Toscana

Siger du vin og Italien, siger du med sikkerhed også Toscana. Dette region har et ry for sine vingårde og forrygende vinproduktion. Den mest anbefalede måde at opleve vin og Toscana på er ved at besøge nogle af de steder, hvor vinen produceres. Altså på de mange forskellige vingårde som ligger spredt rundt omkring i regionen. Man kan være heldig at spotte nogle steder, som er familieejet, og som har en stor historie bag sig. Dette gør kun oplevelsen endnu bedre.

Læs mere om vingårdsdestinationen Toscana her.

 

 

Sicilien

En ferie med vin i fokus på Sicilien er fyldt med stemning, traditioner og helt fantastisk vin. Når du besøger en vingård her, er du sikret en masse læring og ikke mindst gode smage og historier omkring vinen. Dette sted har en ældre tilgang til vinproduktionen, og det er kun noget, som har sin charme. En vingårdsferie på Sicilien har rammerne i orden i omgivelser spækket med skøn natur. Det betyder også, at du er sikret en begivenhedsmættet tur, som du sent vil glemme.

Læs mere om vingårdsferie på Sicilien lige her. 

 

Mallorca

På Mallorca er der godt klima til at dyrke vin, akkurat som i Spanien. Mallorca er kendt for sine kraftige og fyldige rødvine. På en vingårdsferie her vil du have mulighed for at komme helt tæt på vinproduktionen, inden du skal smage vinen. Vingårdene på Mallorca ligger i smukke landskaber, hvor du kommer tæt på øens smukke natur. Vælger du Mallorca som din næste vingårdsdestination vil du bestemt ikke blive skuffet. Du vil komme hjem med fornyet energi.

Læs mere om vingårdsferier på Mallorca her.