Tag på eventyr på 5 vidunderlige øer i Thailand

Thailand er hjemsted for en forbløffende række af øer, der tilbyder alle mulige muligheder for dykning, svømning og solbadning året rundt. Hvis du allerede er begyndt at prøve at finde ud af, hvilke thailandske øer du skal tage til, har du sikkert lært, at Thailand har over tusinde øer. 

Heldigvis har Ekstra Bladet netop givet deres bud på 5 vidunderlige øer i Thailand, som byder på alt fra store snorkle- og dykkeroplevelser i krystalklart hav til nogle af verdens fineste og smukkeste strande:

 

1. Koh Tao – Thailands snorkel- og dykkerparadis

Koh Tao Thailand

Denne thailandske ø er kendt for dykning. Thailand er tilfældigvis et af de billigste steder i verden at blive PADI-certificeret, og dykkere strømmer til Koh Tao for revene og dykkerskolerne.

Den ligger 15 minutters sejltur fra Koh Tao og består af tre små klippeøer, der er forbundet af en smal koralsandstrand.

Øen er en af de mindre, det er nemt at gå til de fleste steder og de har de berømte krogede palmer over stranden. Der er strandbarer lige ved siden af ​​sandet, og der er sjov og livlig stemning når solen går ned.

 

2. Railay – klatring med udsigt til én af verdens smukkeste strande

Railay Thailand øer

Railay er steget fra en fredelig fiskerby til en turistdestination i verdensklasse. Dette er takket være dens imponerende kalkstensklipper, der skyder ud over det krystalblå vand og tårner sig op over de hvide sandstrande.

De tårnhøje kalkstensklipper, der dominerer landskabet, betyder, at Railay også er et paradis for bjergbestigere. Området byder på mere end 700 forskellige klatrestier med en årlig Krabi Rock and Fire International Contest.

 

 

3. Koh Phangan – den ultimative festø

Koh Phangan

Koh Phangan er din destination for fuldmånefest. Og bare rolig, hvis du ikke ender med at komme til Full Moon Party, er der altid Half Moon Party, Black Moon Party, Jungle Party, Pool Party og meget mere. Der er formentlig en fest hver dag, hvis det er det, du leder efter.

Selvom det er en festø, er det ikke alt, der er at gøre her. Det er en bjergrig ø med nogle mindre besøgte steder. Lej en motorcykel for at udforske strandene, der er længere fra fuldmånestranden, og udforsk den mere stille side af øen.

 

4. Koh Samui – den gode allround-ø

Koh Samui

Denne ø kaldes ofte for ”honey moon” øen og er et meget populært sted at blive gift.

Det er et stykke tid siden, at Koh Samui var et lille fiskersamfund indrammet af hvide sandstrande, koralrev og palmer. Mens skønheden på Thailands næststørste ø stadig eksisterer, er fiskerne for længst blevet erstattet med luksushoteller, fornemme kurbade og et levende natteliv.

På øen i dag finder du en kosmopolitisk blanding af uafhængige budgetrejsende, der bor i enkle bambushytter i uger eller måneder, samt berømtheder, der kigger forbi på en weekend, der bor i private luksuspoolvillaer. 

 

5. Phi Phi-øerne – oplev en af verdens mest ikoniske strande

Phi Phi øerne

Phi Phi-øerne er et af de mest populære steder at besøge i Thailand, og det er nemt at se hvorfor! Dette paradis er fuld af smukke strande, sjovt natteliv og indkvartering, der passer til enhver rejsestil.

Phi Phi-øerne består faktisk af seks forskellige øer. De to mest populære er Koh Phi Phi Don og Koh Phi Phi Leh. Koh Phi Phi Don er dog den eneste beboede Phi Phi-ø i Thailand. Her kan du snorkle, dykke og tage på fortryllende sejlture i Phi Phi Nationalpark.

Det anbefales at gøre et stop ved Monkey Beach, som huser vilde aber, og ved Viking Cave, som er en kalkstenshule med vægmalerier.

USA

Rejsetilbud

Rejse til Jordan
Rejse til Jordan
Se rejsetilbud
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud
Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

beach-gf6fc3491c_1280
Instagram-værdige strande
badeferie i Kroatien
Atzaró Beach

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen
Harzen

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Small Danish Hotels

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)