Der findes mange smukke, imponerende og luksuriøse steder i verden, og nu er endnu ét blevet tilføjet. Denne gang skal vi til Dubai som endnu engang har slået rekorder – nu med verdens højeste infinity-pool. Læs med her hvis du også er nysgerrig på dette nye sted. Artiklen er lavet med inspiration fra CNN Travel.

Det er den befriende følelse af at svømme i det fri under en åben himmell, der strækker sig helt til horisonten. Og i Dubai kan du gøre det næsten 1000 meter over havets overflade. I marts blev denne infinity-pool udnævnt som verdens højeste inde i en bygning. Badepladsen på taget er 293 meter høj, hvilket svarer til cirka 9/10 så højt som Eiffeltårnet. Denne infinity-pool har en længde på 94 meter og en bredde på 16,5 meter. Dette gør den dobbelt så lang som en pool i olympisk størrelse.

Det er muligt at nyde panoramaudsigt over det nye Ain Dubai pariserhjul (verdens højeste) og det hvide, smukke sand på Jumeirah Beach. Poolen er kun åben for hotellets gæster, såfremt de er 21 år eller derover. Du kan opleve udsigten uden at trække i badetøjet, da det er muligt at reservere bord på den tilhørende tagrestaurant Zeta Seventy Seven. Zeta Seventy Seven er en asiatisk restaurant, og navnet kommer af, at både restaurant og pool ligger på hotellets 77. etage.

 

Address Beach Resort infinity pool

 

Mere end bare en pool

Imponerende seværdigheder er der ej heller blevet sparet på. Address Beach Resort har i samarbejde med Address Beach Residences anbragt et sæt af to tårne og en bro, som strækker sig fra 63. sal til 77. sal.

I toppen er der placeret et antal luksuslejligheder, som ligger 294 oppe, hvilket gør dem til verdens højeste lejligheder i en konstruktion som denne. Ved jorden findes Jumeirah Gate, som åbnede i december 2020. Dette er en sensationel arkitektonisk tilføjelse til den allerede travle Jumeirah-skyline.

Al Ain Holdnings viceadministrerende direktør Federico Rota har sagt: ”Vi forbliver tro mod vores mål om at udvikle milepælsprojekter. Vi er stolte over at kunne bryste os af to Guinness Verdensrekordtitler med Address Beach Resort. Udviklingen af banebrydende faciliteter har sat nye standarder inden for luksus, livsstil og gæstfrihed.”

 

London følger trop

I maj 2021 åbner en anden rekordstor pool, nemlig Londons nye Sky Pool. Den ligger ved siden af den amerikanske ambassade på den sydlige bred af Themsen. Sky Pool er en 25 meter gennemsigtig swimmingpool, der er placeret mellem to boligskyskrabere. Det er den største fritstående akrylbassinstruktur i verden.

Det er dog lidt sværere at komme ind og besøge Sky Pool fremfor Address Beach Resort, da lejlighederne i førstnævnte koster 1,4 millioner dollars.

verdens højeste infinity-pool