Verdens bedste shopping-byer

Shopaholics vil blive imponeret over disse shopping-byer! Hvis du lever for at shoppe, hvorfor så ikke holde ferie for at shoppe? Læs her om de 9 bedste shopping-byer og skriv dem på din bucketlist.

 

Dubai 

En uventet blanding af mellemøstlig traditionalisme og vestlig edginess, Dubai er det bedste sted i Arabien at besøge indkøbscenteret. Faktisk er der bogstaveligt talt snesevis af indkøbscentre at ramme! Hver enkelt har sin egen særlige smag. 

Dubai Mall har et gigantisk akvarium. Mall of the Emirates har et indendørs snelegeområde. City Centre Mirdif er foret med palmer – inde i bygningen. Og Mercato Mall er designet til at få dig til at føle, at du shopper i en luftig udendørs landsby, selvom den selvfølgelig er helt lukket og beskyttet mod den brændende varme udenfor. Alle indkøbscentrene er fyldt med luksuriøse genstande samt high fashion, som folk fra enhver kultur kan nyde.

 

New York

New York

New York, New York! Der er intet sted helt som denne travle masse af menneskeheden i rekordstore skyskrabere. New York tiltrækker turister for sin mad, sjov og historie, men det tiltrækker også millioner af ivrige shoppere hvert år.

Fifth Avenue er stedet for at shoppe luksustøj og andre ting i storbyen. Hvis du ikke går efter høje prismærker, kan du stadig nyde en shoppingoplevelse på Times Square eller et af de andre store indkøbscentre i byen, såsom Manhattan Mall eller butikkerne ved Columbus Circle.

 

London

London er berømt for sin omfattende historie, sin kultur og sine shoppingmuligheder. Der er flere distrikter at shoppe på, når du er i den britiske hovedstad. Tjek Oxford Street for flagskibsbutikker og designerbutikker. Eller tag til Covent Garden for at få dit smykke (eller chokolade!) fix.

Hvis det ikke er din stil, er Knightsbridge fyldt med stormagasiner og supertrendy bandbutikker. For den fashion-forward mand kan Savile Row bare levere lige de outfits, du leder efter!

 

Tokyo

Tokyo shopping-byer

Tokyos shoppingscene er berømt for sine anime-tilbud, men der er så meget mere i Japans største by. Du kan finde high fashion, trendy tilbehør og banebrydende teknologi i butikkerne i Tokyo. Shoppingmulighederne virker uendelige!

Du kan shoppe efter elektronik eller nyde underholdning hos Shinjuku, shoppe efter ungdomsmode hos Shibuya eller få din klassiske luksus på Ginza. Hvis du vil opleve en mere traditionel markedsplads, så tjek Nihonbashi, hvor du finder kulturelt kunsthåndværk og andre traditionelle varer.

 

Paris

Ingen liste over verdens bedste shopping-byer uden Paris. Mange vil hævde, at Paris er verdens ultimative mode-epicenter. Det har det været i århundreder og viser ingen tegn på at bremse farten. Ikke alene kan du finde den typiske high-end mode og skandaløst fancy lingeributikker, men du vil også opdage glæden ved at shoppe i skæve mad- og boghandlere. Der er noget for enhver smag i Kærlighedens By!

 

 

Los Angeles

LA har det hele. Den mangfoldige blanding af global kultur, der udgør Los Angeles, har skabt en eklektisk shoppingscene. Du kan finde alt fra kunstnerisk chokolade til værdifulde antikviteter og alt derimellem! Hvert kvarter har sin egen stil, når det kommer til shopping.

Little Japan og Chinatown tilbyder begge produkter med asiatiske rødder, mens Culver City Arts District og Culver Arts District hver viser et særskilt bud på moderne kunst i butiksudstillingsvinduer.

 

Milano

Milan

Italien er endnu mere fashion-forward end London og Paris. Faktisk, da stilarterne kom på hylderne i disse to byer, var de det allerede sidste år for Milanos fashionistaer.

For Prada og andre luksusmærker, besøg Via Della Spiga og Via Manzoni. Hvis disse butikker ikke er helt inden for dit budgets rækkevidde, kan du få Milano-eliternes cast-offs i genbrugsbutikker i hele byen. Selv brugte garderobe-rester er her high fashion!

 

Rom

Når du ikke ser på resterne af det store romerske imperium eller smager autentiske italienske retter, skal din tur til Rom fyldes med den udsøgte shopping, som byen har at byde på. Besøg Via Condotti og Den Spanske Trappe for Gucci og Armani, eller bare hæng ud og se de rige og berømte gøre deres indkøb.

For butikker tættere på det gennemsnitlige turistbudget, prøv Via Cola di, Rienzo. Du finder et sjældent stormagasin, fine tøjbutikker og lækker mad her. For den sparsommelige shopper er Porto Portese Loppemarked en sjov måde at tilbringe en doven søndag i Rom på.

 

Hong Kong

Hong Kong

Du kan finde alt og alt i den sidste bedste shopping-by på listen – Hong Kong. Hver mærkevarebutik har en repræsentativ butik her, og lokale butikker er også meget populære blandt både turister og beboere. Ud over de trendy ting finder du også gode tilbudsbutikker og endda antikvitetsbutikker med varer fra Hong Kongs fascinerende historie.

Uanset om du er en high fashion aficionado eller en narkoman, vil du finde din lyksalighed i disse fantastiske byer. Vælg den, der matcher din stil, eller tag en rundvisning i flere. God shopping!

Rejsetilbud

Rejse til Grønland
Julekrydstogt på Rhinen
Togrejse gennem Tyskland

I samme kategori

Leadenhall Market London
Gade Milano
Valencia
Europas bedste julemarkeder

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)