Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer

Om du leder efter en destination til den klassiske sommerferie, eller du bare har brug for en ferie væk fra kulden, så er ø-ferie et perfekt valg!

Når du lander i et paradis omgivet af vand på alle sider, vil du forstå hvorfor.

Men hvordan planlægger man lige en tropeferie til verdens skønneste ø-destinationer, du bare må opleve?

Rejsespecialister fra Condé Nast Traveler hjælper dig godt på vej med denne liste, hvor de har samlet verdens 16 bedste ferieøer, du bør besøge mindst én gang i dit liv.

Her finder du alt fra klassikere i Caribien og Middelhavet til uopdagede perler i Skandinavien og Fransk Polynesien. Listen er bred både geografisk og kulturelt, så du er sikker på at finde netop den ø-ferie, der passer til dine behov.

 

Con Dao, Vietnam – Rolig ø-ferie med få turister

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Con Dao

Con Dao bliver ofte overset som feriedestination i Vietnam.

Beliggende ud for Vietnams sydkyst er Con Dao en mindre ø med meget lidt turisme. Derfor er strandene rolige, og der er kun få resortmuligheder, hvilket giver dig en helt særlig ferie. Strandene er lange med blødt sand og er gode til let vandsport som SUP-board og kajaksejlads. Men stedet er kun en kort kajaktur væk fra et smukt rev til snorkling.

Centrum har en sød kystatmosfære med små restauranter, og der er masser af til historie, hvis du er interesseret i at udforske mere.

Bedste ting at gøre: Se skildpadderne klække. På naboøen kan du tage over om natten og opholde dig på kystvagtcentralen, hvor du vil blive informeret, når de ser en morskildpadde, der lægger sine æg.

Hvis du er der i august, er det sandsynligt, at du vil fange denne magiske oplevelse. Bliv hele morgenen, så du ser æggene klække og de små skildpadder finde vej til det store blå hav.

Hvis du er interesseret i historie, kan et besøg i Con Dao-fængslet anbefales. Fængslet blev bygget under den franske kolonitid og brugt gennem Vietnamkrigen.

Sådan kommer du dertil: Fra Saigon flyver du til øen. Flyveturen er cirka en time lang, og Vietnam Airlines flyver flere gange om dagen.

Lanai, Hawaii – Den mindste beboede ø i Hawaii

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Lanai

Ønsker du at komme væk fra de klassiske destinationer? Så behøver du ikke lede længe efter en perfekt ø-ferie. Tag til Hawaiis mindste beboede ø: Lanai. Kun 15 kilometer fra kysten af Maui var denne maleriske ø oprindeligt hjemsted for ananasplantager, men tilbyder nu den perfekte blanding af eventyr og luksusuriøs afslapning.

Ankomsten til øen er en oplevelse i sig selv, uanset om du tager en naturskøn 30-minutters flyvning fra Honolulu eller ser efter delfiner på en 45-minutters færge fra Maui.

Du kan udfylde dine dage, som du ønsker, enten ved at slappe af på stille strande eller udforske øen med båd, jeep eller endda hesteryg.

En hurtig tur gennem den “travle” Lanai City, med kun tre asfalterede veje og ingen lyskryds, kan absolut også anbefales.

Bedste ting at gøre: Tag på ridetur langs skovklædte dale og stier, og hold øje med hjorte, kalkuner og får. Eller tag en rundtur på øen med en pakket picnic!

Du kan også snorkle i det beskyttede marinereservat i Hulopoe Bay for at se tropiske fisk, havskildpadder og hajer.

Sørg for også at besøge Keahiakawelo, Lanais “Garden of the Gods”, for at se de unikke, månelignende landskaber.

Sådan kommer du dertil: Lanai Air tilbyder 30-minutters direkte fly fra Honolulu til øen, eller du kan tage en 45-minutters færge over fra Lahaina, Maui.

Mauritius – Ø-ferie for alle

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Mauritius

Mauritius er en fantastisk ø-destination for alle, der leder efter smukt, varmt tropisk vejr og masser af eventyrlige ting at opleve.

På grund af revet, der omgiver det meste af øen, byder Mauritius på roligt vand, ideelt til svømning og snorkling lige fra kysten. Vestkysten byder på de bedste strande, de mest magiske solnedgange og de roligste vandforhold.

Dykningen i Mauritius er virkelig fantastisk med masser af rev og vrag at nyde.

Bedste ting at gøre: Udover at dykke og nippe til cocktails på stranden, skal du svømme med delfiner og skildpadder, tage på et heldags katamaran-krydstogt rundt om øen og snorkle ved revene ud for kysten.

Sådan kommer du dertil: Der er direkte fly fra Sydafrika. De fleste dage fra Johannesburg og sæsonbestemt fra Cape Town, hvilket gør ferien til en nem kombination med safari i Sydafrika eller en Cape Town-byoplevelse.

Der er også direkte fly fra Nairobi, hvilket gør det nemt at kombinere med safari i Østafrika.

Flyene flyver også direkte fra en række europæiske knudepunkter såsom Frankrig, London, Frankfurt osv. samt Dubai.

Flyene er direkte til Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU), og derefter skal du tage en taxa, shuttle eller privat vejtransfer til dit respektive resort, cirka 1-2 timer fra lufthavnen.

Mallorca, Spanien – Ferieøen med alt, hvad hjertet begærer

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Mallorca

De Baleariske Øer er et af de mest populære turistmål i Europa, og Mallorca, som er den tredjestørste ø i Spanien, tager imod masser af turister.

Der er mange grunde til at besøge Mallorca. Bl.a. skønheden i naturen og den kultur, der er blevet bevaret i århundreder. Mallorca er lige så meget for dem, der søger hvile, som for dem, der kan lide eventyr eller historie.

En meget komplet ø, der samler natur, utrolige strande og bugter, bysightseeing, gastronomi og kulturelle muligheder.

Bedste ting at gøre: Mallorca er kendt for sit brede udvalg af landskaber og kystlinjer med imponerende klipper.

På dit besøg må du ikke gå glip af Serra de Tramuntana-regionen, et UNESCOs verdensarvssted beliggende i den nordvestlige del af øen. Her finder du nogle af de smukkeste mallorcanske landsbyer såsom Valldemossa, Deià, Sóller og Fornalutx.

Du kan sejle, male et billede ved kysten, besøge en vingård og smage dens vine og møde lokalbefolkningen, mens du opholder dig i dette område i et par dage.

Sådan kommer du dertil: Du kan tage et direkte fly fra Barcelona, Madrid og andre byer i Europa, eller du kan tage en færge fra Barcelona eller Valencia.

 

Koh Samui, Thailand – Nogle af de smukkeste strande i verden

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Koh Samui

Ingen rejse til Thailand er komplet uden et ophold på en af landets øer. De kan nemlig prale af nogle af de smukkeste strande i verden. Koh Samui er særligt vidunderlig, da den tilbyder en dejlig blanding af smukke strande, en række fantastiske feriesteder og nem udforskning på egen hånd.

Bedste ting at gøre: Brug et par timer (helst ved solnedgang) på at sejle rundt på Koh Samui og de nærliggende øer med Blue Voyage. Deres enestående yachter og personale vil sikre, at du har en fantastisk tid, mens du beundrer landskabet.

Oplev endnu mere af skønheden ved Thailands øer ved at stoppe til en picnic på en afsides strand.

Sådan kommer du dertil: Koh Samui er en af de letteste Thailand-øer at komme til. Du kan tage en 1-timers flyvning fra Bangkok eller en 2-timers flyvning fra Singapore.

Hvis du udforsker det nordlige Thailand, inden du besøger øerne, kan du tage en 1 time og 45 minutters flyvning fra Chiang Mai til Koh Samui.

Vancouver Island, Canada – Udendørs eventyr med skøn mad

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Vancouver Island

Vancouver Island er hjemsted for den charmerende lille by Victoria, hovedstaden i British Columbia. Den er især er kendt for sin britiske indflydelse og blomsterhaver. Herunder den berømte Butchart Garden cirka 30 minutter fra byen.

Mange mennesker er dog ikke klar over, at Victoria er på den sydlige spids af øen, og at øen er næsten 500 km lang. Der er langt mere til Vancouver Island end Victoria.

Et af de bedste steder på øen er Tofino, en lille by på den fjerne vestkyst omtrent halvvejs oppe på øen, som er en fantastisk destination for udendørs eventyr med skøn mad og overnatning.

Bedste ting at gøre: Hvalsafari efter spækhuggere fra Victoria og efter gråhvaler og pukkelrygge fra Tofino. Der er også mulighed for  bjørnekiggeri: Sorte bjørne fra Tofino og brune bjørne fra Campbell River-området på den nordøstlige del af øen.

Sådan kommer du dertil: Tag et fly fra Vancouver eller Seattle afhængigt af hvilken del af Vancouver Island du skal til. Eller tag med færge fra Vancouver eller Port Angeles Washington.

Zanzibar – Historisk og kulturel ferieø kombineret med smukke sandstrande

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Zanzibar

Zanzibar er en virkelig speciel ø ud for Tanzanias kyst. Den er rig på historie og kultur, og den byder på smukke hvide sandstrande og varmt tropisk vejr.

Der er dele af øen, hvor der er kraftig tidevande, hvilket betyder, at havet går langt ud i en periode af dagen, hvilket gør det til et godt tidspunkt at udforske dyrelivet, der er efterladt i klippebassinerne.

Hvis du vil undgå tidevandet, er nordkysten den mindst berørte og har de bedste strande.

Bedste ting at gøre: Stone Town-ture og tagterrassemiddage, svømning med skildpadder, krydstogter med solnedgangsshow, udforskning af Jozani Chwaka Bay National Park og dykning.

Sådan kommer du dertil: Der er direkte fly fra Nairobi og Tanzania, samt nogle europæiske lande og Dubai.

Flyene går direkte til Abeid Amani Karume International Airport (ZNZ), og derefter tager du en taxa, shuttle eller privat vejtransport til dit respektive resort, cirka 1-2 timer fra lufthavnen.

Andaman- og Nicobar-øerne, Indien – Nogle af Asiens bedste sandstrande

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Andaman- og Nicobar-øerne

Af de 572 øer i Andaman- og Nicobar-øernes territorium er kun 38 beboede og 26 åbne for besøgende. I årtier har atollens afsides beliggenhed og mangel på infrastruktur, men overflod af koralrev, tiltrukket seriøse dykkere, eventyrlystne backpackere og store stjerner som Johnny Depp og Kate Winslet.

Alligevel er hundredvis af Andaman- og Nicobarøerne fuldstændig ubefolkede. Dens afsides beliggenhed var engang dens formål: I årtier brugte briterne Andaman-øerne (nemlig Port Blair) som et uundgåeligt fængsel for frihedskæmpere indtil uafhængigheden.

I dag kan besøgende finde hvide sandstrande, inklusive Radhanagar-stranden på Havelock-øen, jævnligt kåret til en af Asiens bedste, og frodige tropiske regnskove.

Bedste ting at gøre: Kalapathar Beach er opkaldt efter de takkede, sorte klipper, der er strøet langs kystlinjen. Stranden byder på en isoleret destination for vandreture blandt udsatte rodhvirvler af 100 år gamle træer og gammelt drivtømmer hugget ud i fængslende design af eftervirkningerne af en tsunami.

Efter vandringen tilbyder Kalapathar-lagunen lige før Butler Bay et smukt isoleret sted til en svømmetur og fantastisk havudsigt gennem en hule i klippevæggen.

I hovedstaden, Port Blair, er Cellular Jail på UNESCOs Verdensarvsliste. Et tidligere britisk fængsel, der var noget i retning af et helligt sted for frihedskæmpere, som udvekslede bøger, idéer og debatter på trods af mure og vogtere.

Lys- og lydshowet om aftenen er et must-see. 

Sådan kommer du dertil: Flyv ind til hovedlufthavnen ved Port Blair, som har gode forbindelser fra Delhi, Chennai og Kolkata. Fra lufthavnen i Port Blair er der 20 minutters kørsel til færgeterminalen og 90 minuters færgetur til Havelock Island.

 

Nevis, Caribien – Ø-ferie med kulturel rigdom og en farverig fortid

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Nevis

Mange siger, at de caribiske øer er blottet for historie. Det er de bestemt ikke – og heldigvis begynder der at blive talt om den meget komplicerede historie, der forhåbentligt vil bane vejen for flere historiske vartegn i fremtiden.

Men mens mange caribiske øer har fokuseret mere på blåt vand og hvidt sand end deres historiske fortid, tilbyder Nevis den kulturelle rigdom, som nogle rejsende leder efter, med sine restauranter og farverige fortid som et engang travlt caribisk knudepunkt.

Øen er Caribiens gemte skat: Let at komme til, men stadig nok af en tur til at holde masserne, der kun flyver uden stop, væk.

Den har smukke strande, og så er det nemt at udforske øen på egen hånd.

Bedste ting at gøre: Tag en historisk tur med taxa rundt på øen. Der er flere taxachauffør-guider, der gør dette, og de vil blive dine bedste venner i løbet af turen!

Udforsk junglen (og Nevis’ omfangsrige abebestand) på en ATV-tur, eller hop på en sejlbåd for at udforske dyrelivet ved vandet.

Sådan kommer du dertil: Direkte fly flyver i sæsonen fra de fleste knudepunkter på østkysten til St. Kitts. Derefter tager en kort taxatur dig til vandtaxaen, som typisk ankommer til Nevis på mindre end 10 minutter.

Tikehau, Fransk Polynesien – Ø-ferie til en skjult perle

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Tikehau

Tikehau er en skjult perle i Fransk Polynesien. Dens afsides beliggenhed betyder, at du vil være tæt på naturen og rå, uforstyrrede strande. Krystalklart vand med en overflod af fisk og koralrev, som du kan nyde fra en bungalow over vandet.

Uberørte, smukke lyserøde sandstrande gør den ideel til at nyde solen og se de perfekte solnedgange.

Bedste ting at gøre: Snorkling og dykning er i fokus her i betragtning af det store antal fisk, uberørte koraller og livlige muslinger, sammen med chancen for at svømme blandt hajerne.

En anden populær aktivitet er kajaksejlads rundt om atollen og ind i små bugter.

Sådan kommer du dertil: Fra USA flyver du til Papeete på øen Tahiti. Derfra kan du bruge flyvningerne mellem øerne gennem Air Tahiti. Dette kan kræve en overnatning, før du fanger et fly til Tikehau, efterfulgt af en kort bådtur til dit foretrukne feriested.

Galápagos-øerne, Ecuador – Et utroligt marinereservat perfekt til dykning

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Galápagos

Folk besøger for det meste Galápagos-øerne for at se det utrolige dyreliv. Bl.a. lokale arter som blåfodet sule, Galápagos-pingvinen, marineleguaner, flamingoer, søløver og mange flere.

Galápagos marinereservat er et af de største og mest biologisk mangfoldige i verden, hvilket gør det til enestående dykning og snorkling.

Denne unikke øgruppe blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 1978. Den består af 18 øer og mere end 100 småøer, der ligger cirka 100 km fra Ecuadors kyst i Stillehavet.

Bedste ting at gøre: Der er så meget at udforske på Galápagos-øerne, især for naturelskere, fotografer og eventyrlystne.

Den bedste måde at se Galápagos på er via havet og et besøg på alle de forskellige øer i øgruppen.

At vandre på Isla Bartolome vil føles, som om du landede på Mars. Dette vulkanske månelandskab er hjemsted for Galápagos-høge, blåfodeae suler og lava-øgler.

Du kan også snorkle blandt søløver, havskildpadder og Galápagos-pingvinerne.

Besøg Floreana’s Post Office Bay for at deltage i en tradition, der går tilbage til 1800-tallet, hvor sømænd efterlod post for at blive hentet og leveret af en anden sømand, der passerede igennem.

I dag kan du gøre det samme ved at efterlade dit eget postkort og hente endnu et postkort til levering.

Et andet spændende eventyr er at besøge højlandet i Santa Cruz. Her vil du opleve de højtliggende mikroklimaer, hvor kæmpeskildpadden lever, før de forbereder sig på deres lange vandring til kystlinjerne.

Sådan kommer du dertil: Der er ingen direkte fly til Galápagos fra USA eller Europa.

Du skal flyve fra fastlandet Ecuador – enten Quito (UIO) eller Guayaquil (GYE). De fleste flyver til San Cristóbal Lufthavn (SCY) eller Seymour Lufthavn (GPS), som betjener øen Baltra og forbinder til Santa Cruz via vandtaxi.

Vega, Norge – Ø-ferie til smuk natur på UNESCOs Verdensarvsliste

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Vega

Vega ligger få kilometer syd for polarcirklen, lige ud for Helgelandskysten i Norge.

Du bør besøge stedet på grund af dens fantastiske natur, dyreliv, brede vifte af fede aktiviteter og unikke kulturarv.

Vega er en del af en utrolig stor øgruppe med tusindvis af småøer, og den er også på UNESCOs Verdensarvsliste.

Bedste ting at gøre: Havkajak, fiskeri, vandreture og besøge det unikke øsamfund, der producerer puder og dyner af dun fra vilde edderfugle.

Sådan kommer du dertil: Først flyver du fra Oslo til Brønnøysund Lufthavn på Helgeland. Derfra kører du til Horn og tager en bilfærge til Vega.

 

Big Island, Hawaii – En bred vifte af oplevelser på én ø

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Big Island, Hawaii

Den største af Hawaii-øerne, også kendt som Big Island, byder på en svimlende mængde af mangfoldighed på én destination. Det gør den perfekt til rejsende, der ønsker at få en bred vifte af oplevelser.

Slap af på det hvide sand i Hapuna-bugten eller beundre den kulsorte sand på Punalu’u Beach.

Mærk varmen fra Kilauea-vulkanen, eller tag til toppen af det sneklædte Mauna Kea.

Vandre i Hilo-kystens frodige dale, eller tag til de velkendte kaffeplantager udenfor Kona.

Uanset hvad du er til, er der en aktivitet, der passer til dig på Big Island.

Bedste ting at gøre: Tag på snorkling (eller dykning) om natten med djævlerokker, svøm i vandfald i North Kohala, eller se på stjerner på toppen af Mauna Kea – et af de bedste steder til stjernekiggeri i verden.

Besøg også Hawaii Volcanoes National Park for at se lavatunnellerne og vulkanske formationer.

Sådan kommer du dertil: Fly fra USA går direkte til Kona eller tag en 45-minutters flyvetur fra Honolulu.

Lord Howe Island, Australien – Ø-ferie i paradis

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Lord Howe Island

Denne lille ø er opført på verdensarvslisten. Den er lidt over 8 km lang og mindre end 1,6 km på den bredeste del.

Øen byder på en spektakulær mangfoldighed af landskaber og aktiviteter: To tårnhøje bjerge at bestige og masser af strande at udforske, frodige regnskove, der er hjemsted for et særligt fugleliv, og turkisblåt vand, der vrimler med pulserende havliv og farverige koralrev.

Lord Howe Islands naturskatte og eventyr suppleres af en samling af luksusophold og en afslappet australsk kystlivsstil, der inviterer til forkælelse og afslapning.

Men kun for et privilegeret fåtal! Øen har et loft på kun 400 besøgende (og en permanent befolkning på mindre end det) på ethvert tidspunkt. Paradis fundet!

Bedste ting at gøre: De kan være fristende blot at smutte ned i den private pool på balkonen til din luksuslodge-indkvartering eller fortabe dig selv på siderne af en god bog i skyggen af kentia-palmerne i dit private ø-hus.

Men du bliver på Lord Howe Island forkælet med et væld aktiviteter, der udforsker øens mange naturskatte: Snorkling eller dykning, vandreture eller cykling (øens vigtigste transportform), svømning eller surfing, SUP-boarding, kajaksejlads, golf, stjernekiggeri, fuglekiggeri eller fiskeri. Bare for at starte listen.

Besøgende bør ikke gå glip af muligheden for at håndfodre fiskene ved Ned’s Beach, spejde efter skildpadder ved Settlement Beach, picnic på en isoleret strand eller blande sig med de lokale ved en “fiskeyngel”.

Sådan kommer du dertil: Beliggende cirka 700 km nordvest for Sydney er daglige direkte rutefly fra Sydney den nemmeste måde at få adgang til øen. Her har du mindre end en 2-timers flyvetid.

Dominica, Caribien – Ferieøen perfekt til  snorkling

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Dominica, Caribien

Takket være nem adgang til luften har St. Lucia længe været kendt som Caribiens frodige, eventyrlige hovedstad.

Men Dominica giver den samme forbindelse med naturen. Lidt mere uopdaget.

“Naturøen” er ikke for folk, der ønsker at gå kilometervis på hvide sandstrande. Som en vulkansk ø har mange af strandene en mørkere nuance.

Bedste ting at gøre: Tag på en række vandreture i din ferie. Der er mange stier fra lette til anstrengende med en utrolig udsigt, ofte med et vandfald på vejen.

Dominica er også et fantastisk sted for snorkling og dykning. Champagne Reef er en favorit! Stedet har fået sit navn fra det boblende vand, der kommer op fra de undersøiske termiske kilder.

Sådan kommer du dertil: I årevis var det ret svært at komme til Dominica på én dag fra USA, men fra begyndelsen af april 2023 vil der være et direkte American Airlines-fly fra Miami dagligt, som sikrer øen et væld af nye eventyrere.

Kreta, Grækenland

Drømmer du om ø-ferie? Her er verdens 16 bedste ferieøer - Kreta

Kreta har det bedste af alt: Lyserøde sandstrande, gammel historie, skøn natur og charmerende havnebyer.

Det er den største og sydligste ø i Grækenland, så vejret og vandet er også varmt før og efter sommersæsonen.

Kreta har bevaret sin egen identitet med et lokalt køkken, egen dialekt og særlige traditioner.

Bedste ting at gøre: Den charmerende havneby Rethimno er en middelalderby fuld af interessante kunsthåndværksbutikker og traditionelle restauranter.

Du kan herfra køre til Kretas andre steder, du skal besøge, på under to timer.

Besøg den ubeboede ø Spinalonga, den lyserøde sandstrand Elafonisi, Balos-bugten og Samaria-kløften – en af de dybeste og længste kløfter i Europa.

Sådan kommer du dertil: Tag et direkte fly til Kreta fra Athen, eller tag helårsfærgen fra Piræus eller den sæsonbestemte sommerfærge fra Santorini.

Rejsetilbud

Hawaii
Facaden af Stammershalle Badehotel
Billede fra Rejse til Sydafrika

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)