Las Vegas ligger midt ude i en ørken, nemlig Mojaveørkenen i delstaten Nevada i det sydvestlige USA. Vejret i Las Vegas er subtropisk ørkenklima med lune vintre, meget varme somre og kun lidt nedbør hele året. I gennemsnit falder der kun 92 mm nedbør om året.

I Danmark falder der gennemsnitligt 712 mm nedbør årligt. Om foråret (marts, april og maj) ligger temperaturen ofte over de 20 grader. Om sommeren (juni, juli og august) ligger temperaturen gerne omkring de 40 grader midt på dagen. Omkring d. 1. oktober bliver temperaturerne igen mere kølige. Man skal normalt helt hen i november, før der kommer efterårstemperaturer under de 20 grader.

Vejret i Las Vegas er køligst i månederne december, januar og februar. Samlet set kan du altså godt regne med at skulle finde shorts og t-shirt frem, næsten ligegyldigt hvornår på året, du rejser til Las Vegas, på nær lige de tre vintermåneder, der minder om en god efterårsdag herhjemme temperaturmæssigt. Du kan altså rejse til Las Vegas på alle tider af året, men kan du ikke holde til den voldsomme varme, bør du nok styre uden om højsommermånederne.

Læs også: