Kunne du tænke dig at se en flydende ø med enhjørninger? Så skal du tage til Filippinerne, som har lige præcis dette, og det trækker turister til fra hele verden. Den oppustelige ø fyldt med enhjørningerne ligger i Subic Bay i Zambales-provinsen på Filippinerne. Unicorn Island er noget helt specielt!

 

Unicorn Island

 

En kæmpe oppustelig enhjørningepark

Stedet findes som sagt på Filippinerne, og det er et sted, du er nødt til at besøge, så du kan fylde dine Sociale Medier med selfies og stemningsfyldte billeder fra dette vidunderlige sted. Det er et lyserødt og lilla drømmelandskab af flåder med enhjørningetema. Den består af en række oppustelige rutsjebaner, broer, gynger og tårne samt noget, der kaldes en menneskelig løfteraket.

Øen er relativ ny – og åbnede tilbage i begyndelsen af april 2017. Stedet betegner sig selv som ”den største flydende legeplads i Asien”. Da det hele startede, dækkede det 3400 kvadratmeter svarende til et område på størrelse med 8 basketballbaner.

Dén dag i dag dækker øen dog over 4100 kvadratmeter – og det er alt sammen takket været Unicorn Island.

 

Unicorn Island

 

Hvad kan man opleve på Unicorn Island 

Der er Babas Super Slide, glatte skråninger, Rainbow Walk, mini jump and fly, Climby Seaunicorn og Wavy Dinosaur. Dette ligger i legepladsens nordøstlige del. Derudover er der flydende barer, hvis du har brug for forfriskninger midt i alt spændingen. Hvis du ønsker at blive på land, er der mulighed for at slappe af mellem lyserøde og lilla strandbarer, som serverer drinks og snacks.

Når du besøger dette sted, har du desuden lov til at medbringe telefon og selfiestang, så du kan fange det helt perfekte moment til dine Sociale Medier. Det er nemlig ét af de bedste Instagram-spots, du kan finde. Unicorn Island, det oppustelige vandland på Filippinerne, er med sikkerhed en oplevelse værd.

Hvis du ønsker at besøge Unicorn Beach, tager det 15 minutter med vandflyver eller 2,5 i bil fra Manila.