Small Danish Hotels

11 restauranter i verden med den mest fantastiske udsigt

Når man er på udkig efter en uforglemmelig restaurantoplevelse, hvad er så bedre, end at nyde sin mad på en restaurant med en helt enestående placering og udsigt. På sådanne restauranter verden over serveres udsøgt mad – og selvom maden alligevel ikke skulle falde helt i din smag, så smager det bare bedre, når man samtidig er forgabt i en forblændende udsigt.

Læs med her og se de restauranter der har verdens bedste udsigter.

 

Grotta Palazzese Hotel, Italien

Grotta Palazzese Hotel ligger i det historiske centrum af Polignano a Mare på en naturskøn klippe med udsigt over havet. Hotellet er rent faktisk bygget ind i en klippe ved havet. Elegant renoveret har hotellet 15 værelser, der hænger over havet.

Den tilhørende ikoniske restaurant Grotta Palazzese Restaurant er blevet kaldt verdens mest romantiske restaurant. Den ligger i en hule i klippen og betragtes som én af ​​de 10 mest eksklusive udendørs restauranter i verden.

 

Sierra Mar, Big Sur

 

Sierra Mar, Big Sur, Californien

Big Sur er en robust og bjergrig 145 kilometer lang og spektakulær kyststrækning i Californien. Sierra Mar restauranten, der er en del af stedet Post Ranch Inn, har en betagende udsigt over Stillehavet og ligger på en afsondret klippe. Vinklede glasvægge og borde på forskellige niveauer sikrer udsigten over det ekspansive hav og den sydlige kystlinje.

Nyd en række retter og smage, der er mesterligt sammensat ved hjælp af lokale råvarer. De friske råvarer kommer fra den frodige kystlinje og de nærliggende bjerge, og andre dyrkes i Post Ranch Inn’s egen køkkenhave.

 

Le Jules Verne, Paris, Frankrig

Fra sin placering på Eiffeltårnets andet niveau, 125 meter over jorden, tilbyder Le Jules Verne en vidstrakt udsigt over byens skyline.

Kig ud af karnapperne over brede boulevarder og skifergrå hustage ved frokosttid eller besøg restauranten om aftenen og se Paris’ blinkende lys.

 

Asiate, New York City

 

Asiate, New York City

De tårnhøje vinduer i restauranten Asiate på Mandarin Oriental Hotel giver dig en panoramaudsigt over Midtown Manhattan og den grønne oase i Central Park. Fra denne elegante spisestue på 35. etage forsvinder byens brummen og efterlader en glitrende metropol.

Asiates moderne amerikanske køkken indeholder sofistikerede fortolkninger af traditionelle retter, der er tilføjet kunstneriske detaljer. Du præsenteres her for én af ​​de mest unikke spiseoplevelser på Manhattan. En kombination af imødekommende service, opfindsomme retter, stilfuld indretning og en fantastisk udsigt sikrer, at restauranten er et hit for både gæster og lokale.

 

Limo, Cuzco, Peru

Limo er anerkendt som én af ​​Cuscos fineste og bedste spisesteder. Det er let at se, hvorfor restauranten har fået et så misundelsesværdigt ry. Dens placering tæt på alle Cuscos luksushoteller med udsigt over den enestående Plaza de Armas er uovertruffen.

Udsigten over det farverige torv, de elegante koloniale arkader og den barokke facade af Cuscos store kirke er fantastisk. Maden er en opfindsom kombination af japansk køkken fusioneret med traditionel peruansk mad. Snup et bord på balkonen og bliv betaget af stemningen på dette unikke sted.

 

uforglemmelig restaurantoplevelse

 

Il Pirata, Praiano, Italien

Restaurant Il Pirata er en romantisk terrasse ved havet i Praiano på Amalfikysten i Italien. En solbeskinnet terrasse indbygget i klipper over en glitrende bugt.

Du kan sidde lige ved vandet med en smuk udsigt over Marina di Praia, mellem et gammelt Saracen-tårn og en charmerende strand. I weekenderne ud på de sene aftentimer er der også hyggelig livemusik.

 

Osteria Bancogiro, Venedig

Anmod om et Canal Grande-bord og bestil gnocchi med kammuslinger og porcini.

Osteria Bancogiro ligger i hjertet af det gamle Venedig ved siden af ​​Rialtobroen. Ejerne Davide, Gianluca og Mauro administrerer denne restaurant med indlevende engagement og entusiasme. De lader deres gæster, lokale og tilrejsende, opdage duftene og smagene fra et kreativt regionalt køkken fuld af inspiration. De skaber deres retter med opmærksomhed på kvalitet og årstidernes skiften samt udbuddet af råvarer på det nærliggende Rialto-marked.

 

uforglemmelig restaurantoplevelse

 

Ambrosia, Santorini, Grækenland

Velkommen til Ambrosia Restaurant – én af ​​de bedste og mest berømte restauranter i Santorini og i hele verden. Menuen er græsk gourmetkøkken med et internationalt præg.

Ambrosias terrasseborde ligger på kanten af ​​Santorinis vulkanske krater i landsbyen Oia med udsigt  over det krystalblå hav, de vulkanske øer og den berømte caldera. Nyd din middag i stearinlysenes skær på panoramaterrassen. Landsbyen Oia er et unikt sted med mange minder fra fortiden.

 

Cuz’s Fish Shack, Barbados

Hos Cuz’s Fish Shack på Barbados vil du møde en lang kø af lokale i både afslappet tøj og kontortøj samt turister i badedragter og sand på fødderne, som alle venter på at få serveret en ”fish cutter” fra denne lille snackbar ved havet. Cuz har optrådt i internationale magasiner verden over og er anbefalet af Lonely Planet.

Påstandene lyder, at han laver den bedste fiskesandwich i Barbados! En ”fish cutter” er dybest set en tyk sandwich lavet med saltbrød, pandestegt ”blue marlin” og salat med mulighed for enten et stegt æg, ost, pebersauce eller mayo/sennep/ketchup. Cuzz’s lille blå og gule fiskestand ligger lige uden for Bridgetown – på en parkeringsplads ved havet lige mellem Hilton og Radisson Aquatica hotel. Det åbner omkring kl. 9 og serverer ”cuttere” indtil kl. 17, eller indtil de løber tør for fisk.

 

uforglemmelig restaurantoplevelse

 

Rosellinis, Ravello, Italien

Den berømte og romantiske Rossellinis Restaurant er én af ​​de foretrukne steder i byen Ravello, når det gælder bryllupsreceptioner. Beliggende i det prestigefyldte Palazzo Avino kan du nyde udsigten over kysten fra den smukke terrasse.

Kig ud på de forrevne klipper og bugter ved Amalfikysten, hvor fiskerbåde cirkulerer i Middelhavsvandet 300 meter nedenfor.Det luksuriøse femstjernede hotel, der var meget populært blandt overklassen i 1950’erne, er blevet rangeret som nr. 5. i Condé Nast’s “Top 100 bedste i verden” i kategorien “Små udenlandske hoteller”.

 

Baan Rim Pa, Phuket, Thailand

Navnet Baan Rim Pa er velkendt – ikke kun i Thailand – men overalt i verden. Denne multi-prisvindende restaurant, et 2-etagers teakhus, har vist sig at være en favorit blandt både internationale rejsende og lokale. Baan Rim Pa kan prale af en utrolig beliggenhed ved klippen direkte over Andamanhavet.

Hvert bord har en storslået panoramaudsigt over det blå vand over til stranden ved Patong. Den thailandske indretning med masser af teaktræ og lokal silke byder på en speciel atmosfære. Oplev en rummelig klaver- og cocktailbar, et flygel og pianist om aftenen, en prisvindende vinkælder og det overdådige, prisvindende thailandske køkken.

Small Danish Hotels

Rejsetilbud

Stranden Hotel Gilleleje Strand
Romantisk ophold på Hotel Gilleleje Strand
Se rejsetilbud
Nordlys i Tromsø
Jagten på Nordlyset - Oplev Nordlyset i Tromsø
Se rejsetilbud
Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Julemarkedsrejse

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)