Hvor skal du rejse hen i februar? Her er vores top 10 rejsemål

Februar måned kommer ofte lidt som en overraskelse. Januar er slut, og nu er året for alvor gået i gang. Det betyder også, at rejseåret for alvor kan begynde!

Måske du gerne vil forsøde hverdagen for én, du holder af, eller også har du selv brug for lidt luftforandring?

Hvis du mangler inspiration til, hvor din rejse skal gå hen, skal du læse med her! Vi har samlet 10 destinationer, som er et besøg værd i den sidste vintermåned – februar.

 

Oman: Februarrejse på en arabisk halvø

På den arabiske halvø finder du ét af de mest indbydende lande. I Oman kan du opleve alle de lækre varme krydderier og utrolig flotte landskaber. Februar måned er et perfekt rejsetidspunkt, hvis du ikke er så god til, når temperaturen rammer de helt høje tal. Det er nemlig den sidste vintermåned i Oman, hvilket giver en god varme, som er nem at holde ud for os danskere.

I Oman kan du blandt andet tage på dykkertur i det smukke hav ud for Musandam-halvøen eller bo i fjernliggende luksusresorts, hvor der er fremragende muligheder for spaoplevelser.

 

Chile

februar

 

Chile er stedet for dig, der elsker de store naturoplevelser. Det er som at træde ind i en anden verden med de to tidszoner og kæmpestore vidder. Du kan gå på opdagelse i naturen, som har vulkaner, endeløse ørkener, skyhøje bjerge og uberørte gletsjersøer.

Patagonien, Atacama og Andesbjergene er blandt nogle af de fantastiske naturfænomener, du finder i Chile. Februar måned er perfekt på toppen af bjergene, hvor du kan se nattehimlen helt klart. Det er nemlig dét tidspunkt på året, hvor du bedst kan se stjerner. Februar er også sommerens sidste måned i Chile, hvilket giver en behagelig temperatur til vandreture og ridning. Det betyder dog ikke, at de naturrige svømmeture i Torres del Paine og andre nationalparker er mindre fantastiske.

Cotswolds, Storbritannien 

Du føler dig næsten som en karakter fra en engelsk roman, når du besøger Costwolds. Det er hjemsted for de hyggeligste landsbyer, hvor du i februar kan gå ture i det frostklare vejr forbi herregårde og jernalderforter.

Du har muligheden for at gå på opdagelse i antikvitetsbutikker og nyde rigtig engelsk te i forskellige hyggelige tesaloner. Spild ikke tid på at booke en bil i lufthavnen, du kan nemlig nemt komme omkring på andre måder. Der er gode muligheder for tog, men også for at cykle rundt i området. Du kommer på dén måde tættere på den skønne beskyttede natur, som du finder i området ved Costwolds.

 

Sankt Petersborg, Rusland 

Rusland gemmer på mange skatte, og Sankt Petersborg er en by, der er kilde til meget kunst og filosofi. I februar måned omdannes byen til selve billedet på vinterromantik. Kanalerne er frosset til is, og gaderne er fulde af sne.

Hvis kulden bliver for meget, kan du tage til et traditionelt banya. Et badehus med sauna der tilbyder en lidt anderledes spabehandling, hvor du bliver slået med kviste. Du kan også tage på opdagelse i Loft Project ETAGI, hvor du finder værksteder og gallerier med udstilling af aktuelle fotografer, billedhuggere og kunstnere fra hele verden.

 

Antarktis 

februar

 

Februar måned betyder sommertid i Antarktis, hvilket betyder, at temperaturen lige kan snige sig over frysepunktet. Hvis du er interesseret i at opleve det smukke islandskab mod en blå himmel, er måneden helt perfekt til din rejse! Solen står højt på himlen, og den kan skinne i op til 24 timer i døgnet.

Det er også et godt tidspunkt at opleve Antarktis’ vilde naturliv med de søde babypingviner og kæmpestore hvaler.

 

Venedig: Tag til karneval i februar måned 

Venedig er kendt for sit karneval – og heldigt nok er det i februar! Det er en fantastisk måde at opleve Venedig og kulturen omkring byen. Til karnevallet kan du for eksempel opleve sværdkamp på Markuspladsen og maskerede mennesker i de flotteste dragter. Hvis du virkelig giver dig hen til stemningen, får du en helt fantastisk oplevelse med hjem i kufferten.

Karnevallet varer i tre uger, og den rolige charme, som ellers kan være over byen, er for en tid lagt på hylden.

 

Paris, Frankrig

februar

 

Februar måned betyder også Valentinsdag – og hvilken bedre måde at fejre kærligheden på end at besøge Kærlighedens By – Paris?

Selvom vejret kan være svingende, er der mulighed for at opleve franskmændene og den franske kultur på en anden måde end om sommeren. Turistmængden er nemlig ikke lige så overvældende, hvilket skaber mere plads til den sande franske stemning.

I Paris er der ikke sparet på de kulturelle oplevelser med de mange museer, hyggelige bistroer og barer. Selv en slentretur gennem Paris’ gader kan give plus på din kulturkonto.

 

Finsk Lapland

Selvom julen er højsæson i Finsk Lapland, er februar måned lige så romantisk. Der er mulighed for mange forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet komme på tur i verdens eneste saunagondol, som er en svævebane over Ylläs Ski Resorts skråninger, der giver sine besøgende en dampende oplevelse. Du kan også tage på cykletur i sneen ved Ylläs Nationalpark.

Hvis du er heldig, kan du få et glimt af nordlyset, som du fx kan se inde fra et iglo-lignende telt sammen med varmen fra en brændeovn og bobler fra et glas champagne.

 

Maldiverne: Nyd solens stråler i kolde februar 

Det er aldrig en dårlig ide at planlægge en tur til Maldiverne. Februar måned er især god, fordi dagene er lange og ikke for fugtige. Du møder en blå himmel og det smukkeste vand, som er oplyst af solens stråler. Hvis du elsker livet under vand, er der fantastiske muligheder for at snorkle og dykke på Maldiverne. Du kan i februar se djævlerokker, tigerhajer og hvalhajer under vandoverfladen.

På Maldiverne er det også muligt at bo på feriesteder, som er øko-legimiteret. De fleste feriesteder oplyser om deres bæredygtige tilgang på deres hjemmeside. Du kan også finde feriesteder, hvor de har deres egne marinebiologer og naturbevaringsfolk, som kan give et indblik i livet på og omkring Maldiverne.

Rejsetilbud

Jørgensen Hotel
Romantisk ophold på Jørgensens Hotel
Se rejsetilbud
Himmerland
Oplev Himmerland & Limfjordens perler
Se rejsetilbud
Balkan
Rundrejse til smukke Balkan
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Julemarkedsrejse

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
USA
Small Danish Hotels

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)