Top 10: De mest romantiske destinationer i verden

Kender du det, når du deler en smuk naturoplevelse med en, du elsker, og bliver fyldt med kærlighed? Det er en god følelse – og hvis du leder efter nye steder, hvor du og din partner kan få den oplevelse, så er du kommet til det rette sted. Der findes en masse smukke steder på jorden, men National Geographic har samlet en liste over 10 af de mest romantiske destinationer i verden.

 

1. Iguazu Falls, Brasilien og Argentina

Romantiske destinationer

Den første på listen over romantiske destinationer er dette spektakulære vandfald.

Det breder sig over to byer og to lande; byen Foz do Iguacu i Brasilien og Puerto Iguazú i Argentina. Legenden siger, at “Djævlens Hals”, en cirka 150 meter bred sektion af vandfaldet, blev skabt, da en sur gud åbnede jorden fordi hans forlovede forsøgte at løbe væk med sin elsker.

 

2. Moselle River Valley, Tyskland

Moselle River Valley

Nummer to på listen over romantiske destinationer vil feje benene væk under dig og din udkårne. Moselle River løber gennem et af de mest fotogene landskaber i Luxemborg, Frankrig og Tyskland, inden den flyder ind i Rhinen.

Langs promenaden af flodens vestlige bred, akkurat inden den flyder ud i Rhinen, kan du se smukke grønne bakker, levende vinmarker, som producerer Riesling vin, charmerende landsbyer og smukke stenslotte.

 

3. Bruges, Belgien

Romantiske deatinationer

Ved solnedgang er denne middelalderby og dens bugtende kanaler badet i guld. Legenden siger, at hvis du og din udkårne krydser Minnewater Bridge, så vil I være forelskede for altid – der er god grund til, at denne by er på listen over de mest romantiske destinationer.

Byens mest kendte attraktion er Belfry; et tårn med 47 klokker, som er fra 1300-tallet.

 

 

4. Isle Of Skye, Skotland

isle of skye

The Storr er en stejl stenbakke omkranset af rolige græsgange. De robuste stier leder op til den største tinde, som rejser sig højt over havet, the Old Man of Storr.

Besøgende kan vandre i området kendt som “helligdommen” foran klippesiden og nyde synet af de spektakulære klippeformationer.

 

5. Mykonos, Grækenland

Mykonos

Det lille venetianske kvarter i byen, Mykonos, går næsten i ét med havet. Inspireret af Venedig i Italien, så ligger restauranter og barer langs havnefronten og altaner omkranser kysten.

Når du finder et roligt og hyggeligt sted, så nyd en smuk solnedgang, som du aldrig glemmer. Mykonos fortjener sin plads på listen over de mest romantiske destinationer, da byen virkelig lever op til forventningen om en romantisk oplevelse med en, du holder af.

 

6. Den Franske Riviera, Frankrig

Romantiske destinationer

Den franske riviera på sydøstkysten i Frankrig kan tilbyde glamourøse strande i St. Tropez, Cannes og Nice. Hvis du ikke er til strande, så kan du gå på opdagelse på markeder for lokalt landbrug, nyde et glas rosé langs terrasserne i Nice eller tage en færge, så du kan vandre i skoven ved Île Sante-Marguerite.

 

 

7. Chefchaouen, Marokko

Romantiske destinationer

Denne romantiske destination er kendt for sine bygninger, der er skyllet over med blå maling. Denne fotogene by har fået sit navn fra berbernes/amazighernes ord for “horn”; det er en reference til de omkringliggende bjerge. Gå en tur langs det gamle Medinakvarter for at kringle dig gennem smalle, labyrintagtige gyder, som er malet blå og nyd duften af nybagt brød og tagine.

 

8. San Sebastián, Spanien

San Sebastian

Denne romantiske kystby i Spaniens Baskerland, er den by med flest Michelin-restauranter pr kvadratmeter i hele Europa. Den gamle bydel er kendt for nogle finurlige små bidder kaldet Pintxos. Du kan finde dagens specialiteter på restauranternes tavler, når du går gennem de gamle gader.

 

9. Yunnan Provinsen, Kina

Romantiske destinationer

Lige uden for den gamle by, Lijiang, i Kinas Yunnan Provins, er overfladen af den funklende Hei Long Tan (sort drage) pool dækket i skygger og reflektioner fra den åbne himmel ovenover.

Det smaragdblanke vand skulle eftersigende være healende, så hop gladeligt i vandet med en, du holder af og nyd denne romantiske destination.

 

10. Big Sur, Californien

Big Sur

Denne romantiske destination er et vidunder, du kan se langs Highway 1 på USA’s vestkyst. I Julia Pfeiffer Burns State Park kan du se redwoodtræer, et smukt vandfald og du kan vandre og campere med nogle fantastiske udsigter. Området er populært som vandsportssted.

Rejsetilbud

Facaden af Stammershalle Badehotel
Ophold på Stammershalle Badehotel
Se rejsetilbud
Krydstogt på Rhinen
Krydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Best Travel
Krydstogt på Donau
Se rejsetilbud

I samme kategori

Basel
Marokko
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3
Verdens bedste barer 2022

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)