Denne artikel er skrevet i samarbejde med Escapeaway.

 

Hver sommer tiltrækker Portugals smukke strande feriegæster fra hele verden, men langt færre besøger landet i vintermånederne. Det er en skam, for en vinterferie i Portugal kan byde på mindst lige så store oplevelser og dejlige, forårsagtige temperaturer.

Overvejer du allerede en ferie til Portugal, kan du læse om seværdigheder og gode rejsetips i Lissabon her.

 

Årstiderne i Portugal: Hvornår skal du rejse?

Der er ikke noget dårligt tidspunkt at besøge Portugal på. Dog er der færre turister i Portugal hen over vinteren, hvilket kan være en fordel – og det kan ovenikøbet opveje det lidt køligere vintervejr for nogle.

Det betyder, at der er færre at dele de populære seværdigheder og attraktioner med, ligesom den mindre efterspørgsel ofte betyder, at priserne på hoteller og restauranter falder.

Udover mindre trængsel og lavere priser, er der et væld af unikke begivenheder og aktiviteter, som du ikke har mulighed for at opleve på de andre årstider. Læs med her hvor vi giver nogle bud på vinterferie i Portugal.

Find din næste rejse her

 

Vinterferie i Portugal

Lissabon

 

Vinterferie i Algarve

Algarve er nok mest kendt som Portugals mest populære badeferiedestination. Men om vinteren er Algarve et oplagt tidspunkt til lidt mere aktive ferier.

Vintermånederne, hvor temperaturen stadig kan komme op på 16-20 grader, er et behageligt tidspunkt at tage på vandreferie. Algarve har flere korte og lange vandreruter, som byder på både spændende natur- og kulturoplevelser.

Prøv for eksempel en vandretur på de forholdsvis nyoprettede ‘Rota Vicentina’-vandreruter, som løber fra Santiago do Cacém i Alentejo ned langs Algarves vestkyst til Sagres.

 

Vinferie om vinteren

Selvom der dyrkes meget vin i Portugal, kan vinsæsonen godt være lidt sløv hen over vinteren. Men er du en af de helt store vinentusiaster, kan det dog alligevel anbefales at rejse til Alentejo om vinteren. Her finder du 3 officielle vinruter.

 

Vinterferie i Portugal

Alentejo

 

Tag på golfrejse i Portugal

Kombinationen af et mildt klima og et væld af golfbaner af høj kvalitet gør Portugal til lidt af et mekka for golfspillere. Både let øvede og øvede golfentusiaster er velkomne.

Du kan spille golf mange steder i Portugal, hvor især banerne omkring Lissabon og Algarve er populære. Hvis du interesserer dig for andet end golf, kan du naturligvis også kombinere din golfrejse med store naturoplevelser på en rejse til Azorerne eller Madeira.