Tag på sommerferie til Gardasøen

Annonce

Gardasøen er Italiens største sø. Den ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano. Den blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Gardasøen er en stor turistmagnet med mange hoteller og campingpladser langs bredden; hvilket gør det til et populært rejsemål for danskerne

Det første spørgsmål, som I skal forholde jer til er, hvordan I kommer til Gardasøen. De fleste danskere rejser til Gardasøen på kør selv ferie. Og det har da også en række fordele. Har I bil med, får I nemlig en kæmpe frihed – både i forhold til, hvad I kan medbringe, hvor I kan bo, og hvad I kan opleve i området.

Samtidig vil en bilferie normalt også kunne gøres rigtig billigt – specielt hvis I er en hel familie, som tager af sted. Bilen er dog ikke den eneste transportmulighed, der er, når turen går til Gardasøen. Alternativt kan I nemlig i stedet vælge fly, bus eller tog. Fordelen ved at flyve er, at I kommer langt hurtigere frem i forhold til, hvis I skal køre ned igennem Tyskland og Østrig. Til gengæld kan I så ikke medbringe nær så meget bagage. Så camping i eget telt vil ofte være udelukket.

By, bjerg eller sø?

Gardasøen er dog meget mere end hyggelige, italienske byer. Regionen byder nemlig også på både den smukke sø og ikke mindst de omkringliggende bjerge. Så måske skal I slet ikke bo i en af områdets byer – men i stedet ude i naturen.

Det kræver naturligvis en bil, hvis det ikke skal blive alt for besværligt. Men så har I til gengæld også frit valgt på alle hylder, når det kommer til naturoplevelser. I kan vælge at bo i første række ved søen, hvorfra I kan hoppe i hver morgen. Eller I kan bo oppe i bjergene, der byder på alt hvad I kan ønske jer af aktiv ferie og naturoplevelser. Hvis I da ikke vælger et sted midt i en af byerne.

 

Rejsetilbud

Facade af Hotel Thinggard
Ischia
Ophold på Skjalm Hvide Kro

I samme kategori

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)