Tag på sommerferie til Gardasøen

Annonce

Gardasøen er Italiens største sø. Den ligger i den nordlige del af landet mellem byerne Venedig og Milano. Den blev skabt af gletsjere ved slutningen af sidste istid. Gardasøen er en stor turistmagnet med mange hoteller og campingpladser langs bredden; hvilket gør det til et populært rejsemål for danskerne

Det første spørgsmål, som I skal forholde jer til er, hvordan I kommer til Gardasøen. De fleste danskere rejser til Gardasøen på kør selv ferie. Og det har da også en række fordele. Har I bil med, får I nemlig en kæmpe frihed – både i forhold til, hvad I kan medbringe, hvor I kan bo, og hvad I kan opleve i området.

Samtidig vil en bilferie normalt også kunne gøres rigtig billigt – specielt hvis I er en hel familie, som tager af sted. Bilen er dog ikke den eneste transportmulighed, der er, når turen går til Gardasøen. Alternativt kan I nemlig i stedet vælge fly, bus eller tog. Fordelen ved at flyve er, at I kommer langt hurtigere frem i forhold til, hvis I skal køre ned igennem Tyskland og Østrig. Til gengæld kan I så ikke medbringe nær så meget bagage. Så camping i eget telt vil ofte være udelukket.

By, bjerg eller sø?

Gardasøen er dog meget mere end hyggelige, italienske byer. Regionen byder nemlig også på både den smukke sø og ikke mindst de omkringliggende bjerge. Så måske skal I slet ikke bo i en af områdets byer – men i stedet ude i naturen.

Det kræver naturligvis en bil, hvis det ikke skal blive alt for besværligt. Men så har I til gengæld også frit valgt på alle hylder, når det kommer til naturoplevelser. I kan vælge at bo i første række ved søen, hvorfra I kan hoppe i hver morgen. Eller I kan bo oppe i bjergene, der byder på alt hvad I kan ønske jer af aktiv ferie og naturoplevelser. Hvis I da ikke vælger et sted midt i en af byerne.

 

Rejsetilbud

Sandstrand på Algarvekysten
Langtidsferie til Algarvekysten
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Manon Les Suites
Luksuriøst ophold på Bali hotel i København
Se rejsetilbud

I samme kategori

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)