Oplev naturskønne Sydgrønland

Artiklen er skrevet i samarbejde med Greenland Travel

 

Har du nogensinde undret dig over, hvordan Grønland har fået sit navn, når store dele af landet er dækket af is? Her er Sydgrønland svaret. Erik den Røde valgte i år 982 at lægge anker her, da han blev betaget af de grønne græsenge og bjergskråninger. Herefter døbte han det smukke land ”Grønland”.

 

Sydgrønland

 

En anderledes naturoplevelse

Sydgrønland er meget anderledes fra Nordgrønland. Her vil du ikke opleve slædehunde, men derimod store, flotte isbjerge og grønne græsenge, hvor landets får lever i bedste velgående. Grønne, blå og hvide nuancer dækker, så langt øjet rækker.

Isbjerge i det sydlige Grønland har unikke blå nuancer, fordi isen er ældre end andre steder i landet og derved indeholder mindre luft. Sydgrønland tilbyder en helt unik, naturlig skønhed og appellerer især til dig, hvis du holder af smukke naturoplevelser.

 

 

Fantastiske vandreture i Sydgrønland

Pak dit vandretøj, snør vandrestøvlerne og så er du klar til en betagende vandretur i det sydlige Grønland. I de varme måneder er vandreturene gennem bygderne oplagt, da du vil opleve et farvestrålende, frodigt naturlandskab. Byen Narsarsuaq giver det ideelle grundlag for en gårdferie, hvor du kan gå fra bygd til bygd og nyde synet af den grønlandske indlandsis, mens du endda kan få din bagage transporteret!

Hvis du ønsker en længere vandretur, kan det sydlige Grønland sagtens opfylde behovet. Her er et godt tip, at du vandrer mellem bygden Qassiarsuk, hvor Erik den røde boede, og byen Narsaq. Mulighederne for vandreture i Sydgrønland er mange!

 

 

Grønland

 

Afslapning i varmekilderne i Sydgrønland

Efter udmattelsen fra vandreturene, bjergbestigning og fjordkajak, giver Sydgrønland dig muligheden for at slappe af i deres naturlige varmekilder.

Medbring en kølig flaske hvidvin, mens du nyder stilheden og varmen på denne unikke måde. Det sydlige Grønland tilbyder den perfekte balance mellem en aktiv ferie og komplet afslapning.

Rejsetilbud

Nordlys i Tromsø
Jagten på Nordlyset - Oplev Nordlyset i Tromsø
Se rejsetilbud
Fjordgaarden
Spaophold på Fjordgaarden
Se rejsetilbud
Rejsetilbud til Bornholm
Rejsetilbud til Bornholm
Se rejsetilbud

I samme kategori

Israel
palma-3226352_640
Polarnatten i Grønland
TikTok hoteller

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)