SU-venlige destinationer: Top 10 billige rejser for den studerende

Hvis du leder efter de bedste og billigste steder at rejse og udforske verdenen, mens du er ung, er du kommet til det rette sted. Disse steder fra hele verdenen er perfekt at besøge for den studerende uden totalt at destruere pengepungen. Læs med her for 10 SU-venlige destinationer. Det har aldrig været så nemt at rejse på et budget!

 

1. Ko Phi Phi, Thailand

Phi-Phi øerne

Thailand er et uhyre populært turiststed for unge rejsende. Prisen på fly og overnatning gør selv den mest luksuriøse ferie, blot så dyr som leveomkostningerne i en større by. 

I stedet for at håndtere stress og jag i Bangkok, kan du rejse til Phi Phi-øerne og nyde hvide sandstrande og krystalklart vand. En blanding af frodigt grønt og bjergrigt terræn gør denne beliggenhed til en unik blanding af skønhed. Ikke en dårlig deal for et af de mest SU-venlige destinationer at rejse hen. 

 

2. Cobán, Guatemala

Denne guatemalanske by er en naturelskers drømmedestination. Oplev de naturlige vandfald og huler gemt i dette smukke område på kloden. Det er perfekt til unge mennesker, og især dem, der forsøger at spare penge. 

Et af de få problemer med at rejse til Guatemala er, hvor langt væk de forskellige steder er fra hinanden. Men i tilfældet af Cobán er du i et område, der kan holde dig på opdagelse for evigt. Når du tilbringer tid i naturen, vil du ende med et utroligt sæt minder til en utrolig SU-venlig pris.

 

 

3. Budapest, Ungarn

SU-venlig bar i Budapest

Hvis du allerede er i Europa, er Budapest en populær destination, men den bliver ofte overset af dem, der ikke kender regionen. Hoteller og daglige udgifter er ret billige, og det seneste byggeboom har skabt “hoteller”, der bruger tomme lejligheder, hvilket giver rejsende overkommelig adgang til højskala indkvartering.

Byen føles ung og fuld af liv, fordi den er meget nem at rejse til på et budget. Tip: Mange steder kan du finde fadøl helt ned til 7 kr!

 

4. San Blas, Panama

Den store by langs Panamas kyst på den modsatte side af Panama City. Selvom nogle måske foretrækker sidstnævnte frem for San Blas, er disse øer ofte uretfærdigt overskygget af hovedstaden. De mange øer uden for byens kyst er smukke palmefyldte oaser i centrum af krystalklart vand.

Byen føles ofte som et levende postkort, og det er en ekstremt billig destination med mange hyggelige overnatningssteder ved havet for omkring 250-450 kr. Noget er sjældent over 700 kr. Perfekt til enhver ung person, der leder efter de mest SU-venlige destinationer at rejse hen.

 

5. Kathmandu, Nepal

En unik destination, der ligger godt inden for dit rejsebudget, er Himalaya-staten Nepal. Kathmandu er hovedstaden og virkelig et syn der er værd at se. Med hensyn til arkitekturen, er byen ekstrem unik, med sin kultur visuelt spredt gennem de terrasserede bakker i det omkringliggende område.

Et pænt hotel vil næppe bryde det tocifrede tal, hvor mange hoteller er under 70 kr. Hvis du har et meget stramt budget, er denne destination yderst indbydende. Du kan helt sikkert betale mere for dit overnatningssted, men det vil ikke være af (rejs på et budget) nødvendighed.

 

6. Bali, Indonesien

SU-venlige destinationer: Bali

Med en distinkt blanding af kultur og betagende natur er Bali som intet andet sted på Jorden. Af de mest SU-venlige destinationer, kan du få mest muligt ud af en rejse til Indonesien. Nydelsen og eventyret kræver nemlig kun, at du træder udenfor. Det er en by beregnet til at udforske.

Sidst på natten kan du finde billige sovepladser af høj kvalitet. Nogle trestjernede hoteller koster ikke mere end 115 kr. pr. nat. Men med et mere lempeligt budget kan du også blive ekstravagant uden at pengepungen bliver for tynd.

 

7. Nuwara Eliya, Sri Lanka

Et majestætisk grønt landskab med en række naturlige vidundere. Et af de mest betagende er de mange vandfald. Denne destination er meget SU-venlig over for unge rejsende med hensyn til de oplevelser, den tilbyder og de lave omkostninger, der er forbundet med at bruge tid på at absorbere det hele.

Du kan få fantastiske hoteller uden at bruge noget der overhovedet kommer tæt på den formue, som denne placering er værd.

 

8. Sofia, Bulgarien

Selvom det måske ikke er den billigste destination på denne liste, er Sofia et godt sted at tage hen, hvis du ønsker at smage på Europa uden at betale europæiske priser. Du kan nemt finde hoteller og andre overnatningssteder for omkring 170-270 kr. pr. nat.

Der masser af gratis ting at se og lave, og maden er også rimeligt prissat. Der er masser af kunst, historie, slotte og andre seværdigheder at se og udforske, og det føles lidt som at besøge Prag, men med en billigere pris (selvom Prag heller ikke er dyr!)

 

9. Ho Chi Minh (Saigon), Vietnam

De fleste unge mennesker, der ønsker at begynde at rejse rundt i verden i dag, vil have få problemer med at starte deres rejse i Vietnam. En fantastisk by at besøge er Ho Chi Minh, da den ligger centralt blandt landets mange forskellige destinationer. 

Denne by har den perfekte blanding for dem, der ønsker at få en mangfoldig gruppe venner med ud at rejse. Den bedste del af det hele er byens overkommelighed, da alt spænder fra billigt til ekstremt billigt.

  • Læs mere om spændende oplevelser i Saigon her

 

10. Kos, Grækenland

SU-venlige destinationer: Kos, Grækenland

Grækenland er allerede overset som et topvalg for de billigste steder at rejse, hvor de fleste turister kun strømmer til Athen. Vi vil dog anbefale øen Kos frem for alt andet. Den gennemsnitlige pris for et hotel er omkring 240 kr., og der er tonsvis af udendørs aktiviteter at lave i dette naturskønne paradis.

Grækenland er et af de mest historisk betydningsfulde steder i verden. Fra litteratur til videnskabelig tanke til regering, Grækenland har tilbudt verden meget. Og mens du er ung og på et budget, kan du nyde noget af den historie eller nyde solen på de dejlige strande på Kos!

 

Der er ikke noget bedre tidspunkt end dine 20’ere til at drage fordel af og udforske alt, hvad verden har at byde på. Med så mange muligheder for de billigste steder at rejse, er det tid til at planlægge!

Rejsetilbud

Billede fra Stand på Bahamas
Svalbard
Julekrydstogt på Rhinen

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
Verdens største vulkaner

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)