Oslo har ry for at være én af de dyreste byer i verden. Men du kan sagtens finde gode spisesteder i Oslo og velsmagende mad til billige penge. Vi har her samlet et spændende og anderledes udvalg af restauranter til dig, som er et besøg værd:


Streetfood Oslo – Vippa


Vippa er en madhal med en masse små boder. Du kan finde alt lige fra pizza til eritreisk mad.

Hver måned arrangeres forskellige madrelaterede arrangementer og kurser. Det er et rart og hyggeligt sted, hvor du kan blive mæt uden at få tømt pungen.


Adresse:

  • Akershusstranda 25, 0150 Oslo, Norge

Åbningstider:

  • Tirs. – fre.: 15.00 – 21.00
  • Lør.: 12.00 – 21.00
  • Søn.: 12.00 – 19.00
 Streetfood Oslo - Vippa


Foodtrucks Oslo


Ligesom madhallen Vippa som er en lidt anderledes og moderne form for madoplevelse, så kan du også finde noget så anderledes som Foodtrucks i Oslo. Det er ganske enkelt restauranter på hjul.

Vognen Go Grilla serverer de lækreste kartoffelchips og de saftigste burgere.

Vognen 4 Gringos byder på burritos, tacos, quesadillas og chili con carne.

Priserne ligger fra ca. 70 NKK til 100 NKK. En anden mulighed er også Justwokit (justwokit.no) der laver frisk thaimad til priser fra 50 NKK. Vognene er ofte at finde på Youngstorget, foran Oslo Sentralstasjon, ved Østbanehallerne eller på Nobels Fredscenter på Brynjulf Bulls plads.

Foodtrucks Oslo


Michelin restaurant Oslo


Hvis ovenstående ikke er godt nok til dig, og du er i Oslo for at give den hele armen, så besøg Michelin-restauranten Galt.

Den åbnede i efteråret 2017 og har allerede fået sin første Michelin-stjerne. Her tilbydes goumetmad og traditionel nordisk mad. Der serveres en 6-retters menu til 865 NKK med valgfrit tilbehør som fx kaviar, ost, østers og kød.

Indehaveren Björn Svensson er kendt fra flere andre Michelin-restauranter, og 5 måneder tog det ham altså kun at skaffe en Michelin-stjerne til Galt. TIP: Snyd ikke dig selv for den lækre hyldeblomst-is med tyttebær og chokoladeganache.


Adresse:

  • Frognerveien 12, 0263 Oslo, Norge

Åbningstider:

  • Tirs. – tors.: 18.00 – 01.00
  • Fre. – lør.: 17.30 – 01.00
  • Søn. – man.: Lukket
Spisesteder i Oslo

Læs mere om Oslo her: