Leder du efter gode spisesteder i Odense? Vi vil gerne gøre dig klogere på, hvilke smagsoplevelser du kan opleve i Odense. Byen gemmer på et utal af fantastiske gastronomiske oplevelser i mange forskellige prisklasser.  Så læs med her og se listen over byens aller bedste spisesteder, så du kan få inspiration til, hvilken restaurant eller café, du skal vælge næste gang.

 

Street Food

 

Er du hoppet med på bølgen af street food, og kan du godt lide et udvalg af mad fra verden over, når du skal beslutte dig for, hvad du skal have til frokost? Så kan du besøge enten Storms Pakhus, der ligger placeret på havnen, eller Arkaden, som ligger lige ved gågaden. Når du træder ind i lokalerne, bliver du mødt med en duft fra bl.a. de italienske, thailandske, kinesiske og amerikanske køkkener. Her kan du slå dig ned på et af de mange bord- og bænkesæt og nyde din mad og drikke.

 

High end gastronomi

 

Hvis du er til klassiske restauranter, med små borde og stearinlys, er der mange nævneværdige af slagsen i Odense, og her kommer en lang række af de restauranter, der ligger placeret i den dyrere prisende.

  • Restaurant Vår:

Det er en lille restaurant med kun seks borde. Her kan du opleve gastronomiens bæredygtighed, økologi og minimalisme. Derudover er restauranten nævnt i White Guide i 2018.

  • Restaurant Goma:

Er du til japansk mad, så er det et must på listen over restauranter du bare må besøge. Her får du en udsøgt madoplevelse, hvor du kan nyde spændende mad, der er inspireret af kaiseki style og lækre cocktails.

  • Restaurant Pasfall:

På restaurant Pasfall kan du opleve mad, der er inspireret af det franske køkken lavet med fynske råvarer. Det ligger i hjertet af centrum, og restauranten er desuden blevet nævnt i Michelin guiden i 2017.

  • Restaurant HOS:

På denne restaurant kan du få både frokost såvel som aftenmenuer, men det særlige ved Restaurant hos er, at de kræser ekstra meget om frokosten. Her er det værd at prøve en af de mange typer smørrebrød, som de anretter med et moderne og nyfortolket mindset.

Læs her om de bedste seværdigheder i Odense:

 

Spisesteder i Odense

 

Caféer i Odense

 

Generelt er der mange spisesteder i Odense, og dette gælder også for caféer. Søger du en mere klassisk brunch, burger eller nachos skal du prøve Cafe Cuckoo’s Nest, Froggy’s, Café Kræz eller Café Skt. Gertrud.

Ønsker du at prøve en café med et anderledes twist, kan du prøve Café Unika, der serverer farvestrålende mad og drikke. Den Lille Smalle kan også være en ide, hvis du søger mad som smoothie bowls og avokadomadder.

 

Prisvenlige spisesteder i Odense

 

Ønsker du mad på budget, kan du afprøve Soup Stone Café, Chicago Burger og Bagelboden. Der er noget for enhver smag, det er bare med at beslutte sig for, hvad menuen skal stå på, når du går gennem Odense gader.

 

Børnevenlige spisesteder i Odense

 

Nogle af de børnevenlige restauranter i Odense er også at finde andre steder i landet. Her kan bl.a. nævnes Jensens Bøfhus, Restaurant Bone’s og Restaurant Flammen. Er du nybagt mor og ønsker du et stille roligt sted at slå dig ned med din baby, kan du gøre det i rolige og afslappede rammer hos Riceteria, hvor der også er plads til, at du kan have barnevognen med.

 

Burger i Odense

 

Som i så mange andre byer i Danmark, er der selvfølgelige også et bredt udvalg når det kommer til den amerikanske burger.

  • Burger Anarki:

Skal du have en gastronomisk burger, hvor der bliver gået op i hvilke råvarer, der bliver serveret på tallerkenen, skal du absolut besøge Burger Anarki. Her serverer de anderledes og spændende gourmetburgere.

  • The Burger Shack:

Hos The Burger Shack får du en burger som du kender fra USA. Burgeren serveres med briochebolle, der er brændt med spisestedets logo. Her skal du altså gå hen, hvis du godt kan lide en af de mere snaskede burgere.

  • Halifax:

Halifax er en restaurant med fokus på burger. Her kan du få alt lige fra den klassiske burger, den veganske, til den mexicanske burger.

Som du nok kan se, er der et utal af muligheder, når det kommer til spisesteder i Odense. Det handler om at finde ud af, hvilken type mad og stemning du søger. Når du først har fundet ud af det, lover vi, at der er madoplevelser for enhver smag.