Der er mange lækre spisesteder i Las Vegas. Las Vegas har flere Michelin-stjerner pr. kvadratmeter end de fleste kendte store gastronomiske byer, som vi kender. Det er derfor ikke nødvendigt at gå forgæves efter skøn mad i Las Vegas. Vi har her samlet et par gode bud på, hvilke steder du helt sikkert ikke går galt i byen.

Jöel Robuchon Restaurant på MGM Grand Hotel


Denne uforglemmelige restaurant er den dyreste i byen og har hele 3 Michelin-stjerner. Det er en fransk gourmetrestaurant, der indtil for nylig var drevet af stjernekokken Jöel Robuchon, der er kokken med flest Michelin-stjerne på verdensplan, nemlig 32. Han døde i august 2018, men restauranten lever videre i bedste stil.

Maden er ganske enkelt fantastisk, atmosfæren er skøn, og det er bare en helt særlig oplevelse. Prøv desserten Le Papillon Chocolat Azelia, den smager så fuglene synger! Adressen er MGM Grand, 3799 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89109, USA. Læs mere på mgmgrand.com under ”restaurants”.

Spisesteder i Las Vegas

Top of the World

På denne restaurant, der ligger på The Stratosphere Casino, Hotel & Tower med byens højeste tårn, får du ikke ”kun” serveret udsøgt mad. Du kan nemlig samtidig nyde udsigten ud over byen i 350 meters højde.

Desuden roterer restauranten 360 grader rundt i løbet af 80 minutter, så din udsigt skifter undervejs! Prisen er selvfølgelig i den dyre ende, men ofte tilbydes en menú inklusiv vin. Det er en helt vild udsigt, og det er en aften du sent vil glemme. Adressen er 2000 S Las Vegas Blvd, Las Vegas, NV 89104 USA. Læs mere på topoftheworldlv.com.

The Strip

Hvis du bare vil lade dig overraske og lade tilfældighederne råde over spisesteder i Las Vegas, så er det bare med at vandre en tur ned ad The Strip. Her ligger massevis af restauranter med inspiration fra hele verden.

Prøv fx en aften at dumpe ind hos Gordon Ramsays BurGR. Her tages udgangspunkt i traditionelle amerikanske burgere men med en skæv og velsmagende twist og rene, friske råvarer. Er I til italienske restauranter er Andiamo Italian Steakhouse eller Sinatra, begge beliggende på The Strip, et besøg værd. De tilbyder desuden også vegetariske, veganske og glutenfri retter.

Læs også: