Vi har sammensat et særligt rejsetilbud på en spaweekend på Bornholm. Det inkluderer 2 nætter for 2 personer på Griffen Spa Hotel i Rønne med valgfri ankomstdato indtil d. 23. april 2021. Din pris: Fra kr. 1.498,- pr. person (ved brug af link nedenfor).

Hvis man ringer og bestiller, skal rabatkoden VAGABOND oplyses for at få opholdet til denne pris.

Spaweekend på Bornholm inkluderer:

  • Flot dobbeltværelse med imponerende havudsigt på Griffen Spahotel
  • Stor morgenmadsbuffet hver morgen
  • Gratis adgang til stort og lækkert spaområde
  • Færge Ystad-Rønne med bil tur/retur


I alt: Fra kr. 1.498,- pr. person (ved 2 personer)


Oplys rabatkoden VAGABOND

Rejsetilbud til Bornholm
Griffen spa

Dette rejsetilbud til Bornholm har en særdeles god beliggenhed i Rønne     


Griffen Spahotel har en perfekt beliggenhed mellem havet, lystbådehavnen, en lille hyggelig sandstrand samt den gamle bydel i Rønne. Du er tæt på alt det, som er med til at gøre en ferie på Bornholm til noget særligt. Rønne er Bornholms hovedstad – og centrum for øens handels- og kulturliv. Glæd dig til mange skønne oplevelser i den hyggelige by. Den gamle bydel starter få hundrede meter fra Griffen Spahotel. Tag en tur ad de små krogede gader og nyd de smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, da velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden. 

Rønne er hovedstaden på Bornholm, hvor der er masser af sjove oplevelser. Efter skønne oplevelser i byen kan du cykle tilbage til Strandløkken – og måske udfordre familien/vennerne til en omgang minigolf? Minigolfbanen er gratis at bruge for dig som gæst på Strandløkken. Vinderen kan nyde eftermiddagssolen på terrassen, mens “de næstbedste” laver mad i de gode køkkener.

Spændende museer på Bornholm


I Rønne finder du også en række af øens hyggelige museer. På Bornholms Museum kan du opleve Bornholms historie gennem 10.000 år, og et andet spændende museum er Erichsens Gaard, hvor tiden er spolet tilbage til 1850’erne.

Rejsetilbud til Bornholm

Læs om seværdigheder på Bornholm

spaweekend på bornholm