Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels.

 

Tilbring sommerferien i Danmark 2021 under danske himmelstrøg og slip for spekulationerne om risikoen for en corona-aflyst ferie sydpå. Forestil dig en sommerferie i Danmark med en gåtur langs den hvide sandstrand, blødt sand mellem tæerne og vind i håret. Bølgende kornmarker og fuglefløjt. Nye kartofler og søde jordbær i gårdbutikken. Dét er sommer i Danmark. Og det er ik’ så ringe endda.

 

Få idéer til skønne destinationer i dejlige Danmark.

Sommerferien er årets vigtigste ferie for de fleste. Her er ro, lange lyse aftener og tid til at være sammen med børn og venner. Udforsk aktiviteter og attraktioner i sommerlandet og den smukke danske natur. Danmark om sommeren er grønne skove, skønne strande og en vekslen mellem varierede landskaber, idylliske landsbyer og livlige storbyer.

En god overnatning og et ophold i dejlige omgivelser hører også med til en dansk sommerferie. Her bør du kigge nærmere på Small Danish Hotels’ store udbud af hoteller, kroer, herregårde og slotte, der er spredt over hele Danmark. Der skal nok helt sikkert være et hyggeligt overnatningssted tæt på dét, som du vil udforske nærmere i sommerlandet. Hvad enten det er naturens egne seværdigheder som bl.a. Den Genfundne Bro, Thomas Dambos trætrolde, Møns Klint eller Råbjerg Mile. Eller hvad med at tage familiens børn med i Legoland, Tivoli, Djurs Sommerland, Wow Park eller på Bakken?

Small Danish Hotels giver også altid gæsterne gode idéer til oplevelser i nærheden af de mange hoteller, som spreder sig fra København over til Vesterhavet og hele vejen til Skagen. Så hvis man ikke lige er så stedkendt eller ikke har planlagt så meget hjemmefra, så er der altid venlig, imødekommende og stedkendt hjælp at hente, så man kan få en oplevelsesrig ferie.

En kør-selv-ferie i det danske land kan typisk også være billigere end en rejse syd på, og samtidig får man mulighed for at opleve nogle områder at ens fædreland, som man ellers aldrig ville have set.

 

Inspiration til tre fantastiske hoteller – Sommerferien i Danmark

 

Absalon Hotel, København V

1653 København V

Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild.

Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar. Gårdhavemiljø med minigolf.

 

Vinterferie i Danmark

 

Hotel 6400, Sønderborg

6400 Sønderborg
Minimalisme kan sagtens betyde maksimal service og kvalitet. På Hotel 6400 Sønderborg er der ingen overflødige dikkedarer.  Selv hotellets navn er reduceret til det mest nødvendige, nemlig byens postnummer.

Læs mere om hotellet her

 

Sommerferie i Danmark

 

Frederik VI’s Hotel, Odense NV

5210 Odense NV
Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

 

Hotel Frederik