DETTE REJSETILBUD ER UDLØBET

Se dette Rejsetilbud på sommerferie på Sydhavsøerne. 4 dages kør selv-ferie på 3-stjernet bindingsværkskro i Nysted på Lolland, Danmark.

Historien bag den hyggelige bindingsværkskro The Cottage er præcis så engelsk som navnet. I begyndelsen af 1900-tallet kom den britiske skolefrøken Miss Jackson til Lolland og blev bestyrer af områdets engelske skole – og hun lod i 1908 huset opføre som en tro kopi af sit hjem i England.

Oplevelser i nærheden:

Sydhavsøerne er også et møde med noget af Danmarks mest unikke natur ved de stejle, hvide klinter på Møns Klint (85 km). De imponerende kalkklipper rejser sig mere end 100 meter lodret fra havet, og når I står på toppen, kan I på en klar dag se hele vejen til Farøbroerne og Storstrømsbroen samt Stevns Klint, der i 2014 overhalede Møns og kom på UNESCOs liste over verdensarv.

Den kan I overveje at køre forbi på vejen hjem over Sydsjælland – og samtidig gøre en tur ud af det. Egnen er nemlig rig på smukke slotte og historiske herregårde. Følg f.eks. i H.C. Andersens fodspor på Gisselfeldt Kloster (92 km) – et af Danmarks største godser med en park i engelsk stil. Eller besøg Gavnø Slot (73 km) ved Næstved, der husede Danmarks store eventyrdigter i flere perioder af hans liv, men i dag er berømt for sin enestående blomsterpark

Sommerferie på Sydhavsøerne

Læs her om populære danske småøer: