Dette indhold er sponsoreret 

Vi kender det allesammen. Sommerferien nærmer sig, og længslen efter sol og afslapning har fyldt tankerne de sidste mange måneder. Men det er ikke altid lige nemt, når man skal bestille en rejse til udlandet. Tit og ofte har man brugt flere timer på at researche, og når man endelig har fundet et passende sted så koster det en formue, og drømmen om en ny bil eller renovering af dit hus ligger pludselig langt fra virkeligheden. Hvad gør man så? Selvom Danmark er et lille land, er der rig mulighed for at gå på jagt i den danske natur. Hvorfor rejse langt væk om sommeren, når det danske landskab byder på uforglemmelige oplevelser? Her er 3 gode tips til din sommerferie i Danmark.

 

Sæt dig bag rattet og nyd udsigten

De dejligste sommerferieminder er skabt i selskab med andre. Ét af Danmarks mest kendte ruter er Margueritruten, som går gennem naturskønne landskaber, hvor alt du behøver er godt selskab og et køretøj med god plads. Ruten strækker sig over 4218 kilometer, og du kommer stort set hele Danmark rundt. Mangler du blot den perfekte bil, der kan rumme hele familien? Med et billån behøves du ikke være bekymret. Du kan få drømmebilen, og samtidig tilbyde familien en oplevelsesrig sommerferie, helt uden at gå på kompromis. Sæt dig bag rattet, nyd de kilometerlange sandstrande og sug duften af sommer til dig. 

 

Ferie på solskinsøen

Skal din sommerferien i stedet indeholde friluft og aktivitet? Bornholm er altid et oplagt valg, hvis du har hang til røget sild og oplevelser på cyklen. Den dejlige ferieø, bedre kendt som solskinsøen, byder på en unik natur, historie og utallige vandrestier der fører til storslåede rundkirker, dale eller ruiner. Hammershus er et af de mange seværdigheder på Bornholm, hvor du kan opleve Nordeuropas største borgruin helt tæt på. Når du har nydt udsigten og de smukke ruiner, kan du tage et stop ved Brohuset og nyde en isvaffel under solens varme stråler. 

 

Afslapning uden bekymringer

Vil du helst slippe for den lange køretur, aktiviteterne og bekymringerne ved at planlægge sommerferien? På Hjerting Badehotel står der afslapning, forkælelse, romantik og lækker mad på menuen. Her kan du, helt uden bekymringer, nyde din sommerferie tæt på stranden. Får du alligevel lyst til at suge den danske kultur til dig, kan du smutte forbi Esbjerg og beundre de idylliske bygninger eller besøge ét af de mange ishuse. Alt du skal gøre er at finde det badehotel der appellerer til dine behov, parkere bilen og nyde opholdet.