Hvis du ikke er så meget for at stå på ski, men i stedet længes efter sol i vinterferien så læs med her. Vi giver dig vores 10 bedste bud på, hvilke varme og solrige lande, du skal rejse til i vinterferien, hvis du vil have sol- og varmegaranti.

1. Garanti for sol i vinterferien – Maldiverne

Beliggende på ækvator mod det sydlige Indien ligger Maldiverne. Det er en lille øgruppe, som er velsignet med fantastiske strande og krystalklare laguner. Et utroligt undersøisk dyreliv og uovertrufne luksusresorts.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste vejr på Maldiverne kan opleves mellem januar og april. Det er derfor også i denne periode, det er højsæson og meget høje hotelpriser.

 

sol i vinterferien

Turks og Caicos

2. Turks og Caicos

Omgivet af klodens tredjestørste koralrev har Turks- og Caicosøerne nogle af planetens mest æteriske turkise have. Og de fineste pulveriserede sandstrande. Mens deres vestlige naboer, Bahamas, byggede massevis af lost-on-the-way-to-Las-Vegas-resorts, valgte Turks- og Caicosøerne over en længere periode at åbne en række meget luksuriøse resorts. Derfor er øen den perfekte destination for kræsne turister.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste tidspunkt at besøge Turks og Caicos er i april og maj, fordi du i denne periode kan opleve lavere priser og færre turister.

 

Sol i vinterferien

Zanzibar

 

3. Zanzibar – eksotisk sol i vinterferien

Zanzibar er en unik øgruppe med omkring 50 koraløer, der ligger i Det Indiske Ocean. Øgruppen er et stort turistmål, hvor besøgende daser rundt i vintersolen på storslåede strande, slentrer gennem gaderne i Stone Town eller bliver mystificeret af øens rige historie og kultur.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste tidspunkt at besøge Zanzibar er fra juni til oktober i den lange, tørre sæson. Det er i denne periode de fleste dage er solrige, og hvor store mængder nedbør er usædvanligt. Et andet populært tidspunkt at besøge Zanzibar på er i de korte tørre sæsoner fra januar til februar.

 

Sol i vinterferien

St. Lucia

 

4. St. Lucia

Den lille ø St. Lucia i Caribien betager sine besøgende ved skønheden i sit landskab og indbyggernes farverige kultur. Hvis du er naturelsker, kan du vandre gennem St. Lucias frodige regnskove eller klatre op til toppen af Gros Piton. Her får du en betagende udsigt over det omkringliggende landskab og hav. Foodies vil blive forelsket i øernes lækre kreolske retter.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste tidspunkt at besøge St. Lucia på er i højsæsonen fra midten af december til midten af april. Det er i løbet af denne sæson, du vil opleve mest solskin.

 

Mexico

Mexico

5. Mexicansk sol i vinterferien

Mexico er et af verdens smukkeste lande. Oplev en mangfoldig kulturel scene, spektakulær natur, en rig historie og et levende samfund. Den solrige nation er også kendt for sine fantastiske hvide sandstrande og turkise havvand. Dette omdannes til legeplads for europæere og amerikanere i løbet af den nordlige halvkugles koldere vintermåneder.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste tidspunkt at besøge Mexico på er i den tørre sæson mellem december og april. Her er der næsten ingen regn. De koldeste måneder er mellem december og februar. Selvom temperaturerne stadig kan nå op på et gennemsnit på 28 grader.

 

Sol i vinterferien

Dubai

 

6. Dubai

Mellem de mange skyskrabere og fantastiske ørkenlandskab, er Dubai en blændende metropol, der blander fortid og nutid og tilbyder noget for enhver smag. Rejsende kan stirre over byens skyline fra Burj Khalifas 148. etage, udforske Palm Jumeirah, en kunstig øgruppe med et vandland og delfinhabitat, eller dase i vintersolen på de private strande på Dubais luksuriøse destinationshoteller.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Dubais højsæson – november til marts – byder på balsamiske temperaturer og for det meste solrige dage. Dette er det bedste tidspunkt at deltage i udendørs aktiviteter eller bare slappe af ved poolen.

 

Costa Rica

Costa Rica

7. Costa Rica

Her kan du vandre i Costa Ricas majestætiske, overskyede regnskove, se udbruddene af eksplosive vulkaner eller i stedet vælge at slappe af under palmerne på de hvide sandstrande. Corcovado-halvøen i den sydlige del er én af de mest forskelligartede biotoper på jorden. Det vil efterlade et forbløffende indtryk hos dig. Så husk at notere det på din rejseplan, når du besøger landet.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Den tørre sæson er det bedste tidspunkt for et besøg i Costa Rica. Det begynder i slutningen af november og varer til slutningen af april.

 

Sol i vinterferien

Den Dominikanske Republik

 

8. Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er det næststørste og mest forskelligartede caribiske land, der ligger kun to timer syd for Miami. Mindre end fire timer fra New York og otte timer fra de fleste europæiske byer. Det frodige tropiske paradis er omgivet af Atlanterhavet mod nord og Det Caribiske Hav mod syd og kan prale af ca. 1.609 kilometers kystlinje, 402 kilometer af verdens bedste strande, storslåede feriesteder og hoteller og en lang række sports-, fritids- og underholdningsmuligheder.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Det bedste tidspunkt at besøge Den Dominikanske Republik på er i april og maj. Her er turistsæsonen afsluttet, og det er før orkanensæsonen starter senere på året.

 

Sol i vinterferien

Egypten

 

9. Egypten

Fra Aswan-templet nær Nasser-søen i syd til Middelhavets kyster i nord vil en ferie i Egypten afsløre det rige gobelin af sin glorværdige fortid. For at se den største kulturelle oplevelse af alle, skal man rejse sydpå til Luxor. Den er også kendt som den gamle by Theben, hvor du kan besøge Kongernes Dal. Med kyster ved Middelhavet, Nilen og Det Røde Hav tilbyder Egypten en bred vifte af strandaktiviteter og -landskaber.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Egypten er bedst besøgt i efteråret fra september til november og i foråret fra februar til april.

 

 

Fransk Polynesien

Fransk Polynesien

 

10 Fransk Polynesien

Med 118 øer spredt i det sydelige Stillehav har Fransk Polynesien, som du måske forventer, nogle ret fantastiske strande. Kun 19 km. lang ligger det frodige lille land kaldet Bora Bora i Fransk Polynesiens mest hypnotiserende lagune kantet af fine, hvide sandstrande. Luksuriøse overvandsbungalows beliggende over verdens smukkeste lagune. Det er en tropisk kulisse, der gør Bora Bora til en topdestination for de kræsne turister.

  • Det bedste tidspunkt på året du kan rejse hertil: Den tørre sæson fra maj til oktober er den periode, hvor turismen er på sit højeste. I løbet af disse måneder er temperaturen et par grader lavere og regn forekommer sjældent.