Er du på udkig efter varme og vintersol? Her skal du rejse hen

Hvis du allerede synes, at sommerferien føles som lang tid siden, og du længes efter ferie, så skulle du overveje at tage på vinterferie på én af de velkendte feriedestinationer, som også er utrolig indbydende i vintermånederne.

Når vi nu i Danmark går gråvejret i møde i september og oktober byder fx Malta på mildt vejr og rige muligheder for mindeværdige udendørsoplevelser.

Vi har fundet 6 fantastiske destinationer, hvor du kan søge tilflugt fra det kedelige efterårsvejr i Danmark.


Malta

Ferie på Malta
Malta

 

I sommerperioden når termometeret risikerer at ramme de 40 grader, kan det være ulideligt at udforske Maltas smukke natur, men i efteråret er det helt perfekt. De flotte kyster med deres fantastiske klipper, er meget mere fordøjelige i 18-22 graders varme.

Tag ud og gå Victoria Lines-ruten, eller tag på cykeltur i Marfa Ridge-området. Malta har masser af byde på året rundt.


Cypern

Sol i efteråret
Cypern

 

Med over 340 solskinsdage om året, er Cypern nok ét af de bedste bud på et solrigt efterår. Selvom Cyperns flotte strande og lækre hoteller kan være tillokkende, selv i efteråret. Har den store ø i Middelhavet masser af seværdigheder der rækker ud over badehåndklædet.

Tag på tur i Ayia Napa, lej en cykel og cykl en off-road tur, eller udforsk den cypriotiske gastronomi.


Algarvekysten, Portugal

Ferie på Algarvekysten
Algarvekysten

 

Portugal har længe været undervurderet ift. Spanien, Frankrig og Italien, men på det seneste har flere danskere fået øjnene op for Spaniens lillebror på Den Iberiske Halvø. Portugal, og Algarvekysten i særdeleshed, er blevet en mere og mere populær efterårsrejsedestination de seneste år.

Med over 300 solskinsdage, og en liste på 87 blå flag-strande, er det altså ikke kun fuglene der migrerer derned.


Kreta, Grækenland

Sol i efteråret
Kreta

 

Selvom Kreta måske er én af de mest populære sommerrejsemål, behøver man ikke begrænse sig til en sommerferie på den græske ø. Kreta er ikke nær så velbesøgt i de koldere måneder, hvilket kan give dig hele strandbrede for dig selv.

Har man ikke fået sparet så meget op, er Kreta også en god mulighed, da priserne generelt er ret lave. Temperaturen og også en smule lavere end nogle af de andre på denne liste, men får du det koldt, så varm dig på en god raki.

 

 

Sicilien, Italien

Ferie på Sicilien
Sicilien

 

Middelhavets største ø, Solens ø eller La Trinacria, kald den hvad du vil. Denne ø har enormt mange ting at byde på, og hvis ikke du ender på en efterårstur hertil, så gør det til foråret, eller til sommer, eller næste efterår. Det er en fantastisk ø, som byder på alt fra betagende bjergtoppe, mystiske kalkstensklipper, vulkanlandskaber og meget mere!

Palermo var engang én af Europas mest betydningsfulde kulturbyer. Hvor arabere, normanner og spaniere alle var forbi og sætte deres præg på arkitekturen og landskabet.


De Kanariske Øer, Spanien

Sol i efteråret
De Kanariske Øer

 

Kalenderen siger måske efterår, men det mærker du ikke, hvad enten du tager til Tenerife, Gran Canaria eller Lanzarote. På alle De Kanariske Øer kan du fortsætte, hvor du slap i sommer, med strandture, havdukkerter, paella og udflugter på havet for at se hvaler og delfiner.

Mens det i sommermånederne kan bugne med mennesker på disse populære feriedestinationer, er antallet af turister betydeligt mindre. Selvom de stadig vil være godt besøgt.

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
interrail
Caribien
Solorejsens opvågning

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)