USA
USA

10 af de smukkeste landskaber i Europa

Har du et ønske om at “rejse langt væk”, mens du er i Europa, er det en god idé at opleve nogle anderledes landskaber. Vi har samlet 10 af de smukkeste landskaber i Europa. 

Oplev 10 af de smukkeste europæiske landskaber som Azorerne, den vidunderlige Douro-dal i Portugal. Måske kender du allerede Mont Saint-Michel, men hvad med Bonifacio, Hallstatt, Hallerbos Skov eller Lofoten-øerne? 

 

1. Azoerne, Portugal 

Azoerne_europæiske_landskaber

Forlad de portugisiske kyster og tag til Madeiraøerne Det er et perfekt rejsemål for naturelskere og vandreelskere. Længere ude i Atlanterhavet, mere end 1400 kilometer fra Lissabon, ligger Azorerne. Denne gruppe af 9 vulkanske øer byder på betagende landskaber.

Book dit hotel på en af øerne Sao Miguel, Santa Maria, Faial, Terceira, Graciosa, Sao Jorge, Pico, Flores eller Corvo. Og et besøg i Lagoa do Fogo eller en hel dag i den vulkanske dal og en tur til teplantagen, slår heller ikke fejl. 

Vi foreslår, at du besøger øen fra april til september.

 

2. Hallstat, Østrig 

Smukkeste landskaber i Europa

Hallstatt, en vidunderlig østrigsk landsby, der er så smuk, at dens perfekte kopi blev genopbygget i Kina (det samme gælder Colmar i Alsace, som blev kopieret og genopbygget i Malaysia). I begge tilfælde er originalerne naturligvis mere autentiske.

Kom og oplev den lille landsby med rundt 800 indbyggere, ved at bo i Hallstatt eller i den nærliggende by Salzburg. Book dit hotel, gæstehus eller din lejlighed til den bedste pris i Hallstatt eller Salzburg samt dine bedste aktiviteter i regionen, f.eks. en privat rundvisning i Hallstatt fra Salzburg.

 

3. Bonifacio, Frankrig 

Bonifacio_europæiske_landskaber

Bonifacio på Korsika er en af de smukkeste øer i Europa. Indbyggerne og de overdådige landskaber vil efterlade dig målløs. Du kan besøge øen hele året rundt.

Korsika er et frilandsmuseum, det er perfekt for elskere af uspoleret natur, strande, historie, hav, sol og blå himmel.

 

4. Mont Saint-Michel, Frankrig 

Smukkeste landskaber i Europa

Mont Saint-Michel er et af de mest besøgte monumenter i Frankrig, lige efter Tour Eiffel.

Det bliver hvert år fotograferet af rejsende fra hele verden. Mont Saint-Michel ligger i Normandiet og er opkaldt efter statuen af Saint-Michel på toppen af kirken. Der er mulighed for at opleve en ceremoni i klosteret, spise en is og blive opslugt af den mageløse arkitektur på det lille bjerg, på den lille ø. 

 Du kan endda bestille en guidet tur til Mont Saint-Michel fra Paris. Det bedste hotel i området er helt klart Ermitage Mont-Saint-Michel, som anbefales af rejsende fra hele verden.

 

 

5. Hallerbos skoven, Belgien 

Hyacint_europæiske_landskaber

Kom og oplev tæpper af blå klokker af vilde hyacinter, der dækker skoven Hallerbos i Hal (flamsk Brabant), tæt på Bruxelles. Denne smukke skov er berømt for de smukke vilde hyacinter, der blomstrer i slutningen af april eller begyndelsen af maj.

 

6. Lofoten, Norge 

Norge_europæiske_landskaber

Lofoten er en drømmedestination for mange rejsende fra hele verden. Denne øgruppe byder på et af de smukkeste landskaber i Europa. Det er et stille og fredeligt sted beboet af nogle få fiskere, der nyder Lofotens fiskeholdige farvande.

Denne øgruppe har sit navn “Lofoten” efter sin form, der ligner en lynx’ fodaftryk.

 

7. Douro dalen, Portugal 

Smukkeste landskaber i Europa

Dourodalen er simpelthen fantastisk på billeder, men at opleve den vil gøre dig målløs. Ingen billeder eller videoer kan få dig til at føle skønheden i dette landskab, der er klassificeret som Unesco-verdensarv. 

 

8. Færøerne

Færøerne_europæiske_landskaber

Færøerne ligger mellem Skotland og Island. “Færøerne” betyder “fårenes ø” 

Med 1400 km2 bevaret natur på 18 øer er de perfekte for folk, der kan lide lave temperaturer (11 grader om sommeren og ikke under 3 grader om vinteren).

Oplev Færøernes utrolige flora, men også dens indbyggere, og nyd et af de smukkeste landskaber i Europa. Færøerne er ikke let tilgængelige, men der er en lufthavn og et par hoteller, som byder dig velkommen til et ophold på disse øer, der er helt henvendt til naturen.

 

 

9. Oludeniz, Tyrkiet 

Smukkeste landskaber i Europa

Oplev de smukke naturlandskaber, der gør Oludeniz til en af de smukkeste strande i Europa. Under det blå flag kan du nyde det rene turkisblå vand og roen i et beskyttet naturreservat.

Tag på paragliding i Oludeniz, og flyv over en af de smukkeste strande i Europa. Book dit hotel, din lejlighed, dit gæstehus i Oludeniz samt spændende aktiviteter og ture i Oludeniz, såsom en heldagsbådstur eller et paragliding-eventyr.

 

10. Dordogne dalen, Frankrig 

Europa_europæiske_landskaber

Den hellige by Rocamadour ligger i hjertet af Dordogne-dalen og er en af de mest betagende landsbyer i Frankrig, som, dramatisk,  klynger sig til en stejl klippe. Rocamadour, der svæver mellem himmel og jord, har været et pilgrimssted i over tusind år og er en del af UNESCO’s netværk af verdensarvsteder.

Rejsetilbud

hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud
Grønland
Oplev det bedste af Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Harzen
Oktoberfest

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande
USA

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)