4 dages slotsferie i Nordtyskland ved Müritzer See i Mecklenburg-Vorpommern.

Forestil jer en ferie, hvor hverdagen bliver sat helt ud af kraft. Schloss Klink er sådan en lille romantisk tidslomme. I kan nyde udsigten over vandet fra swimmingpoolen, mens I glæder jer til at få serveret en god middag i en af slottets restauranter.

Måske skal I ud at spadsere en tur langs søpromenaden inden da, måske sætter I jer bare med en bog og en kold øl i solen foran Orangeriet. Først og fremmest er her dømt ferie, hvor I får serveret alle muligheder for at genvinde energi og livslyst på årets miniferie.

Rejsetilbud: Slotsferie i Nordtyskland inkluderer:

  • 3 overnatninger
  • 3 x morgenbuffet
  • 1 x 4-retters middag/buffet på ankomstdagen
  • Velkomstdrink


Ialt kr. 1.649,- pr person (ved 2 personer)


Oplys rabatkoden VAGABOND

Rejsetilbud til Gardasøen

Oplevelser i nærheden:


Sanserne bliver forkælet lige fra det øjeblik. I ankommer ad slotsalleen og træder indenfor på det yndige renæssanceslot, der blev bygget i 1898 efter fransk forbillede. Dengang som nu summer sale og saloner af klassisk stilfuldhed. I dag er her blot tilført alle de moderne luksusfaciliteter. Stor wellnessafdeling med pragtfuldt panorama over vandet, fitnessrum og moderne værelser med store vinduer. Det hele er omgivet af slotsparkens grønne plæner og gamle træer ved bredden af den store sø Müritz.

Om sommeren kan I bade fra sandstranden neden for slottet, et stenkast herfra ligger den lille lystbådehavn. En oplagt mulighed for sejlture på søen – og på en vandretur begiver I jer direkte ud i et af de mest imponerende naturområder i Nordtyskland.

Schloss Klink ligger midt i det enorme søområde Mecklenburgische Seenplatte og klods op ad Müritz Nationalpark. Med sine 318 km2 har mere end 100 søer. Områdets historiske betydning kan I for eksempel få indblik i ved at besøge den lille middelalderby Röbel, hvor de oprindelige, gamle bådhuse på anløbsbroerne ved Müritzer See, fortæller historien om søens rolle som vigtig hovedfærdselsåre for den livlige trafik på kanalerne og søerne i området, før bilen blev opfundet.

Slotsferie i Nordtyskland

Læs om vores øvrige rejsetilbud her