Skiferie i Østrig

Når det kommer til skisport, er skiferie i Østrig kendt for et bjerglandskab, der er venligt for både nybegyndere og de mere garvede skiløbere. De fleste skisportssteder emmer af gode liftsystemer. Når dagen på ski er omme, findes der utallige steder at gå på afterski.

Er du så heldig at skulle på skiferie i år med vennerne eller med familien, kan du her samle inspiration til, hvor din næste skitur skal gå til. Vi har samlet information om gode steder at gå på afterski, børnevenlige skiområder og meget mere, der er værd at læse om.

Skitur med vennerne


Skal du på skitur med vennerne, og går I lige så meget op i, at der er nogle gode steder at gå på afterski. Så kan det være, at I skal læse om de nedenstående skisportssteder.

Verdensklasse afterski i Ischgl 

Udover at Ischgl har 235 km pister og 45 lifte, og danner ramme for mange af de erfarne skiløbere, så tilbyder de også verdensklasse afterski. Oplev blandt andet Kuhstall, Fire and Ice og Posthörndl. Hvis du vil prøve afterski på pisten kan baren Paznauner Taya anbefales.

 

Afterski på pisten i St. Anton

Hvis du hellere vil på skiferie i St. Anton, skal du være forberedt på, at mange af afterski stederne er placeret på pisterne. Hvis du vil opleve mænd i lederhosen og feste til god musik, der bliver spillet af DJs, skal du besøge Mooserwirt.

 

Afterski i Saalbach-Hinterglem

Udover at Ischgl lægger navn til verdensklasse afterski, så kan Saalbach-Hinterglemm også nævnes. Når det kommer til nogle af de bedste steder at gå på afterski. Vil du til én stor afterski fest, skal du besøge Hinterhag Alm, hvor der er levende musik og bliver langet Flying Hirsch over disken.

Europas største afterskibar i Schladming

Som regel er det tilladt at danse på bordene i skitøvler, når man er på afterski, og det er også tilfældet for Schladming. I Schladming er man ikke i tvivl om, hvor henne man skal gå på afterski. Her ligger Europas største afterkibar, Hohenhaus Tenne. På de fem etager kan du opleve livemusik, DJs, et diskotek og barer.

 

Afterski i Sölden

Hvis I vælger at tage på skiferie til Sölden, er det et must at tage på afterski på Schirmbar, der er et stort rundt glashus. Phillip, som egentlig er en skiskole, forvandler sig senere på dagen til et afterskisted. Det er også klart et besøg værd.

Her kan du finde: inspiration til din næste skiferie

Ski i Østrig

Skiferie i Østrig med familien


På skiferie i Saalbach-Hinterglemm

Lige såvel som Saalbach-Hinterglemm byder på gode afterski steder, er det også kendt som et godt sted for børnefamilien at tage på skiferie. Her er gode områder for begyndere. Det er også muligt at finde danske skilærere, hvis du ønsker at komme på skiskole.

 

Wagrain som destination for familien på ski

Wargrain er et paradis for børnefamilier, når det gælder skiløb. Her er mange gode børnevenlige hoteller og børnevenlige skiområder for børn såvel som for vokse.

 

Børnevenlige Serfauss-Fiss-Ladis

Det er en lang køretur til Serfauss-Fiss-Ladis, men til gengæld er det også et meget børnevenligt skiområde med børnevenlige overnatningsmuligheder og mange børnevenlige skiskoler. Selvom der bliver taget meget hensyn til børnene, er der også skiområder til de mere erfarne skiløbere.

 

Obertauern i afslappede omgivelser

Obertaurn er et mere ukendt skisportssted for danskere, men er et område, hvor du kan stå på ski i afslappede omgivelser. Der er mange gode begynderområder for børn, og ligeledes mange børnevenlige træklifte.

 

Skisportsstedet Zell am See

Zell am See er et af de skisportssteder, der også tilbyder en dansk skiskole. Derudover kan man finde et familievenligt bjerg, der hedder Maiskogel med 20 kilomters pist. Der ligger også et skicenter, der hedder The Apple.

Skiferie i Østrig

Rejsetilbud

Rejse til Verona
Sensommerkrydstogt
Langhoff & Juul

I samme kategori

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)