Når du skal på shopping i Rom, så start i hjertet af det hele, nemlig på den mest kendte shoppinggade Via del Corso, kaldet ”Corsoen”. Den er lang og smal og går fra pladsen Piazza del Popolo og slutter i Piazza Venezia.

Her ligger butikkerne dør om dør, der er fyldt med spontant gågade-liv, og barer er der nok af.

Dog er det ikke på Corsoen, at du finder fortorvcafféerne. Til gengæld finder du hoteller, kirker, museer, banker og pensionater.

Modebutikker i Rom

Vil du gerne opleve Roms moderne modetrendforretninger skal du slentre en tur ned af Via Condotti.

Det er for enden af denne gade, på Piazza di Spagna 38, at du finder Valentinos store modehus for mænd og kvinder.

I nummer 15 på Via Condutti åbnede den unge skrædder Valentino Garavani for over 50 år siden sin egen historiske skrædderforretning.

I gaden finder du også Gucci, Bulgari, Max Mara, Giorgio Armani, Prada samt Dolce og Gabbana. Italien bugner således af lækre mærker, der oser af luksus, gammelt håndværk og kvalitet.

Romerne vil måske endda påstå, at alverdens elegance begynder på Via Condotti og slutter på Piazza di Spagna.

Shoppingcenter i Rom

Skulle vejret være vådt, eller er du bare mere til storcentershopping, så er centeret Centro Commerciale Porta di Roma (Adresse: Via Alberto Lionello, 201, 00139 Rom, Italien) absolut et besøg værd. 

Det er kæmpe stort og i 3 etager. Det er nemt at komme til med metro eller bus, og her findes mange af de kendte men  billigere butikker, ift hvad du finder på Via Condutti. Du finder således både Ikea, Zara og McDonalds, som du kender herhjemmefra.  

Der er også et stort velassorteret supermarked, som du kan gå på opdagelse i, når du skal på shopping i Rom.

Læs mere om Rom:

Seværdigheder i Rom

Hvornår på året skal man rejse til Rom?

Spisesteder i Rom

Rejse til Rom