Gran Via


Når du skal på shopping i Madrid, så er Gran Via gaden, der bare SKAL opleves. Det er gaden, der aldrig sover. Om dagen kan man shoppe, og om natten kan man gå i byen. Den betragtes som den spanske version af Broadway i New York, og der er mange hoteller, teatre og biografer.

Området er spækket med kendte bygninger, og flere film er blevet indspillet her. ”The Sun Also Rises”, som er Ernest Hemingways roman, slutter på Gran Via.

Selv er vi meget begejstrede for at besøge Primark på Gran Via, som er en kendt kæde med afdelinger i flere europæiske lande. Det er en kæmpe forretning i flere etager, der kun sælger sko, tøj og accessoires til både, kvinder, mænd og børn. Priserne er ekstremt lave. Men selvfølgelig er kvaliteten også derefter. Tasker er også utrolig billige. De koster gennemsnitligt mellem 4-10 Euro, og så er de altså rigtig fine.

 

Shopping i Madrid


Hvis dit budget er i mellemklassen, er de bedste shoppemuligheder på Calle Preciados og Calle Carmen. Her vil du finde flere af de internationale tøjkæder som El Corte Inglés og Zara, men også mindre butikker.

Plaza Mayor og området her omkring er hvor du finder de mere moderne og excentriske butikker som designerbutikker og specielle souvenirbutikker. Hvis du bevæger dig videre mod Salamanca bliver butikkerne mere luksuriøse og elegante. Calle Serrano rummer den eksklusive designermode.

Plaza Mayor

Shoppingcenter i Madrid


Shoppingcentret Centro Comercial la Vaguada er Madrids største indkøbscenter med hele 350 butikker. Det ligger en smule uden for Madrid, men det er nemt at komme dertil med metro. Stationen hedder Barrio del Pilar.

Shoppingcentret Madrid Xanadú er bestemt også værd at nævne, da det er en smule spektakulært. Foruden de over 200 butikker rummer centret også både biograf, gokart-bane, minigolfbane og bowlingbane. Men vigtigst af alt: Centret rummer simpelthen en kunstig skiløjpe med en stolelift og to nedkørsler.

Læs mere om Madrid: