Shopping i London

Udover at London er en særdeles besøgsværdig by for sine mange seværdigheder, er der også utroligt spændende muligheder for shopping i London. Skal du på en forlænget weekend til den engelske hovedstad med familien, veninderne eller med din mor, kan du her få inspiration til, hvor nogle af de bedste shoppingmuligheder i byen ligger placeret.

 

Oxford Street

Hvem har ikke hørt om Oxford Street, som er Londons svar på Strøget, når det kommer til shopping i London. Det er en gade på flere kilometer, der ligger i den centrale del af London, hvor de fleste highstreet butikker ligger placeret. Når du går ned ad gaden, vil du blive mødt med mange sidegader, hvor flere af de dyrere forretninger gemmer sig.

 

Shopping i London

 

Dyr shopping i London: Det største stormagasin

Man rejser ikke til London uden at blive mødt med navnet Harrods. Ja – måske du har hørt om det før, for ikke nok med, at det er Londons største stormagasin, så er det også en attraktion for mange af de besøgende turister, der kommer til byen.

 

Stormagasinet med delikatesser

Hvis du er på jagt efter lækre marmelader eller en velsmagende afternoon tea, kan du tage til Fortnum & Mason stormagasin, som ligeledes indtager andenpladsen på listen over de største stormagasiner i London.

 

Londons ældste stormagasin

Londons ældste stormagasin hedder Liberty & Co. Eftersom det blev bygget tilbage i 1875, finder du stormagasinet i en flot gammel bygning. Her sælges et bredt udvalg af forskellige produkter som f.eks. interiør til boligen, modetøj, parfume m.m.

 

Westfield shopping

Westfield shoppingcentrene er stormagasiner som minder mere om dem, vi kender hjemmefra. I hvert center finder du mere end 250 butikker og mere end 80 spisesteder. I centrene finder du f.eks. både dyre modebutikker og modebutikker til mere overkommelige priser.

 

Downtown Shopping

Covent Garden, New Bond Street, Dover Street Market og Jermyn Street. Ja, kært barn har mange navne, og disse er blot nogle af de steder, der kan anbefales, hvis du vil udforske shopping i downtownområdet af London. Det er her, du finder både open air indkøbscenteret og nogle af Londons mest eksklusive gader med dyre butikker som bl.a. Gucci, Cartier m.m.

 

Shopping i London East

East London er området, der tiltrækker den yngre målgruppe. Det er et område, hvor du finder genbrugsbutikker, prisvenlige restauranter og streetfood. Hvis du vil gå på jagt og finde spændende og anderledes varer som hjemmelavede smykker og second hand i alle afskygninger, kan du besøge markederne Sunday Up Market og The Backyard Market.

 

Shopping i London North

Camden Market er et område med en udpræget 70’er stemning. Så er du til retrotøj, kunsthåndværk, spændende madboder og restauranter, kan det være et sted, du skal besøge. Derudover finder du også andre shoppingområder i North London som f.eks. Hampstead, der oser mere af gammel engelsk stil.

 

 

Shopping i London for de mindste

Hvis du er på tur med familien, og de små gerne vil se udvalget af legetøj i London, er Hamleys et godt bud på en butik med flere etager, der er fyldt med lejetøj og spil. Her er der rig mulighed for, at børnene kan gå på opdagelse.

Benjamin Pollock’s Toyshop er også et must. Det er én af Londons mest velrenommerede legetøjsbutikker, der emmer af traditionelt legetøj, legetøj i træ, gammelsdags legetøj m.m.

The LEGO Store er også et godt bud til shopping for de mindste. Selvom Lego er at finde i mange butikker herhjemme, er det en oplevelse for børnene at gå på jagt i butikken med de mange klodser.

Hvis du bliver lækkersulten, kan du slå et smut forbi M&M’s World. Butikken er farverig, og du finder mere end 100 forskellige smagsvarianter.

Eksklusiv og moderigtig shopping i London

Bond Street og Mayfair er simpelthen områder, du bare må besøge, hvis du er på udkig efter de helt dyre butikker. Hvis du vil besøge butikker i en anden prisklasse og måske er til de mere gængse modebutikker, hvor du skal have en knapt så stor pengepung med, kan du undersøge områder som Greenwich og High Street Kensington.

Ja du kan nok høre, at du skal have de gode, komfortable sko på, for det bliver ikke en spadseretur på blot en time, hvis du skal udforske flere af ovenstående områder. London er nemlig et mekka, når det kommer til shopping. God tur og god shopping i London!

Rejsetilbud

Fjordgaarden
Mount Blanc
Rejsetilbud Island

I samme kategori

Europas bedste julemarkeder
Basel
Verdens bedste shopping-byer
Shopping i Berlin

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)