Shopping i London

Udover at London er en særdeles besøgsværdig by for sine mange seværdigheder, er der også utroligt spændende muligheder for shopping i London. Skal du på en forlænget weekend til den engelske hovedstad med familien, veninderne eller med din mor, kan du her få inspiration til, hvor nogle af de bedste shoppingmuligheder i byen ligger placeret.

 

Oxford Street

Hvem har ikke hørt om Oxford Street, som er Londons svar på Strøget, når det kommer til shopping i London. Det er en gade på flere kilometer, der ligger i den centrale del af London, hvor de fleste highstreet butikker ligger placeret. Når du går ned ad gaden, vil du blive mødt med mange sidegader, hvor flere af de dyrere forretninger gemmer sig.

 

Shopping i London

 

Dyr shopping i London: Det største stormagasin

Man rejser ikke til London uden at blive mødt med navnet Harrods. Ja – måske du har hørt om det før, for ikke nok med, at det er Londons største stormagasin, så er det også en attraktion for mange af de besøgende turister, der kommer til byen.

 

Stormagasinet med delikatesser

Hvis du er på jagt efter lækre marmelader eller en velsmagende afternoon tea, kan du tage til Fortnum & Mason stormagasin, som ligeledes indtager andenpladsen på listen over de største stormagasiner i London.

 

Londons ældste stormagasin

Londons ældste stormagasin hedder Liberty & Co. Eftersom det blev bygget tilbage i 1875, finder du stormagasinet i en flot gammel bygning. Her sælges et bredt udvalg af forskellige produkter som f.eks. interiør til boligen, modetøj, parfume m.m.

 

Westfield shopping

Westfield shoppingcentrene er stormagasiner som minder mere om dem, vi kender hjemmefra. I hvert center finder du mere end 250 butikker og mere end 80 spisesteder. I centrene finder du f.eks. både dyre modebutikker og modebutikker til mere overkommelige priser.

 

Downtown Shopping

Covent Garden, New Bond Street, Dover Street Market og Jermyn Street. Ja, kært barn har mange navne, og disse er blot nogle af de steder, der kan anbefales, hvis du vil udforske shopping i downtownområdet af London. Det er her, du finder både open air indkøbscenteret og nogle af Londons mest eksklusive gader med dyre butikker som bl.a. Gucci, Cartier m.m.

 

Shopping i London East

East London er området, der tiltrækker den yngre målgruppe. Det er et område, hvor du finder genbrugsbutikker, prisvenlige restauranter og streetfood. Hvis du vil gå på jagt og finde spændende og anderledes varer som hjemmelavede smykker og second hand i alle afskygninger, kan du besøge markederne Sunday Up Market og The Backyard Market.

 

Shopping i London North

Camden Market er et område med en udpræget 70’er stemning. Så er du til retrotøj, kunsthåndværk, spændende madboder og restauranter, kan det være et sted, du skal besøge. Derudover finder du også andre shoppingområder i North London som f.eks. Hampstead, der oser mere af gammel engelsk stil.

 

 

Shopping i London for de mindste

Hvis du er på tur med familien, og de små gerne vil se udvalget af legetøj i London, er Hamleys et godt bud på en butik med flere etager, der er fyldt med lejetøj og spil. Her er der rig mulighed for, at børnene kan gå på opdagelse.

Benjamin Pollock’s Toyshop er også et must. Det er én af Londons mest velrenommerede legetøjsbutikker, der emmer af traditionelt legetøj, legetøj i træ, gammelsdags legetøj m.m.

The LEGO Store er også et godt bud til shopping for de mindste. Selvom Lego er at finde i mange butikker herhjemme, er det en oplevelse for børnene at gå på jagt i butikken med de mange klodser.

Hvis du bliver lækkersulten, kan du slå et smut forbi M&M’s World. Butikken er farverig, og du finder mere end 100 forskellige smagsvarianter.

Eksklusiv og moderigtig shopping i London

Bond Street og Mayfair er simpelthen områder, du bare må besøge, hvis du er på udkig efter de helt dyre butikker. Hvis du vil besøge butikker i en anden prisklasse og måske er til de mere gængse modebutikker, hvor du skal have en knapt så stor pengepung med, kan du undersøge områder som Greenwich og High Street Kensington.

Ja du kan nok høre, at du skal have de gode, komfortable sko på, for det bliver ikke en spadseretur på blot en time, hvis du skal udforske flere af ovenstående områder. London er nemlig et mekka, når det kommer til shopping. God tur og god shopping i London!

Rejsetilbud

Rejse til Vietnam
Skøn rejse til Vietnam
Se rejsetilbud
faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960
Færøerne - Nordatlantens uspolerede ørige
Se rejsetilbud
Skilejlighed i Geilo
Skilejlighed i Geilo
Se rejsetilbud

I samme kategori

Basel
Verdens bedste shopping-byer
Shopping i Berlin
Shopping I Milano

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)