Lissabon er en rigtig god by at gå på shopping i. Du finder alle de interessante butikker, og priserne er lavere end i de øvrige europæiske storbyer.

Shopping på Avenida Da Liberdade

De fleste hovedstæder har dén der flotte shoppinggade. I Paris kender vi gaden som Champs-Élysées, i London er det Oxford Street og i Lissabon hedder gaden Avenida da Liberdade. Det er her du finder nogle af de flotteste butikker i Lissabon.

Det er en dyr shoppingboulevard med alle de kendte designerforretninger som Louis Vuiton, Prada og Gucci. Her finder du udover de store mærkevarebutikker også teater, gourmet-restauranter, caféer med flotte tagterrasser og hoteller.

Chiado kvarteret i Lissabon

Du finder også mange gode shopping-muligheder i nærheden af Chiado-kvarteret i centrum af Lissabon. Her finder du masser af butikker, som ligger i en mere fornuftig prisklasse, end de dyre mærkevarebutikker.

Her taler vi om butikker som fx Levis, Benetton og Hugo Boss. Kvarteret byder også på både caféer og restauranter. Chiado kvarteret minder meget om et tradiotionelt strøg, og kan betegnes som Lissabons gågade.

Shoppingcentre Lissabon

Lissabon er også mester i shoppingcentre, og de har meget kundevenlige åbningstider. De holder gerne åbent helt til kl.23 eller senere, og de har også åbent lørdage, søndage og endda visse helligdage.

Besøg shoppingcentret Centro Colombo, som er et af de største shoppingcentre i Europa. Det ligger i den nordlige del af byen. Der er mange gode butikker og fine, billige restauranter.

Derudover ligger centret lige ved siden af Benficas stadion, Estadio da Luz.

Derudover finder du Vasco da gama, som er et flot indkøbscenter, der blev bygget i Expo området i Lissabon.

Outlet i Lissabon

I byen Alcochete på den anden side af floden finder du et enormt Outlet med de store mærkevarer til lave priser. Besøg freeport.pt for mere information.

Læs mere om Lissabon: