Mange eksklusive mærkevarer som ure, elektronik, smykker og tasker kan findes til billigere priser end i Danmark. Der er også masser af souvenirbutikker, og 1-dollar-butikker. Så der er rig mulighed for at finde netop dét, DU går efter når du skal på shopping i Las Vegas.

Shoppingcentre i Las Vegas


Las Vegas har nogle af de største shoppingcentre i verden. Flere af dem ligger på The Strip, bl.a. Fashion Show Mall der er det største shoppingcenter i Las Vegas og samtidig ét af de største i USA. Centret har mere en 13 millioner besøgende om året, og der er over 250 butikker og en hel etage med restauranter. Her er alt, hvad hjertet begærer. Se mere på thefashionshow.com.

Har du ikke fået nok at shoppingcenterstemningen efter dit besøg i Fashion Show Mall, så prøv Forum Shops ved Caersars Palace eller Miracle Mile Shops ved Planet Hollywood.


Outlets i Las Vegas

Der er to store outlets for primært tøj og sko, nemlig Las Vegas Outlet Center/Las Vegas South Premium Outlets, der ligger syd for The Strip, og Las Vegas North Premium Outlets som ligger nord for The Strip. Det er nemmest at tage en taxa derud, da det ikke ligger i gåafstand fra The Strip, hvis det er dér, I holder til.

Las Vegas North Premium Outlets byder på et stort udendørs område med 150 butikker. Du finder mærkevarer nedsat med 25-65 %, fx Calvin Klein, Burberry og Levi’s. I Las Vegas South Premium Outlets er det et indendørs center med 130 butikker, du bliver mødt af. Mange af butikkerne er de samme som i North-Outlets, men priserne skulle efter sigende være lidt bedre her.

De fleste foretrækker dog North-Outlets. Et godt tip er at melde sig ind i Outlets-VIP-klubben på premiumoutlets.com/vip når du skal på shopping i Las Vegas. Det er gratis at melde sig ind, og det giver rabatter/vouchers til butikkerne. Du kan også hente en voucher til det Outlet, du skal I, og få udleveret et hæfte i informationen fyldt med rabatter!

Læs også: