Shopping i Las Vegas


Mange eksklusive mærkevarer som ure, elektronik, smykker og tasker kan findes til billigere priser end i Danmark. Der er også masser af souvenirbutikker, og 1-dollar-butikker. Så der er rig mulighed for at finde netop dét, DU går efter når du skal på shopping i Las Vegas.

Shoppingcentre i Las Vegas


Las Vegas har nogle af de største shoppingcentre i verden. Flere af dem ligger på The Strip, bl.a. Fashion Show Mall der er det største shoppingcenter i Las Vegas og samtidig ét af de største i USA. Centret har mere en 13 millioner besøgende om året, og der er over 250 butikker og en hel etage med restauranter. Her er alt, hvad hjertet begærer. Se mere på thefashionshow.com.

Har du ikke fået nok at shoppingcenterstemningen efter dit besøg i Fashion Show Mall, så prøv Forum Shops ved Caersars Palace eller Miracle Mile Shops ved Planet Hollywood.


Outlets i Las Vegas

Der er to store outlets for primært tøj og sko, nemlig Las Vegas Outlet Center/Las Vegas South Premium Outlets, der ligger syd for The Strip, og Las Vegas North Premium Outlets som ligger nord for The Strip. Det er nemmest at tage en taxa derud, da det ikke ligger i gåafstand fra The Strip, hvis det er dér, I holder til.

Las Vegas North Premium Outlets byder på et stort udendørs område med 150 butikker. Du finder mærkevarer nedsat med 25-65 %, fx Calvin Klein, Burberry og Levi’s. I Las Vegas South Premium Outlets er det et indendørs center med 130 butikker, du bliver mødt af. Mange af butikkerne er de samme som i North-Outlets, men priserne skulle efter sigende være lidt bedre her.

De fleste foretrækker dog North-Outlets. Et godt tip er at melde sig ind i Outlets-VIP-klubben på premiumoutlets.com/vip når du skal på shopping i Las Vegas. Det er gratis at melde sig ind, og det giver rabatter/vouchers til butikkerne. Du kan også hente en voucher til det Outlet, du skal I, og få udleveret et hæfte i informationen fyldt med rabatter!

Læs også:


Rejsetilbud

Skirejse til Trysil
Skirejse til Trysil
Se rejsetilbud
Facaden af Stammershalle Badehotel
Ophold på Stammershalle Badehotel
Se rejsetilbud
Rejse til Calpa
Langstidsrejse til Costa Blanca og Calpe
Se rejsetilbud

I samme kategori

Basel
Verdens bedste shopping-byer
Shopping i Berlin
Shopping i London

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)