Nummer 1 ligger i Aarhus: Europas bedste rooftop-barer er kåret

Fra frosne drinks og minigolf til rosenhaver og glatte dansegulve har rooftop-barer en helt særlig stemning omkring sig. Rejsemagasinet Big 7 Travel har netop kåret de 50 bedste rooftop-seværdigheder på toppen af byerne i Europa. 

Her var det ingen ringere end Salling Rooftop i Aarhus der løb med førstepladsen. Læs med her og se de 12 bedste rooftop-barer i Europa.

 

1. Salling ROOFTOP og ROOFGARDEN – Aarhus, Danmark

Salling rooftop
Billede: Salling’s instagramprofil

København får al opmærksomheden, når det kommer til funklende udsigter over byen, men denne spektakulære tagterrasse-bar i Aarhus giver den kamp til stregen. 

Dels rooftop-bar, dels vinterhave, denne betagende tagterrasse er det perfekte sted at slappe af med en cocktail. Kommer du forbi hver  fredag aften, kan du også nyde live DJ-sæt.

Der er også en glashimmelplatform 25 meter over hovedgaden og et netværk af gangbroer, platforme, kunst og installationer og Salling Roofgarden.

 

2. The ROOF på Reykjavik Edition

The ROOF er muligvis en af ​​de mest længe ventede hotel-tagbarer i historien (eller i det mindste Island), og regnes for at være det bedste sted i hovedstaden at nyde de lange sommernætter såvel som det magiske nordlys. 

Med 360-graders udsigt over bjergene og havet åbner gulv-til-loft-glasvinduer sig for at afsløre en iøjnefaldende terrasse med smart indretning.

 

3. Kranen Bar på Munch Rooftop Bar – Oslo

Det nye Munch-museum, der åbnede i slutningen af ​​2021, er en kæmpe forbedring i forhold til de oprindelige lokaler af flere årsager – ikke mindst for sin flotte nye rooftop-bar. 

Baren ligger på 13. etage, 60 meter over jordoverfladen, og kan prale af en strålende udsigt over byen og Oslofjorden. 

Det er det perfekte sted at nyde den gyldne time efter en eftermiddag med at gennemse nogle af Norges fineste kunstværker.

 

 

4. Oroya – Madrid, Spanien

rooftop-barer
Billede: Oroya Madrid’s instagramprofil

Madrids hotteste nye hotel kan prale af både byens første pisco sour-bar og dens største pool på taget. Terrassen har en hyggelig pejs, vinbeklædt pergola og en elegant teakbar med funklende udsigt over byen. 

Med mad fra den peruvianske kok Diego Munoz er det det perfekte sted at afprøve nogle latinamerikanske smagsoplevelser i Spaniens farverige hovedstad.

 

5. The Culpeper – London, England

Stadig én af ​​Europas foretrukne rooftop-barer, kan denne evigt populære pub prale af en flot udsigt over byen fra sit drivhusagtige ydre. 

Vil du have en bid mad? Tag et kig på, hvad der vokser ved siden af ​​dig – det ender sandsynligvis på din tallerken. 

Der er øl på fad nu, plus et blændende udvalg af lækre cocktails. De er også vært for begivenheder på taget, såsom astronomi på taget eller yogatimer i solnedgang.

 

6. Sky Bar Lissabon – Lissabon, Portugal

Sky Bar Lissabon
Billede: Sky Bar Lissabon’s instagramprofil

Sky Bar, der ligger på niende etage i 1930’ernes Tivoli Hotel, er et stilfuldt og sofistikeret sted med en imponerende udsigt over byen. Den er sat over forskellige niveauer, med puffer og gulvpuder i massevis. 

Den oplyste bar (ja, den lyser bogstaveligt talt grønt) serverer et imponerende udvalg af cocktails samt fadøl, bobler og fornemme bar-bidder. Der er normalt også livemusik eller et DJ-sæt.

 

7. Patchwork ved Sa Punta – Ibiza, Spanien

Denne super-chic bar beviser, at du ikke altid har brug for ekstreme højder for at blive betragtet som en af ​​de bedste rooftop-barer i Europa. 

Patchwork er en libanesisk bar og restaurant i farverige omgivelser ved havet. Livlig håndlavet indretning, udsigt til solnedgangen og lækre cocktails gør dette sted til noget særligt.

 

 

8. Skyline Bar 20up – Hamborg, Tyskland

Dette er stedet at komme ved solnedgang i Hamborg for at få en fantastisk udsigt over byen og nyde kvalitetsdrinks. 

Kom tidligt for at sikre, at du får en af ​​pladserne rundt om vinduet med dine venner for den perfekte udsigt. En af de vigtigste rooftop-barer i Europa.

 

9. Mama Shelter – Bordeaux, Frankrig

Rooftop-bars
Billede: Mama Shelter’s instagramprofil

Denne storslåede rooftop-bar har nået rejsemagasinets top 25 for andet år i træk. Hvis du ønsker at få en drink på en af ​​de smukkest designede tagbarer i Europa, er Mama Shelter stedet at være.

Der er sløje sækkestole, bordfodboldborde og en storslået udsigt over byen nedenfor. Kig forbi om søndagen til deres ugentlige burgerfester.

 

10. Terrassebar – Madeira

Denne dejlige, afslappede oase på taget er placeret på toppen af ​​Se Boutique Hotel i Funchal. 

Det er det bedste sted i byen for klassiske cocktails, ofte akkompagneret af levende klassisk musik og jazzmusik eller en tagfilm. 

Det kan prale af den bedste udsigt over katedralen, og servicen er også funklende.

 

11. Herbārijs – Riga, Letland

Herbārijs rooftop-bar
Billede: Herbārijs’ instagramprofil

Herbārijs er en konceptbar + café på tagterrassen i Galleria Riga. 

Konceptet? Det er alle ting, der er inspireret af planteriget, med selve baren lidt af et frodigt økosystem. 

Du vil finde fremragende cocktails, der er stærkt forankret i en verden af ​​aromater og urter, og en fantastisk udsigt.

 

12. Lumi Bar og Restaurant – Lissabon, Portugal

Perfekt til et romantisk møde, denne intime og overraskende godt skjulte tagterrassebar tilbyder en flot udsigt over floden Tejo. 

Der er et godt udvalg af klassiske cocktails og kreative blandinger, som PORT by The Vintage, lavet med hvid portvin, St. Germain, lime- og ananasjuice, basilikum, spidskommen og rosmarin-infusion. 

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
interrail
Påskerejser
Bedste billige byer i Europa

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)