Romantiske Getaways: De bedste destinationer til par

Romantiske getaways er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med din partner og styrke jeres forhold. Uanset om I ønsker at tage på en stille strandferie, udforske en historisk by eller nyde luksus på et femstjernet resort, er der mange destinationer rundt omkring i verden, der vil appellere til jer.

Her får du 12 bud på romantiske getaways:

 

Italien: Amalfikysten

Amalfikysten

Amalfikysten i det sydlige Italien er kendt for sine spektakulære landskaber, imponerende klipper og maleriske byer. Tag på romantiske vandreture langs de snoede vejene med udsigt over Middelhavet, eller besøg de charmerende kystbyer Positano og Ravello.

Nyd også den rigelige mad og vin i regionen og prøv nogle af de lokale specialiteter såsom frisk fisk og Limoncello likør.

 

Frankrig: Paris

Paris, også kendt som “Kærlighedens By”, er en klassisk destination til romantiske getaways. Gå hånd i hånd langs Seinen, besøg det verdensberømte Eiffeltårn og nyd god vin og mad på en traditionel fransk restaurant.

Der er også utallige kunstmuseer og monumenter at udforske sammen.

 

Thailand: Koh Samui

Romantiske getaways

Koh Samui er en lille ø i Thailand, der er kendt for sin uberørte natur og ekstravagante resorts.

Tilbring dagen på de smukke strande eller udforsk det lokale marked for at købe unikke souvenirs. Om aftenen kan I nyde en romantisk middag på stranden under stjernerne.

 

Tyrkiet: Istanbul

Istanbul er en spændende og unik by, der er en blanding af vestlige og østlige kulturer. Besøg den storslåede Blå Moské og Topkapi Palads, eller tag på en romantisk sejltur på Bosporus-strædet.

Prøv også de lækre tyrkiske retter og køb en souvenir på den berømte Grand Bazar.

 

 

Sverige: Stockholm

Stockholm er en smuk by, der er spredt ud over 14 øer og forbundet af broer. Tag en romantisk tur i en båd langs kanalerne, besøg det imponerende Vasa Museum eller gå på opdagelse i gamle bydel Gamla Stan.

Derudover kan I også nyde den svenske mad og drikke, såsom røget laks og snaps.

 

USA: Napa Valley

Napa Valley

Napa Valley er beliggende i Californien og er kendt for sin vinproduktion og smukke landskaber. Tilbring dagen med at besøge de forskellige vingårde og smage på de lækre vine.

Derudover kan I også nyde gourmetmaden i regionen, der er berømt for sine kulinariske oplevelser.

 

Schweiz: Zermatt

Zermatt er en populær skidestination i Schweiz, men den er også et godt valg til en romantisk ferie uden for skisesonen.

Tag en svævebane op til Matterhorn-bjerget og nyd en spektakulær udsigt over alperne. Besøg også den charmerende bydel og prøv den schweiziske fondue.

 

Grækenland: Santorini

Romantiske getaways Santorini

Santorini er en lille, idyllisk græsk ø, der er kendt for sine hvide bygninger og blå domkirker.

Tilbring dagen på de smukke strande, udforsk den lokale kunst og kultur, eller besøg en traditionel græsk taverna. Om aftenen kan I nyde solnedgangen over Ægæerhavet fra jeres eget private pool.

 

New Zealand: Queenstown

Queenstown er en eventyrlig by på New Zealands sydø og er kendt for sin natur og udendørs aktiviteter. Tag en tur i en varmluftsballon over de imponerende bjerge, eller gå vandreture i nationalparken.

Inden i går i seng, kan I nyde en drink på en lokal bar eller se stjernerne fra jeres eget private spa.

 

Mexico: Tulum

Tulum

De gyldne strande i Mexico har længe været et trækplaster for par, men ét bestemt sted bliver i stigende grad populært for par, der søger boheme-barfodet-luksus. 

Lige syd for Cancun på Yucatán-halvøen ligger Tulum, det forjættede land med designeryoga, spirituelle junglerejser og sand med antikke templer. Plus nogle af de bedste hoteller i Mexico!

 

 

USA: New York

Det kan være en travl by, men New York er ikke fremmed for magiske øjeblikke af romantik. Romantikken rammer normalt byen, når de første efterårsblade begynder at falde, og stiger frem til jul, hvor bladene skiftes ud med blinkende lys.

I løbet af denne tid er en af ​​de mest romantiske ting at gøre i New York noget så simpelt som at gå en tur – rundt i Central Park, gennem Greenwich Village, langs The High Line.

 

Spanien: Ibiza

Ibiza

Opdag en verden af ​​smukke bakkelandsbyer, vilde skove, vandreplantager og søde bondegårde. Besøger du Ibiza til foråret, venter en yderligere overraskelse: mandeltræer i fuldt flor, der dækker store dele af byen, med hele dale, der eksploderer i strålende hvide og lyserøde blomster.

Alt dette suppleres af en tiltalende kombination af varme dage og kølige nætter!

Rejsetilbud

Rejse til Sri Lanka
Fjordgaarden
Hotel Røde Kro

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)