Europas mest romantiske destinationer

Hvis du leder efter et romantisk tilflugtssted, så kommer her en guide til de mest romantiske destinationer i Europa. Vi har samlet en oversigt, der dækker alt fra romantiske byer til kyster og velkendte klassikere såvel som skjulte skatte.

Hvad enten du vil fejre din bryllupsrejse, en særlig dag eller bare forkæle din kæreste, så finder du garanteret, hvad du leder efter, blandt de mest romantiske destinationer i Europa.

 

Store følelser i Venedig – Italien

Som et af de mest romantiskebyer i Europa, kender du måske allerede det charmerende Venedig. Sæt tempoet ned og nyd en tur med gondol langs kanalerne og sejl under Sukkenes Bro, mens i deler et kys, så siges det at ens kærlighed vil holde evigt. Udforsk de mange små sidegader, der ofte overrasker med hyggelige restauranter eller smukke pladser. Blandt de majestætiske bygningsværker og historiske og kulturelle skatte kan I ikke andet, end nyde dette tilflugtssted og hinanden.

 

Klassisk romantik i Paris – Frankrig

Det er enkelt – alt i Paris er indvævet med romantik. Slentre i de smukke kvarterer byen byder på, sejl en tur på Seinen, besøg de fantastiske restauranter, nyd aftenerne for to og skab uforglemmelige øjeblikke i vil værne om for evigt. Det er ikke et under, at Paris tiltrækker turtelduer fra hele verden året rundt.

 

Cinque Terre

Romantiske kyster ved Cinque Terre – Italien

Cinque Terre er måske et af de bedst bevarede naturlige områder i Middelhavet. Af historiske og geomorfologiske årsager har området været beskyttet mod overdreven boligudvikling og større veje. Til gengæld har menneskelig aktivitet og især vinavl bidraget til at skabe et unikt arkitektonisk landskab, af smukke stenvægge, der er så omfattende, at det svarer til den kinesiske mur.

 

Smuk arkitektur i Sintra – Portugal

Sintra er en romantisk skat mellem bjergene og havet. Med dets historiske arv, frodige natur og overdådige gastronomi, er Sintra et af de mest romantiske destinationer i Europa. Den betagende arkitektur har også sikret byen en plads på UNESCOs Verdensarvsliste og er bestemt et syn man kan forgabe sig i.

 

Kulturel charme i Budapest – Ungarn

Byens navn er sammensat af navnene på de to byer: Buda og Pest. Med Buda-slottet i baggrunden er dette uden tvivl en af de mest romantiske destinationer. Tag en vandretur til toppen af ​​slottet og nyd den fantastiske udsigt over Donau. I Budapest kan i både forvente wellness, kultur og en charmerende byplan, med brede boulevarder, parker og flotte bygninger, der er kraftigt inspireret af Paris.

  • Læs mere om hvad du skal opleve i Budapest

 

Romantiske Amsterdam

Farverige Amsterdam – Holland

Som et nordens Venedig byder Amsterdam på vandveje gennem dets gamle centrum. I denne romantiske by kan I nyde en blanding af velbevaret arkitektur fra 1700-tallet og den kendetegnede progressive attitude. Nyd naturen og det flydende blomstermarked, besøg slottet eller de populære shoppegader og sidst men ikke mindst besøg et af de verdenskendte museer.

 

Tidløshed i Aix les Bains – Frankrig

Oplev det romantiske landskab af horisonten der møder bjergene og falder ned i søen. Her kan I fange uforglemmelige øjeblikke langs Alpernes riviera. Som et historisk kursted med varmekilder, er dette stedet hvor I kan slappe af, glemme tiden og bare nyde hinanden.

 

Den gamle hovedstad Firenze – Italien

Det kan være svært af adskille det historiske centrum af Firenze fra dets mesterlige kunstværker. Allerede i 1982 blev byen udvalgt til UNESCOs Verdensarvsliste, for at sikre hele byens historie, fra den ‘romerske firkant’ i Piazza della Repubblica-området til de smalle gader i middelalderbyen Pitti-paladset fra det 16. århundrede og tilmed de ændringer der blev udført da Firenze var Italiens hovedstad.

 

Romantiske Santorini

Eftertragtede Santorini – Grækenland

Der ikke er mange steder i verden, hvor du kan nyde udsøgt klart vand, mens du ligger på kanten af ​​en massiv aktiv vulkan midt i havet som på Santorini.

Med et voksende ry som “bryllupsdestination” for par fra hele verden er det ikke overraskende at dette er en af Europas mest romantiske detinationer. Tag på en drøm af en tur til Santorini og nyd synet af øens berømte caldera.

 

Europas eventyrlige Brugge – Belgien

Næsten som en middelalderby, er turen til Brugge en tidsrejse. Bliv en del af et eventyr når du går på opdagelse den historiske bykerne, prøver hjemmelavede chokolader, velbrygget øl, kunstværker i verdensklasse og nyder en sejltur på kanalerne.

 

Sofistikeret charme på Madeira – Portugal

Øgruppen Madeira er fyldt med romantiske muligheder. Lad dig beruse af de lyse farver på Mercado dos Lavradores i Funchal – et marked hvor blomster, frugt og de karakteristiske økostumer alle sammen skaber en mosaik fuld af liv. Tag med svævebanen op til Monte og bakketoppen, hvorfra kan nyde udsigten ned over bugten på det åbne hav.

 

Vidunderlige Rom

Vidunderlige Rom – Italien

I nærheden af ​​Villa Borghese har vi den pragtfulde terrasse, Terrazza del Pincio, med en af ​​de mest fantastiske udsigter i verden. Dette fantastiske panorama tager det meste af Roms gamle historiske centrum ind, og solnedgangen set herfra vil efterlade et varigt minde. Med romantik i luften, hvorfor ikke leje en robåd på villaens sejlsø? Slap af midt i grønne områder i denne fine park!

 

Romantiske Bergen

Betagende Bergen – Norge

Bergen er porten til Norges fjorde, en veletableret krydstogtshavn og som at træde ind i et eventyr.
Besøg et af Europas mest romantiske destinationer, hvor folk har boet i århundreder, og nyd små træhuse, brostensbelagte gader med stentrapper og blomster overalt. Stop ved fiskemarkedet og bland dig med folkemængderne og besøg akvariet for at se fiskene, pingvinerne og sælerne i deres naturlige element.

 

Rejsetilbud

Stranden Hotel Gilleleje Strand
Skilejlighed i Geilo
Julekrydstogt på Rhinen

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
london-3078109_640

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)