De bedste spisesteder i Budapest

Man forbinder ofte ungarsk mad med gullasch, øl og kedelig husmandskost, men en tur til landets spirende hovedstad Budapest byder på langt mere. Besøg byen og forkæl dine smagsløg på lækre restauranter i Budapest.

Gullaschsuppe er nationalspise i Ungarn, og den kan du få næsten alle vegne. Generelt er ungarerne glade for fjerkræ som gås og and, og der er også ofte svinekød og vildt på menuen.

Selvom befolkningen har en stolt madtradition, serverer en overvægt af byens spisesteder mad i mere international stil. Og flere restauranter har bygget videre på den jødiske madarv og serverer både street food, fusionskøkken og et væld af traditionelle specialiteter – gerne med et tvist og ikke nødvendigvis som kosher (jødisk mad).

Her giver vi dig vores bedste bud på de bedste restauranter i Budapest.

 

1. KIOSK – Restaurant i Budapest med fantastisk udsigt

restauranter i Budapest
KIOSK

KIOSK er en trendy restaurant med kig til Donau og én af de smukke broer – midt i centrum. Her går velkendte, traditionelle retter hånd i hånd med det moderne og sunde alternativ.

Du kan bl.a. få flere vegetariske retter og salater. En 3-retters menu med forret, hovedret og dessert fås i skrivende stund for 3950 HUF (73,50 kr).

Se mere her:

 

2. Street Food Karavan

Streetfood
Street Food Karavan Budapest

Street Food Karavan er et super hyggeligt udendørs street food-område med ca. 8-10 madboder. De serverer både traditionelle retter som fx gullash, men i skrivende stund er der også en vegansk bod. Du kan også få bl.a. lækre sweet potato fries med hvidløgsmayo og burgere, som du kender det fra de danske street food-steder. Et hyggeligt sted for fx børnefamilien, hvor der er noget for enhver smag.

Se mere her

 

 

3. Hoppá!bistro – Moderne Bistro i Budapest

Hoppá!bistro
Hoppá!bistro

En lækker lille kulinarisk perle. Prisen på en hovedret ligger mellem 4790 – 9900 (90 – 185 kr.). Så det er meget rimelige priser, hvis du spørger os. Stedet har rigtig gode anmeldelser, og menukortet er simpelt – men lækkert. På menuen finder du bl.a. forretterne: Foie gras creme, tartar og røget havkat. Til hovedret kan du bl.a. nyde: Andebryst, gedeost eller rib eye steak.

Se mere her

 

4. Zincenco Kitchen – Blandt de bedste restauranter i Budapest

Zincenco Kitchen
Zincenco Kitchen

Zincenco Kitchen er ejet af Igor og Zaida Zincenco. Zaida har tidligere arbejdet på Michelin-restauranter og andre prisvindende restauranter. Restauranten går under kategorien fine dining i et hyggeligt og imødekommende miljø, og stedet har mange gode anmeldelser.

Både det ungarske og det internationalt køkken giver inspiration til den sæsonskiftende menu, og alle råvarer købes fra små indenlandske producenter.

Du kan på restauranten nyde en 6-retters menu for 33.000 HUF (613 kr.) + drikkevarer.

Vær opmærksom på, at de kun holder åbent torsdag, fredag og lørdag fra kl 20-23, og at der er sommerlukket i juli måned.

Se mere her

 

 

5. BEERSTRO 14 – Steakrestaurant i Budapest

restauranter i Budapest
BEERSTRO 14

Hos BEERSTRO er missionen at give gæsterne en uforglemmelig gastronomisk oplevelse og at få dem til at føle sig hjemme. Retterne er et produkt af konstante eksperimenter, der bl.a. har ført til et eksklusivt bøfudvalg.

Deres steaks ligger til en pris mellem 9500 – 21000 HUF (176 – 390 kr.) og de øvrige hovedretter fås får mellem 3490 – 4890 HUF (65 – 90 kr.).

Se mere her

 

6. Caviar & Bull – Restaurant med middelhavspræg

restauranter i Budapest
Caviar & Bull

Marvin Gauci er en berømthed på den maltesiske kulinariske scene og ambassadør for maltesisk gastronomi. Efter hans succes på Malta besluttede den prisvindende kok at bringe sin seneste succeshistorie, Caviar & Bull, til Budapest.

Den internationale menu har et stærkt middelhavspræg, og der anvendes fine råvarer fra de bedste ungarske og internationale leverandører. Uanset om du er til kaviar af høj kvalitet, frisk fisk og skaldyr, de fineste udskæringer af oksekød eller ser frem til at prøve ungarsk andelever, er der en ret til dig.

Nyd fx en 7-retters menu for 27000 HUF (500 kr.)

Se mere her

Rejsetilbud

Langtidsrejse til Algarvekysten
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Hawaii

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)