Nu har du chancen for at tage på sommerferie på Bornholm i juli måned på ét af øens bedste hoteller. Griffen Spahotel er smukt beliggende ved havet, lystbådehavnen og Rønnes gamle bydel.

Det kan være svært at finde overnatningsmuligheder på Bornholm denne sommer, da mange danskere vælger at holde ferie i Danmark i år. Men vi har været så heldige at få fat i en række ophold på dette lækre hotel lige midt i højsæsonen! Du skal derfor være hurtig for at sikre dig dette tilbud.

 

Stort spa- og wellnessområde

Som overnattende gæst på Griffen Spahotel har du gratis adgang til hotellets spaafdeling. Det er ét af Nordens flotteste spa- og wellnessområder, og du bliver forkælet med sauna- og spaoplevelser. Glæd dig også til at bo på ét af de flotte værelser, der er indrettet af den bornholmske designer Pernille Bülow.

 

Én af Bornholms bedste restauranter

Restaurant G, som er én af Bornholms bedste restauranter, ligger på Griffen Spahotel – og det er ikke bare maden, som er i topklasse. Det er udsigten også, og udsigten er da også kåret som én af Bornholms 10 bedste udsigter.

 

Totalpris for 2 personer:

  • 4 nætter: 4.495,- (normalpris 6.000,-)
  • 7 nætter: 7.895,- (normalpris 10.500,-)

Tilbuddet gælder med ankomst i juli.

 

Bornholm

 

Sommerferie på Bornholm Inkludere:

  • Flot dobbeltværelse på Griffen Spahotel
  • Stor morgenmadsbuffet hver morgen
  • Gratis adgang til det store spaområde
  • Gratis cykelleje

 

Sommerferie på Bornholm

 

Sommerferie på Bornholm

Hvis du ikke allerede har været der, så er det med at komme afsted på ferie på Bornholm. Bornholm er Danmarks fantastiske klippeø af granit, som har en natur og et landskab, der ikke er at finde andre steder i landet. Øen byder på masser af skønne sommerhusområder, og man betages af det barske og rå klippelandskab, som naturen har skabt.

Mange af øens kendte seværdigheder er netop de storslåede klippeområder. Og med en kyststrækning på 158 kilometer kan man på ca. halvanden time køre øen rundt. Fra Rønne til Dueodde, fra Dueodde til Svaneke, fra Svaneke til Allinge-Sandvig og fra Allinge-Sandvig til Rønne. Hver eneste krog har sine charmerende egenskaber.

Griffen Spa Hotel er beliggende i Rønnes gamle bydel. Her bliver du mødt af smukke bindingsværkshuse og gamle købmandsgårde, som vidner om en tid, hvor velhavende skibsredere med udgangspunkt i Rønne drev handel med hele verden.