Skøn rejse til Rumænien

Inkl. fly og hotel

kr. 7.995,-

pr. person

7.995 kr.

pr. person

JS. rejser har nu arrangeret rejser til Rumænien i mere end 25 år og er dermed nok dem i Danmark, der kender Rumænien bedst. J.S. har arbejdet med Rumænien siden 1985. Carmen har arbejdet med danske turister i 20 år og siden 2010 overtaget JS Rejser. Sammen har de gjort JS Rejser til noget unikt i rejsebranchen. 

Det er ejeren selv, der er med som rejseleder på denne skønne rejse til Rumænien

Vi gør meget for at støtte private familier. Så vi besøger og spiser hos dem så ofte, det er muligt. 

På vores rejse til Rumænien vil du opleve den helt specielle kultur, vinsmagning, formidable natur, charmerende landsbyer, som vi skal mange år tilbage for at finde i Danmark. 

Rejse til Rumænien: Dette er inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • Fly tur/retur fra Billund
 • Hotel med ½pension
 • Frokost på rundturene, når vi skifter hotel
 • Dankstalende guide
 • Alle afgifter

Programmet for hele rejsen

 • Dag 1: Fly og ankomst til hotellet i Bukarest
 • Dag 2: Tilmeldelse til turene samt vi ser seværdigheder i Rumænien, heriblandt den berømte Parlament bygning
 • Dag 3: Vi kører til Bulgarien og oplever den gamle hovedstad Veliko – Tarnovo
 • Dag 4: Farvel til Bukarest og god dag til Sinaia
 • Dag 5: Vi besøger Peles Slottet samt den tilhørende vingård
 • Dag 6: De dejlige byer Brasov og Prejmer besøges – her ser vi også områdets bedst bevarede fæstninger, en del af Unesco’s beskyttelsesliste
 • Dag 7: Fridag til oplevelse på egen hånd
 • Dag 8: Retur til Danmark

(Læs mere om hele programmet nedenfor)

I alt

Fra kr. 7.995,- pr. person i dobbeltværelse

Tillæg for enkeltværelse er kr. 1.595,-

Dagturene koster mellem 50-90 €. Alle dagsture kan købes for 350 € inkl. frokost m/drikkevarer.


Rejsetilbud

Rumænien

Læs endnu mere om det fantastiske rejseprogram

Onsdag 3. Maj: I får flybilletten sendt pr e-mail eller brev senest 7 dage før afgang. Du/I skal møde op i lufthavnen i Billund senest kl 19:30.  Fly afg. fra Billund kl. 21:45, er i Bukarest kl. 01:25 – rumænsk tid. Carmen, jeres rejseleder er i lufthavnen og tager godt imod jer. Vi kører straks til vores hotel for en god nat søvn. Hotellet ligger i dejlige omgivelser ved en dejlig sø i midten af en af de største parker i hovedstaden. 15 minutters gåafstand til bymidten. 

Torsdag 4. Maj: Efter morgenmaden, mødes vi på angivet sted, hvor I kan melde jer til turene, veksle penge m.m. Kl. 10:00 kører vi først hen for at besøge landets Parlament – Folkets Hus – den berømte bygning, som i slutningen af 90’erne var kendt som anden største bygning i verden efter Pentagon, en bygning bygget som administrationsbygning i kommunisttiden.

Her skal vi huske at have vores Pas med, for vi skal identificere os for at får lov at komme ind. Derefter er der frokost på en af de mest kendte og den ældste kro i byen. Vi besøger ægteparret Ceausescus hus, som i dag er åbent for turister. Vi ser et luksuriøst hus, hvor ægteparret Ceausescu boede med deres 3 børn. Vi kører tilbage til vores hotel, så er der tid til at slappe af, gå en tur i parken eller nyde en kop kaffe på en af de mange terrasser ved søen. 

Fredag 5. Maj: Husk PAS! Vi kører sydpå til Bulgarien. Vi kører til den gamle hovedstad – Veliko – Tarnovo. Byen har været landets hovedstad fra 1187 til 1877. Den er også kendt som zarernes by, fordi her ligger slottet, hvor den bulgarske kongefamilie boede i sin tid. Vi er der ca. kl. 12:00. Vi indtager vores frokost på en dejlig restaurant, og derefter går vi og udforsker den charmerende by. Vi besøger slottet og oplever den gamle bydel. Der bliver tid til selv at gå en tur i byen og måske nyde en kop kaffe på en af de dejlige cafeer, der er i byen. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til Bukarest. 

Lørdag 6. Maj: Vi siger farvel til Bukarest og kører til Sinaia- Karpaternes perler. Her bor vi på et dejligt hotel tæt på butikker og de dejlige terrasser med udsigt til klipperne. Sinaia er et ski- og turistcenter i de Transsylvanske Alper, og arkitekturen er en oplevelse i sig selv. Her vil I se smukke og særprægede ældre villaer inspireret af tysk arkitektur kombineret med de nye og moderne hoteller og rigmandsvillaer. Undervejs holder vi i Targoviste – kasernen, hvor Ceausescu og hans forhadte kone Elena blev dømt og henrettet. Vi bliver vist rundt og ser, hvor standretten foregik, alt står som dengang, stole, borde m.m. Vi ser også, hvor de fik deres sidste søvn.

Derefter kører vi til frokost hos nogle af vores venner, (det kan også blive jeres) Vi har kendt familien siden 1986, altså også i Ceausescus tid. Vi skal rigtig hygge os, nyde maden, vinen, den rumænske brændevin TUICA (den nyder vi ikke, men den er en nødvendighed!) Hen på eftermiddagen, er vi fremme på vores hotel i Sinaia. 

Søndag 7. Maj: Vi besøger Peles Slottet, et af de smukkeste slotte bygget af den første kongelige familie i Rumænien, samt munkeklostret som ligger i nærheden. Derefter er der dømt hygge med en dejlig frokost og vinsmagning på en lille vingård, som udelukkende producerer mousserende vin. Denne lille vingård er kendt for at have leveret mousserende vin til kongehuset i Rumænien Samtidig er den en af de ældste vingårde, som stadig producerer mousserende vin efter den gamle traditionelle metode.

Mandag 8. Maj:Vi tager først ind og oplever den dejlige by Brasov, ser byens vigtigste seværdigheder, og derefter kører vi uden for byen til den lille landsby Prejmer. Her skal vi have frokost og derefter opleve en af områdets bedst bevarede fæstninger, som også er på Unesco’s beskyttelsesliste.

Tirsdag 9. Maj: er fridag til selv at gå en tur i midtbyen, handle, se lidt af byens seværdigheder eller bare slappe af ved en af de mange fortovsrestauranter i centrum.  Vi mødes om aftenen til en dejlig middag på vores hotel. 

Onsdag 10. Maj: Vi kører tilbage til Bukarest lufthavn. Vi skal være der senest kl. 17:00. Fly afg fra Bukarest kl. 19:20 – Ankomst i Billund kl. 21:10. 

Flere rejsetilbud fra JS Rejser

Bucharest opleves på rejse til Rumænien

Seneste artikler

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)