Kør-selv ferie i FLORIDA

Fly, Hotel og billeje

kr. 11.250,-

pr. person

USA Rejser

11.250 kr.

pr. person

Det er allerede ved at være tid til at tænke på sommeren 2023. Med den stigende efterspørgsel på udenlands rejser, skal man være hurtig for at få de bedste billetter. Med denne fantastiske kør-selv ferie i Florida, sikre man at man i 2023 får en oplevelse for livet.

Denne ferie i Florida bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten og USA Rejser hjælper naturligvis med biludlejningen.

Florida er halvøen, der stikker ud i den sydøstlige del af USA på østkysten mod den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. På turen langs den mexicanske golf kan I opleve nationalparken Everglades samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West, hvor der venter jer massevis af unikke oplevelser fra nord til syd. Florida er samtidig den mest sydøstlige stat i USA, og kendes af gode grunde af mange som ”Solskinsstaten” eller ”The Sunshine State”.

Med en dejlig gennemsnitstemperatur på 28 grader om sommeren og 20 grader om vinteren er Florida en oplagt destination på rundrejse-ruten. Det kan også roligt siges, at solskinsstaten lever op til sit navn. Der er nemlig over 100 solskinsdage om året og 155 delvise solskinsdage. Med flere hundrede tusinde besøgende om året har Florida længe været et eftertragtet rejsemål. I dag er det endvidere blevet meget populært blandt danskere, der vil udskifte gråvejret med varme, lækre sandstrande og fantastiske seværdigheder.

På denne rundrejse til Florida vil du opleve flere skønne attraktioner. Én af de største er uden tvivl de mange strande i Florida. Her nyder turister fra de nordligere himmelstrøg at solbade og køle af i det lune vand.

 

Rundrejse i Florida 2023: Dette er inkluderet i prisen

  • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

 

Program

  • Orlando/kissimmee
  • Fort Myers

  • Key largo

  • Key West

  • Miami

 

I alt:

Fra kr. 11.250,- pr. person (ved 2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse)

Fra kr. 16.495,- pr. person (ved 2 voksne i delt dobbeltværelse)

 

Rejsetilbud

 

Rundrejse i Florida

 

Oplev unikke seværdigheder på en rundrejse i Florida

Florida er oversvømmet af storslåede seværdigheder og fantastiske livsoplevelser. På en rundrejse til dette skønne ferieparadis kan du selv bestemme og koordinere, hvilke populære rejsemål eller destinationer du vil kombinere.

Som før nævnt er der Walt Disney World i Florida, og det er næppe for meget sagt at kalde denne for verdens mest kendte forlystelsespark. Disney World ligger en halv times køretur fra Orlando, som til gengæld er kendetegnet ved at være hovedstaden for forlystelsesparker. Storbyen huser en lang række af andre forlystelsesparker – herunder SeaWorld.

Der er Amelia Island i Florida, som ligger nord for Jacksonville. Det er et strand-feriested omtrent en halv times køretur fra Jacksonvilles lufthavn. Her er der rige muligheder for afslapning ved stranden, badning, golf, fiskeri og bådture.

I Sydflorida kan man opleve Biscayne National Park, som er USA’s største havpark, hvor man kan udforske levende koralrev og lange kystlinjer med mangrove. Parkens havområde er åben 24 timer i døgnet.

Vil I gerne opleve naturens strande på naturens egne præmisser, er Canaveral National Seashore en oplagt destination. Det er en tæt på 40 kilometer ukultiveret strand fyldt med naturlige skove, dyr, flora og fauna. I Everglades National Park kan man opleve tusindvis af kvadratkilometer sumpområde og på samme tid opleve en masse truede dyrearter og et UNESCO World Heritage Site.

Det er også i Florida, man kan opleve Kennedy Space Center, hvor rumraketterne til alle de bemandede rummisioner blev sendt afsted. Her er der et kæmpe besøgscenter, hvor man kan få et intimt indblik i det Amerikanske rumprogram og dets historie.

På denne rundrejse til Florida kan I selv styre indholdet af jeres ferie i Florida, eller I kan naturligvis lade USA Rejser stå for ansvaret med vores dag-til-dag program. Ligegyldigt jeres valg står de berejste eksperter altid klar til at ruste jer med de bedste råd med på vejen!

 

Florida

Flere rejsetilbud fra USA Rejser

Billede fra Stand på Bahamas
St. Martin
Curacao

Seneste artikler

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
london-3078109_640

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)