Nyd sommeren 2023 med en kør-selv ferie i Florida med 14 overnatninger

10.895 kr.

pr. person

Det er allerede ved at være tid til at tænke på sommeren 2023. Med den stigende efterspørgsel på udenlands rejser, skal man være hurtig for at få de bedste billetter. Med denne fantastiske kør-selv ferie i Florida, sikre man at man i 2023 får en oplevelse for livet.

Denne ferie i Florida bringer jer fra Orlando i det centrale Florida til Miami Beach på østkysten og USA Rejser hjælper naturligvis med biludlejningen.

Florida er halvøen, der stikker ud i den sydøstlige del af USA på østkysten mod den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. På turen langs den mexicanske golf kan I opleve nationalparken Everglades samt de fascinerende og charmerende byer Fort Myers, Key Largo og Key West, hvor der venter jer massevis af unikke oplevelser fra nord til syd. Florida er samtidig den mest sydøstlige stat i USA, og kendes af gode grunde af mange som ”Solskinsstaten” eller ”The Sunshine State”.

Med en dejlig gennemsnitstemperatur på 28 grader om sommeren og 20 grader om vinteren er Florida en oplagt destination på rundrejse-ruten. Det kan også roligt siges, at solskinsstaten lever op til sit navn. Der er nemlig over 100 solskinsdage om året og 155 delvise solskinsdage. Med flere hundrede tusinde besøgende om året har Florida længe været et eftertragtet rejsemål. I dag er det endvidere blevet meget populært blandt danskere, der vil udskifte gråvejret med varme, lækre sandstrande og fantastiske seværdigheder.

På denne rundrejse til Florida vil du opleve flere skønne attraktioner. Én af de største er uden tvivl de mange strande i Florida. Her nyder turister fra de nordligere himmelstrøg at solbade og køle af i det lune vand.

 

Rundrejse i Florida 2023: Dette er inkluderet i prisen

  • Flybillet til Orlando og hjem fra Miami, inkl. alle skatter og afgifter.
  • Fullsize billeje med fri kilometer, første tank benzin, 2 førere over 25 år og alle forsikringer. Det er muligt at opgradere til en større og bedre bil mod tillæg.
  • 14 hotelovernatninger på min. 3* hotel. De valgte hoteller er af god standard med eget bad og toilet.
  • Bidrag til rejsegarantifonden og EU ansvarsforsikring.

 

Program

  • Orlando/kissimmee
  • Fort Myers

  • Key largo

  • Key West

  • Miami

 

I alt:

Fra kr. 10.895,- pr. person (ved 2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse)

Fra kr. 14.850,- pr. person (ved 2 voksne i delt dobbeltværelse)

 

Rejsetilbud

Rundrejse i Florida

 

Oplev unikke seværdigheder på en rundrejse i Florida

Florida er oversvømmet af storslåede seværdigheder og fantastiske livsoplevelser. På en rundrejse til dette skønne ferieparadis kan du selv bestemme og koordinere, hvilke populære rejsemål eller destinationer du vil kombinere.

Som før nævnt er der Walt Disney World i Florida, og det er næppe for meget sagt at kalde denne for verdens mest kendte forlystelsespark. Disney World ligger en halv times køretur fra Orlando, som til gengæld er kendetegnet ved at være hovedstaden for forlystelsesparker. Storbyen huser en lang række af andre forlystelsesparker – herunder SeaWorld.

Der er Amelia Island i Florida, som ligger nord for Jacksonville. Det er et strand-feriested omtrent en halv times køretur fra Jacksonvilles lufthavn. Her er der rige muligheder for afslapning ved stranden, badning, golf, fiskeri og bådture.

I Sydflorida kan man opleve Biscayne National Park, som er USA’s største havpark, hvor man kan udforske levende koralrev og lange kystlinjer med mangrove. Parkens havområde er åben 24 timer i døgnet.

Vil I gerne opleve naturens strande på naturens egne præmisser, er Canaveral National Seashore en oplagt destination. Det er en tæt på 40 kilometer ukultiveret strand fyldt med naturlige skove, dyr, flora og fauna. I Everglades National Park kan man opleve tusindvis af kvadratkilometer sumpområde og på samme tid opleve en masse truede dyrearter og et UNESCO World Heritage Site.

Det er også i Florida, man kan opleve Kennedy Space Center, hvor rumraketterne til alle de bemandede rummisioner blev sendt afsted. Her er der et kæmpe besøgscenter, hvor man kan få et intimt indblik i det Amerikanske rumprogram og dets historie.

På denne rundrejse til Florida kan I selv styre indholdet af jeres ferie i Florida, eller I kan naturligvis lade USA Rejser stå for ansvaret med vores dag-til-dag program. Ligegyldigt jeres valg står de berejste eksperter altid klar til at ruste jer med de bedste råd med på vejen!

 

Florida

Flere rejsetilbud

Fjordgaarden
Spaophold på Fjordgaarden
Se rejsetilbud
nyhavn-district
Hotelophold i København
Se rejsetilbud
Jørgensen Hotel
Romantisk ophold på Jørgensens Hotel
Se rejsetilbud

Seneste artikler

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
All-inclusive resorts
Verdens mindste lande

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)