Forkæl dig selv med dette tilbud på en overnatning på Fjordgaarden i Ringkøbing med bl.a. adgang til kurbad og 3-retters menu. Fjordgaarden er et klassisk 4-stjernet hotel med helt nyt kurbad, der ligger få minutter fra Ringkøbing Fjord og en lille køretur fra Vesterhavet.
Hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmetforkælelse eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske. 5 minutters gang fra hotellet, byder byen med de røde tegltage dig velkommen i en af Danmarks ældste og hyggeligste købsstadsbyer nemlig Ringkøbing. Her oser det af charme og hygge.

 

Dette hotelophold i Ringkøbing inkluderer:

  • Mousserende vin og chokolade på værelset ved ankomst
  • Adgang til Kurbad Fjordgaarden
  • 1 overnatning
  • Badekåber, tøfler og håndklæde
  • Frugt og vand ad libitum i Kurbadet
  • Velkomstdrink
  • Tre retter efter køkkenchefens valg
  • Stor morgenbuffet

 

Pris fra kr. 1.329,- pr. person (ved 2 personer)

Alle ophold skal bookes direkte ved Small Danish Hotels.

Hvis du ringer og bestiller, skal rabatkoden 4446 oplyses, samt at du har set tilbuddet på Travelmore.dk.

Tlf.nr. til Small Danish Hotels:  75648700

 

Ringkøbing Fjord

 

Fjordgaarden

 

Hotel, kurbad og konferencer ved Ringkøbing Fjord

I Vestjylland er naturen, havet, vestenvinden og de store vidder et trækplaster. Men måske kan Vestjylland også trække dig inden døre for nogle timer? Fjordgaarden gør i hvert fald et flot forsøg, når de byder dig velkommen i deres helt nye kurbad, hvor du ikke skal gøre andet end at nyde alle de forskellige muligheder, der venter dig. Men først skal du lægge godt fra land med deres morgenbuffet. Og psst.. der er bobler og rigeligt med kaffe på kanden, så Vestjylland er mere end natur, fornuftigt fodtøj og vind i håret.

Der er masser af fritidsaktiviteter eller naturoplevelser lige uden for Fjordgaardens dør. Du kan windsurfe på fjorden og sejle i kajak ad åen helt ind i hotellets baghave, og cykelstien går lige fra hotellet langs fjorden til én af Vestjyllands bedste badestrande ved Søndervig. Besøg også områdets mange levende museer og de store bunkere fra 2. verdenskrig i klitterne ved kysten.

Kurbad Fjordgaarden er hotellets helt nye spa- og wellnessunivers placeret på kanten af Ringkøbing Fjord og midt i den vestjyske natur. Dyk ned i kurbadsuniverset, saunaer, pools inde og ude og læn dig tilbage.