Rejse til Aruba & Curaçao

Inkl. stop i New York

kr. 19.995,-

pr. person

USA Rejser

19.995 kr.

pr. person

Aruba og Curaçao er to vidunderlige øer med masser af karisma og charme, der tilhører De Hollandske Antiller og sammen kaldes ABC-øerne. Oplev en farvestrålende infrastruktur i hollandsk arkitektur og caribiske pastelfarver nord for den venezuelanske kyst med USA Rejser.

USA-rejser har sammensat en 15-dages unik rundrejse der starter i New York og går videre til Aruba og Curaçao hvorfra turen går tilbage til Danmark.

Rejse til Aruba & Curaçao: Dette er inkluderet i prisen

  • Inkl. fly til USA samt indenrigsfly
  • Hotelovernatninger alle nættter

Programmet for hele rejsen

  • Dag 1-5: New York, NY
  • Dag 5-11: Aruba
  • Dag 11-15: Curaçao

 

I alt:

Fra kr. 14.995- pr. person (ved 2 voksne & 2 børn u/12 år i delt dobbeltværelse)

Fra kr. 19.995,- pr. person (ved 2 voksne i delt dobbeltværelse)

Rejsetilbud

Aruba

New York er byen der aldrig sover

New York – byen der aldrig sover er den folkerigeste by i USA, med uendelige muligheder. Udforsk Empire State Building eller det nye One World Trade Center Observatory. Udforsk de farvestrålende gader på Times Square eller på en spadseretur på Brooklyn Bridge. Central Park er omgivet af en fantastisk natur til trods for sin særlige beliggenhed centralt i storbyen. Alligevel er der næsten totalt isoleret for lyden af trafik, så det føles som at stå langt ude i skoven. De mange hestevogne kører gæster op og ned gennem parken mens du nyder friheden og atmosfæren i en af verdens mest hektiske storbyer.

Oplev de skønne Aruba og Curaçao

Aruba rejsen består af ren afslapning og fantastiske strande. Oplev nationalparken Arikok, der dækker en femtedel af øen med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguanaøgler. Den populære Flamingo Beach er absolut et besøg værd, hvor man har muligheden for at opleve de majestætiske flamingoer på deres hjemmebane, hvor de færdes frit omkring stranden på Renaissance Island.

Palm Beach tæt ved High Rise området er en af de mest livlige strande på øen. Til modsætning findes Eagle Beach centreret omkring Low Rise området, der i større grad henvender sig til dig, der ønsker mere ro og afslapning. Lavvandede Baby Beach er som navnet angiver særligt egnet til børnefamilier. Glæd jer til perfekte stranddage for hele familien under skyfri himmel i sent vil glemme.

Curacao er den største af ABC-øerne, og rummer mere end 35 lækre strande og klart vand at boltre sig i. På Curacao kan du for alvor bruge alle sanserne til at suge de eksotiske indtryk af dette betagende paradis til dig. Øen med sin hollandske arkitektur og caribisk stemning består af massevis af populære restauranter og cafeer, der pryder havnefronten og indbyder til en kold drink og lidt at spise.

Flere rejsetilbud fra USA Rejser

Billede fra Stand på Bahamas
St. Martin
Curacao

Seneste artikler

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
Verdens største lande

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)