Kongerejse til FRANKRIG

Inkl. transport og hotel

kr. 14.595,-

pr. person

Best Travel

14.595 kr.

pr. person

Man forstår godt, at Kongefamilien elsker at holde ferie i den franske region Perigord, Prins Henriks hjemegn. For her mellem Lot- og Dordognefloden finder man stadigvæk det ægte og uspolerede Frankrig. Seværdighederne ligger som perler på en snor, floder snor sig gennem det betagende kuperede landskab, stolte vinslotte dukker op mellem vinmarkerne, og Frankrigs smukkeste landsbyer oser af fransk romantik.

På denne rejse er områdets perler håndplukket. Alle udflugter er inkluderet, og du skal bo på fremragende hoteller, hvor vi allerede nu kan love god forplejning. Hold ferie som franskmændene og tag med BEST TRAVEL til Prinsens Frankrig.

 

Inkluderet i prisen

 • Togrejse til Hamborg inkl. pladsbillet
 • Nattog fra Hamborg til Basel baseret på 2 personers sovevogn
 • Dansk 5-stjernet bus med fri wi-fi og strømstik fra dag 2 og resten af turen
 • 1 overnatning på 3* Hotel Les Nations i Vichy
 • 5 overnatninger på 3* Hotel La Hoirie i Sarlat-la-Canéda
 • 1 overnatning på 3* Hotel La Basilique i Paray-le-Monial
 • 1 overnatning på 3*+ Hotel BW Steinsgarten i Giessen
 • 8 x morgenmad
 • 8 x middag som 3-retter eller buffet
 • 4 x frokost
 • Alle udflugter, entréer, smagninger, guidede ture og sejlads jf. program
 • Erfaren dansktalende rejseleder

 

Pris fra kr. 14.595,- pr. person.

 

Rejsetilbud

Rejseplan

 • Dag 1 – Hamborg – nattog
 • Dag 2 – Basel Bad – Beaune – Vichy
 • Dag 3 – Vichy – Rocamadour- Sarlat-la-Canéda
 • Dag 4 – Sarlat – torvedag
 • Dag 5 – Château de Milandes – Trøffelfarm
 • Dag 6 – Cahors – Château de Caÿx – Andefarm
 • Dag 7 – La Roque Gageac – Sejltur – Marqueyssac
 • Dag 8 – Rouffignac – Paray Monial
 • Dag 9 – Metz – Giessen
 • Dag 10 – Lüneburger Heide – Danmark

 

 

Prinsens Frankrig

 

Flere og flere har fået øjnene op for denne attraktive egn, hvor gastronomien er i højsædet. De mange specialiteter, egnen frembringer, sælges på de spændende ugentlige markeder, som også vores Dronning ved at værdsætte. Perigord, som området kaldes, er kendt blandt gourmeter for nogle af verdens bedste sorte trøfler. Departementet Quercy er Frankrigs centrum for gåse- og andeopdræt. Her går gæs og ænder lystigt på græs inden hele fuglen forarbejdes til alt fra Foie Gras til sæbe. I Lot departementet med hovedstaden Cahors produceres fremragende kvalitetsvine, der ikke mindst pga. Prins Henriks indsats også er blevet kendt i Danmark. Vingården Château de Caÿx gælder som den mest moderne blandt områdets vinproducenter, ligesom vinene kvalitetsmæssigt rangerer meget højt.

Egnens befolkning er meget jordnær og oftest særligt imødekommende overfor danskere. De føler sig nærmest i familie med os, idet Prins Henriks familie stammer fra området. Mange fortæller stolt om dengang, de mødte ham. En udstilling om vores Dronning i Cahors i forbindelse med regeringsjubilæet har forstærket sympatien og båndene med Danmark.

 

Frankrigs smukkeste landsbyer

Mange franskmænd holder selv ferie i området. Dette skyldes især den høje koncentration af seværdigheder, så tiden slet ikke rækker til at se dem alle. Der er gjort en særlig indsats for at bevare den historiske arv. Hele Vézère-dalen kan fremvise op til 150 forskellige præhistoriske hulemalerier og er derfor optaget på UNESCOS liste over verdenskulturarv. Især hulemalerierne i Lascaux hører til franske skolebørns pligtprogram. Rocamadour, klosterbyen, der som en udfordring til tyngdekraften er bygget op ad en stejl klippevæg, er udover at være verdenskulturarv også ét af de vigtige stop for pilgrimme på Jakobsvejen. Også Dordognefloden er som enestående naturområde med stor biodiversitet kommet med på UNESCOs liste. 10 landsbyer er udnævnt til ”Frankrigs smukkeste” og opfylder dermed meget strenge kriterier til udvælgelse. Den yderst charmerende by Sarlat-la-Canéda har det højeste antal bevaringsværdige huse i hele Frankrig og har bevaret sit historiske præg. De smukkeste parker og slotte er gjort tilgængelige, ja – man nærmest snubler over seværdighederne, så tæt ligger de.

BEST TRAVEL har på udrejsen kombineret bus og tog, idet man på førstedagen tager nattoget til Basel og dermed får mere tid i Frankrig. Frankrig venter med al sin skønhed! Allerede på andendagen oplever du vidunderlige Bourgogne og én af Frankrigs mest berømte kurbyer, smukke Vichy, som under 2. verdenskrig blev kendt pga. Vichyregeringen. I selskab med 10 andre kurbyer er selve kurdriften blevet udnævnt til verdensarv pga. den store historiske betydning for helsen.
Du skal bo 5 nætter i et roligt beboelseskvarter i udkanten af Perigords mest eftertragtede by Sarlat-la-Canéda, der vil være udgangspunktet for rejsens mange spændende oplevelser.

Flere rejsetilbud fra Best Travel

Rejse til Indien
Rejse til Gardasøen
Irland

Seneste artikler

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)