Luksusrejse til USA (BOSTON, NEW YORK OG WASHINGTON)

Gode og centralt beliggende hoteller

kr. 30.995,-

pr. person

Best Travel

30.995 kr.

pr. person

Kom tæt på den amerikanske sjæl og få et godt indblik i landets kultur og historie på denne luksusrejse til USA. Du flyver direkte over Atlanten og bor i vidt forskellige storbyer: Boston, New York og Washington. Der er god tid til at få oplevelserne og de verdensberømte seværdigheder helt ind under huden.

Glæd dig til at bo 4 nætter hvert sted på hoteller med en uovertruffen beliggenhed. Det er som om, man har været der før, fordi man kender de populære bygninger fra tv. Med Best Travel og den erfarne danske rejseleder føler du dig tryg – næsten som var du hjemme! Bemærk desuden, at alle entréerne er inkluderet i prisen.

Hvis man ringer og bestiller, skal rabatkoden TRAVELMORE oplyses.

 

Luksusrejse til USA inkluderer:

 • Direkte fly København-Boston/Washington-København inkl. bagage og forplejning ombord
 • Transfer lufthavn-hotel/hotel-lufthavn
 • 12 x overnatning på gode og centralt beliggende hoteller
 • 12 x amerikansk morgenmad
 • 3 x middag (dag 1, dag 4 og dag 12)
 • Udflugter iflg. program

 

Rejseplan: Luksusrejse til USA

 • Dag 1 – Ankomst til Boston
 • Dag 2 – Byrundtur i Boston
 • Dag 3 – Boston Freedom Trail Walk
 • Dag 4 – Boston – New England Aquarium og bådtur
 • Dag 5 – Rhode Island – Yale University – New York
 • Dag 6 – Den store byrundtur i New York
 • Dag 7 – Empire State – Ground Zero og 9/11 Museum – Aftentur til Empire State Building
 • Dag 8 – Bådtur i New York – Frihedsguiden – Rockefeller Centre – Central Park
 • Dag 9 – Philadelphia – Washington
 • Dag 10 – Byrundtur i Washington
 • Dag 11 – The Mall
 • Dag 12 – Washington på egen hånd – Afskedsmiddag
 • Dag 13 – Arlington-kirkegården – Hjemrejse
 • Dag 14 – Hjemkomst

 

Ialt fra kr. 30.995,- pr. person (ved 2 personer)

 

Rejsetilbud

 

Luksusrejse til USA

 

Boston

Med Best Travel flyver du direkte over Atlanterhavet til New Englands største by, Boston. Glæd dig til at opleve USA’s ældste by, hvor historien kommer til live på hvert gadehjørne, når man vandrer ad Freedom Trail forbi de gamle kvarterer, som fik betydning for kampen om landets uafhængighed.

Du skal udforske den meget charmerende storby, hvor gammelt og nyt ligger side om side. Brostensbelagte gader møder de glasindkapslede shoppingcentre. Banebrydende restauranter, trendy fortovscaféer, berømte teatre – med tid til at nyde livet langs havnefronten. I byen findes også landets mest prestigefyldte universitet, Harvard University, hvor mange berømtheder har gået – bl.a. Barack Obama.

 

New York

Et mentalt festfyrværkeri venter i New York – The Big Apple. Byen er uimodståelig, trendsætter og på mange måder kunstens epicenter. New York er byen, hvor man aldrig keder sig. Gå rundt i byen med åbne øjne og øre. Kig op på de skyhøje arkitektoniske bygninger, mærk Chinatowns stemning fra de buddhistiske templer og duften af restauranternes dampende nudler. En gåtur i Greenwich Village’s brostensbelagte gader med de karakteristiske huse – eller måske en tur forbi Upper West Side’s gamle jødiske delikatesseforretninger? Hvert kvarter har deres version af byen, der rummer mere end 200 forskellige nationaliteter.

Under opholdet udforsker du sammen med Best Travel byens mange highlights både fra højderne, på gadeniveau og til vands. På en flot sejltur ser du Manhattans væld af bygninger, og på afstand den kobbergrønne Frihedsgudinde og Ellis Island – øen, hvor vores forfædre spændte stod i kø, inden de blev lukket ind i det forjættede land. Du besøger også Ground Zero og det tilstødende 9/11 Museum – stedet hvor tvillingetårnene stolt rejste sig over byen indtil 11. september. På museet vises tankevækkende rester, videoer og lydoptagelser. Det er minder fra den tragiske dag med sorg, håb og en hyldest til indsatsen for at redde liv.

At stå i Empire State Buildings 86. etage og beundre den formidable 360 graders udsigt glemmer du aldrig. Alt findes her – også dét, du ikke forestillede dig!

 

Washington

I USA’s hovedstad Washington vrimler det med ikoniske monumenter, store museer og magtens korridorer. Langs The Mall finder du samlingen af ikke mindre end 19 gigantiske museer. Capitol, Pentagon, Højesteretten, Præsidenten, Verdensbanken og utallige ambassader er her. Det er spændende at komme tæt på og se det med egne øjne – og ikke kun på en tv-skærm. Atmosfæren i Washington er langt roligere end i New York, og her er de fleste entréer gratis.

På rejsen benyttes både egen bus, undergrundstog, sejlbåd og gåture rundt i hjertet af byerne. Du undgår dermed de enorme trafikpropper og kommer tæt på amerikanerne. Hver dag er der inkluderet stor amerikansk morgenmad, som for de fleste betyder, at frokosten let kan springes over.

 

Luksusrejse til USA

Flere rejsetilbud fra Best Travel

Rejse til Verona
Irland
Rejse til Gardasøen

Seneste artikler

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)